- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond
Zdravím lidičky, mám nainstalovaný skype pro PPC. Po připojení k PC přes ActiveSync se mi skype spustí, ale kontakty v něm jsou pořád jakoby OFFLine. Můžu čekat jak dlouho chci, ale stav kontaktů se nezmění, i když na PC jsou kontakty Online. Prosím o radu , kde může být chyba. Ještě dodám, že někdy se podařilo skype použít i pro hovor. Ale teď více nefunguje, než funguje. Předem děkuji.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Nejsi třeba přihlášení na PC a telefonu zároveň? To by mohlo dělat problémy. Jinak fakt nevím, Skype mi vždy fungoval, jak měl. Otázka taky je, zda funguje s ActiveSync přenosem... Standardně jede pouze s WiFi nebo 3G sítí.
- čiko7
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond
jsem přihlášen na PC i na PPC najednou, ale v minulosti to fungovalo a právě přes ActiveSync. A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli je SKYPE i v češtině, protože ten můj se mnou komunikuje momentálně polsky.. V nabídce čeština vůbec není.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Já vím, že ten Skype láká, že je to "zadarmo". Zvláště v cizině.
. Ale mě to utrpení s ním za to nestojí, raději jsem zvolil klasické telefonování.
Nač nahrazovat funkci, která je primární nějakým daleko horším a nepohodlným způsobem.
Trochu mi to přijde jako koupit si auto a pak ho tlačit, páč ušetřím za benzín. 
Sry za OT, ale nedá mi to.
Sry za OT, ale nedá mi to.
-
mike-biker
- moderátor

Naprostý souhlas, to máš pravdu - však jsem to zmínil. Jen jsem mluvil o sobě, že mě to za to nestojí. Potřebuju volat, budu hledat WIFI, pak se tam připojím, ono to padá...Sám jsem zažil, když jsem chtěl poslat nutně mail v zahraničí. Trvalo mi to dlouho, ostatní byli nervózní, tak jsem ho nakonec poslal klasicky přes 3G a bylo. 
Couldn´t find the necessary resource file to start Skype. Skype will now quit.
Nic víc z čeho bych byl moudřejší .. chápeš ?
..jen připomínám že sej několikkrát reinstaloval a restartoval ..
Couldn´t find the necessary resource file to start Skype. Skype will now quit.
Nic víc z čeho bych byl moudřejší .. chápeš ?
..jen připomínám že sej několikkrát reinstaloval a restartoval ..
-
mike-biker
- moderátor

Bude gulášek v registrech. Zkus Skype odinstalovat, vymazat pozůstatky z Program Files a vyhledat a odstranit v registrech. Pak soft reset a zkusit znova. Vypadá to, že ti tam chybí nějaké zdrojáky.
Nakolik sem to klasicky odinsalovaval tak v program files nezůstalo nic a registry - no nevim .. nakolik to udelalo hned u první instalace.
Nechce se mi moc hrabat v registrech nejsem zas až takový odborník
E: má alespoň někdo fungující Skype na MDA Compact IV ??
Nechce se mi moc hrabat v registrech nejsem zas až takový odborník
E: má alespoň někdo fungující Skype na MDA Compact IV ??