Dnes sa mi stala zauimava vec...
Normalne pouzivam pda a vsimnem si ze v TF2D sa mi zle prekresluju nektore obrazky a je cele prisne pomale... fajn stane sa, softreset by to vyriesil (nerobil som). Potom som skusal ist na net s Operou, no ta sa nechcela spustit..
Tak som teda vypol a zapol zariadenie a zobrazila sa mi hlaska v zneni ze zariadenie nemoze nabootovat lebo bolo nekorektne vypnute (bolo korektne vypnute!) nech stlacim SEND button (predpokladam ze zeleny telefonik) pred hard reset alebo hocico ine pre cancel. SKusal som stlacat vsetko okrem zeleneho telefoniku a nic... Po chvili zhasom displej, tak som stlacil power button a co tam nevidim "Tap here to setp your device"
Mate niekto takuto skusenost?
Mozno to sposobil nejaky soft, ale nic nove som neinstaloval a doteraz som nemal zaden problem.
edit: po HR som si vsimol ze v ponuke start ostal zoznam posledne sputenych applikacii...divne
Hard reset z donutenia
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Hard reset z donutenia
Píšeš to pěkně,ale u jakého PDA se ti to děje,jakou máš rom a hlavně,čím více používáš různé programy,tím ti ubývá ram a pda se spomaluje.Takže SR bych dělal častěji a taky nějaký soft na auto.čistění.Používám ClearTemp a ok.
-
Putcha
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia7
Hard reset z donutenia
- HTC Jade (Touch 3G)
- ROM 1.40.401.2 (21259)
- o RAM strach nemam, nic som spustene nemal takze by som mal mat volneho 60-70MB.
- Cleartemp mam tiez a SR robim ked je potreba (naposledy predvcerom)
- ROM 1.40.401.2 (21259)
- o RAM strach nemam, nic som spustene nemal takze by som mal mat volneho 60-70MB.
- Cleartemp mam tiez a SR robim ked je potreba (naposledy predvcerom)