nemate niekto na predaj zvysny stylus na hp 614c ?
ak ano mail prosim na vlakx(a)vlakx.com alebo jabber vlakx(a)vlakx.com alebo icq: 496793929
urcite sa dohodneme dik
EDIT: tak som zohnal pack s tromi stylusmi z BGS
jeden si necham a keby niekto chcel nech sa mi ozve jeden viem posunut
Používej tlačítko Upravit. ziminix
Stylus 614c
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Stylus 614c
Přibližně před 2 měsíci se mi občas stávalo, že se při vyndávání stylusu celý neroztáhl, bohužel už jsem došel do takového stádia, že se mi neroztahuje už vůbec
. Vždycky musím odložit telefon a pomocí obou rukou stylus roztáhnout ručně, což je celkem problém, když člověk zrovna nesedí u stolu (nebo lze použít zuby, ale oslintaný displej není taky nic moc
). Nikdy bych nečekal, že se ten přídržný mechanismus vychodí tak brzy, asi ho budu muset nějakým způsobem znova napružit. Možné je taky, že samotný stylus už jde roztahovat hůře a ten mechanismus na to nestačí. Setkal se s tím někdo také?
Stylus 614c
podobnu skusenost mam aj ja
dost usetrili na plastoch na 614tke...
dost usetrili na plastoch na 614tke...
-
elcrys
- smartguru

Stylus 614c
V té šachtě pro stylus je na konci takový zvlněný plíšek a pod ním je možná nějaká pružinka, nebo něco podobného, co už je opotřebované. Bohužel bez rozlámání plastů okolo se k tomu nejde dostat, ale možná by stačilo umístit naproti od plíšku tenký proužek něčeho, co by stylus tlačilo proti tomu plíšku.
Stylus 614c
Tak k problemu se stylusem se pripojuji i ja. Ovsem je to ponekud vaznejsi, nez jen nedostatecne pritlacujici plisek - ta rourka, do ktere se stylus zastrkava, tak v mistech, kde je ten plisek pripevnen, prasknul cely plast! Takze ono nedostatecne drzeni stylusu a jeho nevysouvani na plnou velikost nema na svedomi plisek, ale praskly plast, cili plisek pruzi spravne, ale bohuzem s nim i plast
Coz me docela sejri.
Ted resim otazku, zda zkusit reklamaci, nebo si to zkusit necim zalepit. U reklamace se jaksi obavam toho, ze budou pyskovat, ze vada vznikla beznym opetrebenim a nebudou ji chtit uznat.
Hm, nejake nazory?
---
http://www.ipaqrepair.co.uk/view_produc ... oduct=1521 part no. 456217-001
Ted resim otazku, zda zkusit reklamaci, nebo si to zkusit necim zalepit. U reklamace se jaksi obavam toho, ze budou pyskovat, ze vada vznikla beznym opetrebenim a nebudou ji chtit uznat.
Hm, nejake nazory?
---
http://www.ipaqrepair.co.uk/view_produc ... oduct=1521 part no. 456217-001
-
jakubsk
- nováček

- Zařízení: iPAQ 614c, iPAQ hx4700, Jornada 520, iPAQ 314
Stylus 614c
Zdravím, já měl ten samej problém. Reklamaci uznaly s tím, že je to hodně častá závada a dostal jsem novej kryt.
-
elcrys
- smartguru

Stylus 614c
No já tam nic prasknutého nemám, ale když se ten stylus zasunuje přes plíšek, tak se v tom místě celá ta šachta vyboulí, takže je to evidentně špatnou konstrukcí (v tom místě není zrovna šachta nijak připevněna ke krytu). Vzhledem k tomu, že se mi nechce do servisu, vyřešil jsem to přilepením tenkého kousku plastu (připevněný kouskem izolepy) na tu šachtu v místě plíšku, takže když se kryt zaklapne do těla telefonu, působí ten plast jako vzpěra proti takovému plastovému výběžku mezi baterií a šachtou a nedovolí mu vybočit při vysouvání (řekl bych, že ten výběžek je tam právě proto, ale opotřebením tam vznikla nějaká vůle). Takže teď už se mi zase stylus celý vysune bez problémů.
Stylus 614c
Do servisu s nicim nemusis, ja zavolal na HP, rekl jsem jim, co mam za problem a dva dny na to prijela UPS a privezla mi novy kryt. Takze ted mam dva. Stary zkusim nejak opravit a budu ho pouzivat dal, dokud to pujde...
Mimochodem, sem to nepatri, ale soucasne s tim jsem reklamoval i problem s nahodnym restartem kdyz je baterie pod 50%... V utery UPS prijela, odvezla iPaq a dnes behem dne uz cekam na novy kousek, to se mi libi
Mimochodem, sem to nepatri, ale soucasne s tim jsem reklamoval i problem s nahodnym restartem kdyz je baterie pod 50%... V utery UPS prijela, odvezla iPaq a dnes behem dne uz cekam na novy kousek, to se mi libi
Stylus 614c
existuje nějaký mailový kontakt na HP servis ? ty 20 minutové telefonáty než se člověk domluví lezou do peněz :(