Programy kompatibilní s WVGA
-
Wolfenzi
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Můžete poradit nějaký slovník čjl a eng ? Případně i čjl a frj. a kdyby náhodou byl i čjl a latinskej...
A něco jako školní atlas ? Prostě mapa světa, ale né nějak moc podrobně, stačí že tam napíšu jméno nějaký řeky,města, hor a ono to najde.
A něco jako školní atlas ? Prostě mapa světa, ale né nějak moc podrobně, stačí že tam napíšu jméno nějaký řeky,města, hor a ono to najde.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Osobne se mi zadny WM slovnik neosvedcil (vsechno nejak pomale - bud pomaly start, nebo neumi HW klavesnici, nebo nejaky jiny problem), takze jsem opet skoncil u javovych Utisoft slovniku + jeodek emulator (non-fullscreen a 192dpi)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Co se tyce slovniku doporucuji Lingvosoft 2008,bezi perfektene na HD(pouzival jsem ho uz na predchozich verzich PDA).
Obsahuje celkem 25 jazyku a jsem s nim nadmiru spokojen.
Obsahuje celkem 25 jazyku a jsem s nim nadmiru spokojen.
Ahoj, já používám Pocket Translator 2005, od Aponia software, cz,fr,de,it,ru,es velmi dobrý slovník i s příklady
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
ale trosku stary, z roku 2005 - sice pekny slovnik, ale diky jeho veku jsem presel na jiz zmineny lingvosoft
Jsem slepy nebo nevidim u Pocket Translatoru 2005 v odebrat probramy, jak se ho zbavit z telefonu? Natvrdo odmazat?
Radeji ho preinstaluj jeste jednou a pak uz by mel byt videt v instalovanych programech ... kdyz nepomuze ani tohle tak to bude spatne crackly program! 
-
spermosh
- smartstar

opravdu jsem ho v odebrat programy nevidel ani po preinstalaci - natvrdo jsem smazal a potom vycistil registry
může te mi někdo prosím poradit kde se dají sehnat aplikace které by mi opravdu fungovaly na HDčku? procházel jsem si valnou většinu zde na foru doporučovaných aplikací ale žádná mi nejede
. to je windows 6.1 tak nadčasovej nedo co?? 
-
spermosh
- smartstar

to fakt ne, nadcasovost u Microsoftu nehrozi, ale ja jsem nemel vetsinou problemy s rozjetim aplikaci na HD, nefunguji jen nektere hry, ktere si neporadi s takovymto displejem (rozlisenim), ale vetsina (ne vsechny) aplikaci beha bez problemu
Lukasen: a ktore ti nejdu? skus napisat aspon niektore,lebo to ma fakt zaujima.Ja nemam s vacsinou app ziadne problemy.
wšechny jsou freeware možná je to tím, nevím. zkoušel jsem jich pár : 1. Bubbles ( háže po spuštění chybovou hlášku. istalace no problem.) 2. po nahrání zdrojovéhou souboru (A TO MĚ TRÁPÍ NEJVÍC) mi to napíše že chybí přidružrná aplikace opravdu netuším co to znamená. prohledal jsem celé HD a nenašel nic (myslím tím sw z výroby) kde by se to dalo spustit. to je nejčastější výsledek pokusu něco tam nainstalovat. jestly je na to nějakej sw tak mi prosím řekněte díky. dělá to i NETCFsetupv35 (3,5) a ten je originál od windows.
Vypada to, ze mas rozhasenej celej system. Me to beha v pohode. Teda to Bubbles bude asi nejaka gameska, tu neznam, ale NETCFsetupv3.5 jede bez mihnuti brvou. Na gamesky si kup neco jineho, co ma smerove tlacitka.
Play Station Portable ...
ok zamyslím se nad tím
,ale ten update na WM mě opravdu trápí nevím co s tím a HR se mi dělat nechce ani nevím jestly to pomůže 
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Ted si nejsem uplne jistej, ale neni Bubbles ta hra, kde praskas bublinkovou folii? Jestli jo tak na to na HD zapomen... je to pouze QVGA. Nicmene nebyl by to treba i ve Flashi problem naprogramovat. 
/edit: Jen nevim jak by to dopadlo s rychlosti... flash se obecne moc rychle neprehrava.
/edit: Jen nevim jak by to dopadlo s rychlosti... flash se obecne moc rychle neprehrava.
díky moc za všechny rady ale už jsem na to přišel. nováčka v WM opravdu nezapřu. až dnesta bude tomu tak 7 hodin jsem přišel na to včem byl problém. ty exe jsem neinstaloval přes activesync
(jsem hrozna lama
)
a fungujou v poho jen se mi zda že u složitějších se projevuje slabří procesor
a fungujou v poho jen se mi zda že u složitějších se projevuje slabří procesor