vyplatí se? TYTN II a grafika

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
huskye
nováček
nováček

Post by huskye »

Ahoj všichni, pročítal jsem témata, recenze atd. A líbí se mi dost, zvláště když je u t-mobilu za 5500,-
Ale nelíbí se mi ejdna věc, podle toho co jsem četl, se navigace při pohybu seká, není plynulá a na filmy se taky plynule nedá dívat? Je to pravda? Já ho totiž na filmy chci, protože se v práci nudim... :-)
Díky za odpovědi
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

No existují nějaké neoficiální ovladače,které to trochu zlepšují,ale i tak to nebude nejlepší.
huskye
nováček
nováček

Post by huskye »

Víš to z vlastní zkušenosti? Nemá teda pokud se chci dívat na filmy cenu do něj jít jo?
Ani když zmenšim rozlišení na 320x240 u těch filmů?
A co streamová videa třeba youtube?

Jo a na mobilmanii v testu nepíšou nic o tom, že by se navigace kousala, zatim co pak video na smartmanii dokazuje opak. Nezáleží třeba na použité navigaci? Co jsem četl, tak třeba iGO je náročnější než TomTom, ne? :P

Používej tlačítko Upravit. ziminix
Bender
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Post by Bender »

Já TyTNa II mám a jsem spokojenej. K věci:

- neoficiální ovladače zatím opravují pouze 3D grafiku, ne 2D (tedy filmů se to netýká)
- TomTom se opravdu seká, ale neviděl jsem TomToma plynulého na žádném zařízení, dokonce ani přímo na navigaci od TomToma. Ono se to možná ani neseká, monžá to je schválně, každopádně je když řídíš, tak si toho nevšimneš (díváš se na cestu před sebou, že :tlem: )
- IGO jede v pohodě, plynule. Je náročnější než tomtom, ale běží plynule. Má pomalejší spuštění, ale nic hrozného.

A videa? Já mám kaisera kvůli filmům a jsem spokojenej, nesekají se. Používám PocketDivXencoder pro zmenšení. Plná 700MB avíčka s velkým datovým tokem kaiser samozřejmě nezvládne. V tom PocketDivXencoderu mám nastavení "video" na 10 nebo 11 a "zvuk" na 5. Kvalita výborná, film má kolem 250 - 300 MB.

A videa z youtube jsou v pohodě, ale přes GPRS to zrovna nejlepší pokoukání není. Přes wifi to bude asi lepší, ale já s tím nemám zkušenosti, přijde mi úchylný koukat na youtube v PDA :tlem:

Stačí takhle?
huskye
nováček
nováček

Post by huskye »

to Bender:
Vyčerpávající, rozhodně stačí a rozhodně mě to nadchlo ;-)
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Post by jonathanio »

TomTom 7 se mi seka na Kaiserovi i na Touch HD, takze na tom co napsal Bender urcite neco bude. Pokud si s videem pohrajes v PC nez ho fouknes do Kaisera tak neni s prehravanim problem. Par filmu jsem na nem ve vlaku uz videl, takze toho bych se taky nebal. A za 5.500,- Kc neni o cem premyslet. Zklamany bys nemel byt :wink:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

no, tvrzení že se TomTom seká jak na Kaiserovi tak HD je asi stejné, jako že Win32 aplikace nejde spustit jak na DOSu 5 tak DOS 6
(oba dva mají Qualcomm CPU)
Tadeáš Sedláček
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tadeáš Sedláček »

Asi jsem divnej já, nebo moje pocket pc, ale na P3700 se TomTom7 při dostatečném signálu neseká (jak jistě víte disponuje rovněž Qualcommem...)
Bender
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Post by Bender »

Ještě jednou:
TomTom se opravdu seká, ale neviděl jsem TomToma plynulého na žádném zařízení, dokonce ani přímo na navigaci od TomToma. Ono se to možná ani neseká, monžá to je schválně...
TomTom jsem viděl na HTC TyTN II, Mio A701, na nějakém HP a nikde to nebylo plynulé (myslím, že to nebylo jako film, zkrátka méně FPS) a to přeci se signálem ani procesorem nemá co dělat. Prostě ten software je takhle dělanej.

Pošlu nějaký věci z youtube, jen co to najdu.
---
Třeba na tomto videu je vidět, jak je TomTom zpomalenej. Zkuste si to porovnat s iGO - zvolte místo A a místo B a zapněte simulaci. Jak víte, iGo jede pěkně plynule, zkrátka jako film. TomTom refreshuje obrazovku každých X metrů, takže to vypadá, jako by skákal po 100 m vpřed.

Tady je to krásně vidět: http://www.youtube.com/watch?v=lu1YtWYynVk, video s iGo jsem nehledal.

Používej tlačítko Upravit. ziminix
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Moto Nexus 6

Post by Petr Němec »

co byste jeste chteli?aby to promitalo ve 3D holograficky?mam kaisera a iGO 8 a jede to suprove a navic pri rizeni neni cas sledovat fps.teda aspon ja ho nemam...a gor ve meste :lol: 8-)

Clovek je rad ze staci dobre zahnout 8-)
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”