Výdrž baterie
Výdrž baterie
Ahoj, jak dlouho vám vydrží ve HTC Touch Pro nabitá baterie? Myslím že sním něco mám,
protože mi baterka vydrží jen den, vlastně ani to ne. Baterku jsem vyměnil. Nepoužívám ho zase tak moc, při stejné frekvenci vydržel starý HTC Touch tak 4 - 5 dní. Díky za odpovědi...
Výdrž baterie
To mas takhle tezke. Jsi casto pripojeny k netu? Casto telefonujes? Hrajes hry/sledujes filmy/poslouchas hudbu? Mas porad zaple wifi nebo hodne pouzivas BT? Mas zaple cidlo automaticke regulace podsvetleni?
baterka v TP ma kapacitu tusim 1330mAh (rekl bych prumer), me pri pouhem telefonovani a caste kontrole jestli "neco nechce" vydrzi 2 az 3 dny. Kdyz zapnu wifi tak 3 hodiny.
baterka v TP ma kapacitu tusim 1330mAh (rekl bych prumer), me pri pouhem telefonovani a caste kontrole jestli "neco nechce" vydrzi 2 az 3 dny. Kdyz zapnu wifi tak 3 hodiny.
Výdrž baterie
právě že málo... BT WI-Fi vůbec, telefonování tak 20 minut, pár sms, 10minut solitera a jedna synchronizace (bez nabíjení). 5 fotek s bleskem. Ráno v 6:00 odpojeno od nabíječky a teď mi aplikace bati ukazuje 32 %
jak jsem psal HTC Touch s 950mAh mě při podobné užívání vydržel 4-5 dní
Používej tlačítko Upravit. ziminix
jak jsem psal HTC Touch s 950mAh mě při podobné užívání vydržel 4-5 dní
Používej tlačítko Upravit. ziminix
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Výdrž baterie
Nepohybuješ se hodně venku? Li-on a Li-pol baterky nemají moc rády zimu. Ionty se v kose nechcou moc hýbat nebo tak nějak to funguje. Však i autobaterka nemá moc ráda zimu.
Včera se mi například Uni vypínal jako při vybité baterce když měl ještě 70%. Baterka asi neudrží v takové zimě napětí.
Včera se mi například Uni vypínal jako při vybité baterce když měl ještě 70%. Baterka asi neudrží v takové zimě napětí.
Výdrž baterie
shodou okolností jsem byl celý den v kanclu 
-
Sir Andrew
- smartstar

Výdrž baterie
Tak to mě napádá jen nezavírá aplikací.
Nebo nemáš nějak vypnuté automatické vypnutí? Třeba máš jen vypnutí LCD, ale zařízení nespí.
Univerzální lék na odhalení problému je hard reset, ale ten se ti tuším nechce dělat.
Pokud by ani po HR nebyla baterka nějak extra výkonná, tak je chyba v ní nebo v zařízení.
Pokud by to pomohlo, tak za to může nějaký soft, který se jednoduše znovu nenaistaluje
Nebo nemáš nějak vypnuté automatické vypnutí? Třeba máš jen vypnutí LCD, ale zařízení nespí.
Univerzální lék na odhalení problému je hard reset, ale ten se ti tuším nechce dělat.
Pokud by ani po HR nebyla baterka nějak extra výkonná, tak je chyba v ní nebo v zařízení.
Pokud by to pomohlo, tak za to může nějaký soft, který se jednoduše znovu nenaistaluje
Výdrž baterie
díky za radu, zkusím ten HR a zítra se uvidí 
Výdrž baterie
A nastaveni podsviceni nemas nahodou na max?
nebo kvalita prijmu signalu - neni ted o neco horsi?
EDIT: Nainstaluj si BatteryStatus, bude te informovat o spotrebe v mA a o kvalite signalu ( + pak dalsi veci)
U me v klidovem stavu se zapnutym podsvetlenim, kdy nemam na pozadi zadny program (no jednoduse po SoftResetu), se 100% kvalitou signalu zere kolem 55 mA (ale musis to nechat par minut byt, ono se to ustali a po roznuti displaye zase vyskoci treba na 150mA, zase chvili pockej a ustali se dolu).
nebo kvalita prijmu signalu - neni ted o neco horsi?
EDIT: Nainstaluj si BatteryStatus, bude te informovat o spotrebe v mA a o kvalite signalu ( + pak dalsi veci)
U me v klidovem stavu se zapnutym podsvetlenim, kdy nemam na pozadi zadny program (no jednoduse po SoftResetu), se 100% kvalitou signalu zere kolem 55 mA (ale musis to nechat par minut byt, ono se to ustali a po roznuti displaye zase vyskoci treba na 150mA, zase chvili pockej a ustali se dolu).
Výdrž baterie
podsvícení na néně než třetinu a pokud myslíš kvalitu signámu GSM, tak v Praze 100% 
Výdrž baterie
Tak v Praze je blaze..
:D Nahodou u nas na opacne strane republiky uz taky 100%
tak to zkus jeste ten BatteryStatus
tak to zkus jeste ten BatteryStatus
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Výdrž baterie
U Sunnysoftu již mají na skladě vysokokapacitní baterku včetně zadního krytu. Raphael pak ale asi bude XXL
- cihla jak má být. Dokonalý trhač kapes
.
Výdrž baterie
bj:
díky za přínosnou radu, včera jsem tam byl
nirman:
Tak spotřeba se mi pohybuje - 55-80 mA když nic neběží, když pracuju tak 150-190mA
kvalita signálu aktuálně 86%
díky za přínosnou radu, včera jsem tam byl
nirman:
Tak spotřeba se mi pohybuje - 55-80 mA když nic neběží, když pracuju tak 150-190mA
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Výdrž baterie
Pozdě, ale přeci
. A to jako tu baterku máš?
Pokud ano, jaký to je?
Výdrž baterie
V tom pripade to opravdu muze byt nejakou aplikaci, ktera se po softresetu sama nezapina (na today to nehledej). Spotrebu mame oba skoro stejnou..stiold wrote:Tak spotřeba se mi pohybuje - 55-80 mA když nic neběží, když pracuju tak 150-190mA
Výdrž baterie
uvidíme zkusím to zítra nechat čisté... snad to bude OK, jinak ho budu asi muset reklamovat
Díky
Díky
Výdrž baterie
ak ho mas v pu\dre daj si po\or aby sa nezapinal display..mne vydrzal tiez velmi kratke ale teraz je to o dost lepsie..
samozrejme pomohla dost nova romka a radio rom..a lumos na podsvietenie...
Výdrž baterie
Ahoj, promiň jsem asi lama, ale co myslíš tím "lumos" 
nirman: Díky moc za rady, opravdu to byl nějaký program, zkusím vypozorovat jaký. Dnes už telefon drží
nirman: Díky moc za rady, opravdu to byl nějaký program, zkusím vypozorovat jaký. Dnes už telefon drží
-
mihals
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Výdrž baterie
já měl dřív Cruise a ten mi vydržel 2 dny, bylo mu jedno, že je 24/7 připojený na GPRS/Edge. u Raphaela je to jinak. když nechám zapnuté připojení, vydrží sotva den. když si dávám pozor a připojení manuálně vypínám, vydrží 2 dny, víc ne...
-
Sir Andrew
- smartstar

Výdrž baterie
Lumos je tuším nějaký program a nižší výdrž může být kvůli jiným energetickým nárokům LCD - přece jenom živit 4x více pixelů je celkem rozdíl.
Výdrž baterie
lumos je program na automaticke nastavenie podsvietenie za roznych svetelnych podienok..pretoze original nastavenie dava hned na maximum ked je vonku trosku svetla...http://wmpoweruser.com/?p=1796