Zobrazování celodenních událostí
Ahoj, pomůžete mi? Na "home" obrazovce se mi zobrazují (pod ikonou Seznamu hovorů) taky události z Kalendáře na aktuální nebo zítřejší den. Bohužel, když mám na jeden den dvě celodenní události (třeba jeden svátek a jedny narozeniny), zobrazuje se jenom jedna. Myslel jsem, že je to nastavením na jeden řádek, že to víc událostí prostě nezobrazí. Ale přidal jsem událost necelodenní (třeba 15-16.00) a šup, byla tam, v dalším řádku. Ale z těch celodenních se zobrazí zase jenom ta jedna. Přitom když jim dám připomenutí (nebo připomenutí sesynchronizuju s Outlookem), tak mi zvoneček na horní liště připomene správně obě.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Nevím o tom, že by někdo (ani na XDA) uměl tohle změnit. Asi si budeme muset počkat, co přinese nová verze ROM.
Díky, wizaarde, aspoň s tím nebudu dál marně maturovat. Je to škoda, taky kvůli tomu, že právě svátky a narozeniny se synchronizujou s Outlook 2003 bez rozumné možnosti to nějak upravovat (nebo když, tak je to hrozná pakárna). A když nainstaluju do founu nějakej prográmek, tak to tam mám po synchronizaci zas 2x (jednou z outlooku + jednou z prográmku). Ach jo.