HTC Touch Pro - nechtěné přijmutí nebo odmítnutí hovoru

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Post Reply
leonidas
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC touch pro

Post by leonidas »

Jsem s tímto přístrojem poměrně spokojený, ale hodně mě trápí jedna věc. Mám ho v pouzdře a v kapse se zamknutým displejem. Dokonce jsem si stáhnul utilitku, která zamkne klávesy i displej. Ale přijde mě smska nebo mě někdo zavolá a v tu chvíli se samozřejmě aktivuje displej a velice často při vyndavání z kapsy a pouzdra nechtěně odmítnu nebo přijmu hovor. V případě smsky zase zůstane displej zapnutý a já pak najdu nějakou blbost, která se mě tam mezitím udála (třeba 150 prázdných nových složek). Měl byste někdo nějakou radu, případně utilitku, která by tomu byla schopna zamezit?
Jestli jse to řešili na jiném místě tohoto fóra, opak se omlouvám, ale hledal jsem to a nenašel...
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715

Post by bj »

To máš staženo tohle ? - Answerkeys disabler

Mě to funguje dokonale. Pokud chceš vypnout displej pro SMS tak nainstaluj Advanced Tool Configuration /download na SmartWiki/ a v položce Messaging je Wake up on new SMS, tam dej Disabled a mělo by to jít.
Pat+Mat
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Tmobile - Vario IV

Post by Pat+Mat »

Nainstaloval jsem si S2U2 a nechtěné přijímání hovorů (nebo zmáčknutí jiných tlačítek během hovoru) se tím víceméně vyřešilo. Spokojenost. Při použití Hands free se sice na chvíli někdy objeví panel telefonu ale S2U2 jej během chviličky opět překryje, takže riziko nechtěného zmáčknutí klesá. Před instalací S2U2 jsem vyzkoušel automatické zamknutí obrazovky při zhasnutí obrazovky (pomocí úpravy v registrech), ale toto nepomohlo, protože TouchFLO 3D "vyplave" na obrazovku při příchozím hovoru a tlačítka jsou navzdory tomu zámku aktivní...
Napadlo, mě v této souvislosti jestli někdo nevíte o úpravě TouchFLO 3D (nebo alespoň úpravě panelu telefonu - odmyslím případné problémy při příjmu SMS, nebo emailů...), kde by se hovor přijímal podobně jako u S2U2 "slidem". Tím by mi odpadla nutnost mít nainstalovaný S2U2 prográmek. Díky
duuri
nováček
nováček

Post by duuri »

ja pouzivam answer key disabler a zatial spokojnost:)
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715

Post by bj »

Jestli někdo chcete přijímat hovor "slidem" tak jukněte sem, k hubenější "konkurenci" :-D
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=61&t=11033
Mělo by to normálně běžet i na Touch Pro. Mam ale pocit, že je nutné mít originál HTC dialer skin.
eta
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)

Post by eta »

bj: jo jo, používám už asi týden a vyhovuje mi to.
Mám přitom na TouchPro instalovaný "spb mobile shell 2.0" a skin "iphone-with-style-ii-black-v2.1" a i s tím to softwarové "šoupátko funguje v pohodě. :)
ViktorCZ
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by ViktorCZ »

Zdravim, nainstaloval jsem si na Touch Pro nejdřív key disabler a pote S2U2 ale bohužel mi ani jeden program nefungoval tak jak má - tj. nezamezil při dotyku na obrazovku přijmutí nebo odmítnutí hovoru. Může mi někdo poradit? Díky
toprun
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by toprun »

Použij řešení uvedené o 2 příspěvky výše. Měl jsem stejný problém. Včera jsem si nainstaloval "Slide to Answer" z odkazu o 2 příspěvky výše (příspěvek od "bj") a zatím naprostá spokojenost. Můžu doporučit. Je dobře, že se u HTC při vývoji Touch HD v tomhle poučili.
duuri
nováček
nováček

Post by duuri »

answer key disabler funguje perfektne..len si treba este nastavit v registroch aby blokoval obrazovku aj zo standby...
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”