Nejlepsi stopky/alarm?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Chronos MA pomerne velka tlacitka. Nevim, co potrebujes, ale myslim si, ze kdyz ma kazde tlacitko tak 1/2 displaye a na sirku je to 100% dohromady, ze neni takovy problem se trefit...
Jenom me zacinaj stvat psoledni verze, kdyz mi original zakoupeny zacne rvat kazde x-te rano, ze chce zaregistrovat, tak bych to rozslapal. Posledni dobra verze 3.8.7
Jenom me zacinaj stvat psoledni verze, kdyz mi original zakoupeny zacne rvat kazde x-te rano, ze chce zaregistrovat, tak bych to rozslapal. Posledni dobra verze 3.8.7
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Nejlepsi stopky/alarm?
tak neviem v com sa ti zda g-alarm zly,ale mna zatial nikdy nesklamal...nove verzie uz maju poopravovanych kopec chyb a aj integracia do s2u2 je vyborna...som s nim plne spokojny..
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Nejlepsi stopky/alarm?
Však už jsou to taky další skoro tři měsíce vývoje a u G-Alarmu je to opravdu znát.
Nejlepsi stopky/alarm?
Na Mpx 220 jsem používal Alc 2007 a naprostá spokojenost.Teď mám Tytna,zatím používám vestavěný,ale moc mi nevyhovuje.Možná je to jen o zvyku,nevím.Mám ho jen týden.Bude mi na něm Alc fungovat?A je verze 2008 volně Stažitelná?Děkuju za odpovědi.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Nejlepsi stopky/alarm?
to tom6 - tak ja mam stiahnutu tuto verziu - W.I.N.C.O. Alc.2008 Strong v3.2.8.27733 ale uz nie je free.neviem ci niekedy bola,lebo predtym som ten program nepoznal,ale teraz je to platena verzia...ale aj tak odporucam vyskusat G-Alarm,ktory je free...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Nejlepsi stopky/alarm?
Opravdu bych také doporučil G-Alarm, tahle aplikace udělala obrovský pokrok...IMHO by HTC mohlo s ageye udělat dohodu a začlěnit to do TF3D rovnou místo WM budíku...ještě že existuje SSMaPa.
Nejlepsi stopky/alarm?
tak zkusím ten G-alarm.Díky za info.
Nejlepsi stopky/alarm?
umi ten klaxon nebo galarm postupne zvysovat pri zvoneni hlasitost ? treba chronos tohle umi a me osobne to teda vyhovuje maximalne .
Nejlepsi stopky/alarm?
GAlarm to umí.