YouTube - nenajde žádná videa
Mam problem s YT
na netu jsem, ale nemuze mi najit zadna vidka...
Ani v oblibenich nikde nic... ani 1vidko
na netu jsem, ale nemuze mi najit zadna vidka...
Ani v oblibenich nikde nic... ani 1vidko
Zkousel jsi vyhledat videa podle zadaneho textu? V oblibenych asi nic mit nebudes, pokud sis tam zadne nepridal.
Taky mozna zalezi pres co ten net cerpas, protoze nahrat video (nebo nahled) asi chvili pres takove GPRS potrva.
EDIT: Ted me napadlo jestli se nahodou nesnazis prohlizet youtube pres predinstalovanou Operu (bez upravy to nejde)
Taky mozna zalezi pres co ten net cerpas, protoze nahrat video (nebo nahled) asi chvili pres takove GPRS potrva.
EDIT: Ted me napadlo jestli se nahodou nesnazis prohlizet youtube pres predinstalovanou Operu (bez upravy to nejde)
-
DanielX
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114
No me se taky stalo ze aplikace Youtube nic nenasla, ani vyhledat nic neslo, pritom Internet jel jak z praku... tak jsem zkusil nainstalovat novou verzi toho YT klienta, ale nepomohlo to a po par SR se to umoudrilo, doted nevim proc.
Normalne prez programs, tak blbej nejsem a prez operu jsou vidte ale nejdou prehlad
a ne hledani taky nefunguje
a ne hledani taky nefunguje
Plz help uz měsíc mi nefakčí YT dost me to ....
Zkoušel jsi hardreset? Když všechno selže nebo nikoho nic lepšího nenapadne tak toto je lék.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=85193#p85193
tento build opery uz vie prehravat aj videa na nete
to len tak pre info.
tento build opery uz vie prehravat aj videa na nete
to len tak pre info.
To HTC mezi itm bylo i v oprave, takze ne jen ze bylo vypnute, byli i cele rozebrane, vazne uz si nevim radynirman wrote:Zkoušel jsi hardreset? Když všechno selže nebo nikoho nic lepšího nenapadne tak toto je lék.
To, ze bylo rozebrane, nemusi znamenat, ze byl provedeny HR. Jestli se ti ale vratil kompletne cisty jako novy tak tam nejspis HR udelali. Pro jistotu ho udelej i sam treba. Jinak budes muset asi pouzivat tu upravenou Operu
nvm proc ta mi nefakci, vzdy mi napise ze nemuze premazat starou operunirman wrote:To, ze bylo rozebrane, nemusi znamenat, ze byl provedeny HR. Jestli se ti ale vratil kompletne cisty jako novy tak tam nejspis HR udelali. Pro jistotu ho udelej i sam treba. Jinak budes muset asi pouzivat tu upravenou Operu
edit: s timdle programem sem slapl do cerneho, sebralo mi to 8MB na hlavni pamety, nemuzu uz nic nainstalovat na hlavni pamet protoze tam mam 500kb, ale ta opera nejde odinstalovat :(
Zkus smazat neco jineho, potom ji odinstaluj.
tak uz mi to jede (opera9.5)aleyoutube mi na tom porad nejde