Prolezl jsem už snad všechna nastavení a nemůžu přijít na to proč.
Změna času po synchronizaci
Nevím proč ale vždy po synchronizaci se mi na tel. změní čas i když v pc mam nastaven aktuální čas..
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
No, on se možná během synchronizace připojuje k nějakému časovému serveru, který má v sobě WM nastavený. Tuším, že jsem to někde v registrech viděl, ale to je všechno, co Ti k tomu můžu povědět. Spíš je důležité, JAK ten čas mění - o kolik zhruba?
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
máš správně nasavený region v telefonu?
- čiko7
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond
Zdárek lidi, mám podobný problém. Já když si zadám do kalendáře nějaké nové události, tak po synchru zjistím , že se mi začátky posunou o 1h později. Vše nastavím znovu a potom už to je tak , jak má . Časy mám aktuální, jak na PC , tak na PPC.
Já používal k synchronizaci PC a taky laptop (kde jsem měl vše správne nastaveno-zony a čas) ale tato změna po synchronizaci proběhla vždy pouze na PC (čas se změnil cca o 4hod zpět), takže to nastavením tel. pravdepodobně nebude. Každopadně tel. ma spravně nastaveny čas i region..
myslím že by to mohlo byt zapnutou volbou zmenit čas a pásmo automaticky a změnu mohl zapříčinit napr. některý spuštený program s nespravným čas.pásmem..
Každopádne u mne se tato zmena již neděje takže se to nějak vyřešilo samo
myslím že by to mohlo byt zapnutou volbou zmenit čas a pásmo automaticky a změnu mohl zapříčinit napr. některý spuštený program s nespravným čas.pásmem..
Každopádne u mne se tato zmena již neděje takže se to nějak vyřešilo samo