Nastavení GMAIL
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Nastavení GMAIL
Gmail mi funguje výborně, jen si mi vytvořila ve složce GMAIL další složka Gmail, kde jsou znovu ty samé podložky: Koncepty, Koš, Odeslaná pošta, Označené, Spam, Všechny zprávy). Přitom příchozí se správně ukládají v kořenovém adresáři Gmail, v posložce Inbox a odchozí ve složce Sent. Pokud duplicitní složku Gmail smažu, při dalším stahovaní se vytvoří znova!! Co s tím? Dělá to jen Gmail!
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Nastavení GMAIL
Nejjednodužší asi bude zkusit SPB Pocket+ odinstalovat.
Předpokládám, že složky nejdou jen tak smazat, že?
Předpokládám, že složky nejdou jen tak smazat, že?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Nastavení GMAIL
nemáš zapnutou v gmailu podporu pro imap?
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Nastavení GMAIL
jj, tohle vypadá na IMAP a ne POP3...
-
mike-biker
- moderátor

Nastavení GMAIL
Přesně tak - takže ve schránce zakázat IMAP a povolit POP3? Smazat účet a vytvořit znovu?
To by mě nenapadlo, že IMAP takto "zlobánkuje". 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Nastavení GMAIL
přesně tak, zakázat imap, povolit pop3. nastav si pop3 nějak rozumně (enable pop for mail that arrives from now on/ aktivace popu pro maily, které přijdou od teď), jinak ti to bude stahovat všechnu poštu znovu...
ono to "nezlobánkuje", dělá to to, co to má dělat
ono to "nezlobánkuje", dělá to to, co to má dělat
-
mike-biker
- moderátor

Nastavení GMAIL
Jj, byla to fuška. I když jsem v účtu na Gmailu zakázal IMAP, tak stejně pořád automatické stahování do mobilu tam ten IMAP hodilo a políčko volby mezi POP a IMAP bylo šedé. Tak jsem vytvořil nefunkční účet a ručně ho dokonfiguroval.
. Už to šlape, ještě jednou díkes. Jen tak btw. proč se se to takhle dubluje?
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Nastavení GMAIL
Já používám imap a s tímto nemám žádné problémy. Pop3 se musí nastavit v nastavení účtu v gmailu a není podporováno nezabezpečené připojení.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Nastavení GMAIL
protože imap (narozdíl od popu) dokáže synchronizovat i jednotlivé složkymike-biker wrote:proč se se to takhle dubluje?
-
mike-biker
- moderátor

Nastavení GMAIL
To je mi celkem k ničemu, hlavně že se to díky tobě vyřešilo. Thx 
Nastavení GMAIL
Mám nový HTC Touch Pro a mám následující problémy:
1) Účet IMAP: synchronizuje s gmail, ale pouze složku Doručená pošta. Ostatní složky mi v PDA zůstávají prázdné.
2) Když zkusím účet přes POP3, nerozumí si datumy. Jediná možnost, jak něco stáhnout je dát Všechny zprávy a to mi stáhne jen staré z roku 2007! Při ostatních nastaveních (poslední 3 dny atd.) to nestáhne nic. Zkoušel jsem i změnit národní prostředí, ale bez výsledku.
3) Jak můžu smazat nepotřebný účet? V návodu o tom ani zmínka.
Díky předem za rady
EDIT: add1 Vyřešen!
\\Používej tlačítko UPRAVIT!! Lukáš Mano
1) Účet IMAP: synchronizuje s gmail, ale pouze složku Doručená pošta. Ostatní složky mi v PDA zůstávají prázdné.
2) Když zkusím účet přes POP3, nerozumí si datumy. Jediná možnost, jak něco stáhnout je dát Všechny zprávy a to mi stáhne jen staré z roku 2007! Při ostatních nastaveních (poslední 3 dny atd.) to nestáhne nic. Zkoušel jsem i změnit národní prostředí, ale bez výsledku.
3) Jak můžu smazat nepotřebný účet? V návodu o tom ani zmínka.
Díky předem za rady
EDIT: add1 Vyřešen!
\\Používej tlačítko UPRAVIT!! Lukáš Mano
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Nastavení GMAIL
Musím se připojit k tématu.
V gmail si nastavím POP3, zakážu IMAP, uložím změny.
Pak vytvořím nový účet v X1, kde není možnost vybrat IMAP, nebo POP3. Dám stáhnout maily a najednou se mi na Gmailu IMAP spustí a me v X1 se zdvojej vsechny foldery, jak bylo psáno výš. Nevím co sa tím. Zkouserl jsem to mnohokrát...
Další problém...... nezůstávají mi odeslané maily ve složce. Taky se to tu řešilo a taky to nedokážu rozběhnout.
EDIT: zkousel jsem to rucne prenastavit, ale v X1 me to nenechá zmenit account type na POP

V gmail si nastavím POP3, zakážu IMAP, uložím změny.
Pak vytvořím nový účet v X1, kde není možnost vybrat IMAP, nebo POP3. Dám stáhnout maily a najednou se mi na Gmailu IMAP spustí a me v X1 se zdvojej vsechny foldery, jak bylo psáno výš. Nevím co sa tím. Zkouserl jsem to mnohokrát...
Další problém...... nezůstávají mi odeslané maily ve složce. Taky se to tu řešilo a taky to nedokážu rozběhnout.
EDIT: zkousel jsem to rucne prenastavit, ale v X1 me to nenechá zmenit account type na POP