Nahrávání hovorů v HTC Touch HD plně funkční
Jo to me dela take(dela to u kazdeho druheho hovoru :( a tak nejak nechapu kde mate u toho to nastaveni muze sem nekdo hodit screen kde to je ja to nemuzu najit respektive mozna vim kde ale tam nic nejde nastavit predem diky
Pres Start menu / Programy a spustis ten nainstalovany program , (ja tam mam ikonu prehravace na cernem pozadi a v nazvu jen 4 ctverecky) pak pres tlacitko Menu / Options.
jak se nekdo ptal, zkousel jsem na Touch Pro (v1.90.401.1) a nefunkcni 
Program sice videt je (uz po instalaci se mi hodil do start menu) ale kvuli jinemu rozliseni nemuzu nic delat, spodni tlacitka videt nejsou (jestli tam jsou). Navic pri hovoru zadna nova moznost nepribyla.
Program sice videt je (uz po instalaci se mi hodil do start menu) ale kvuli jinemu rozliseni nemuzu nic delat, spodni tlacitka videt nejsou (jestli tam jsou). Navic pri hovoru zadna nova moznost nepribyla.
Tak jsem to vyzkoušel a také mi to na TP nejde. V programech to vidím, všechnu se zobrazí správně. A u hovoru je v nabídce "Start Recording", ale nereaguje to.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je to urcene na Touch HD ,nikoliv na Touch Pro.Jinak zkusenosti jsou zatim velice pozitivni,diky souboru ICR funguji vyborne i programy pro nahravani od Vita ci Resca.Zkusenosti jsou i zde
na xda je i repack pro touch pro
ahoj,tak to je skvele,dal jsem to tam a beha to skvele az na ten zvuk na zacatku pri aktivaci je mozne ze si toho protistrana vsimne ale jinak jsem maximalne potesen,proste parada. Diky.
Muzes prosim te hodit link? Nemuzu to tam najit. Jedine co jsem nasel k tomuto byla mistnost, kde se akorat napsalo, ze toto nahravani z HD na TP nejde.neveceral wrote:na xda je i repack pro touch pro
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
No...tak ještě repack pro Xperii a jdu si jí objednat 
odkaz pro na Raphael http://tinyurl.com/7f8v56, jinak doporučuji sledovat celé vlákno, děje se toho hodně, údajně s tímto programem od HTC začaly fungovat i ostatní programy pro nahrávání.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,to je logicke,je to diky souboru ICR,ktery specielne u HTC chybel(chybi),proto ani nefungovaly komercni programy.
-
Matrix44
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S
bohuzial na Touch Pro nefunguje korektne ani subor co bol na XDA upraveny pre Touch Pro a Diamond 
Ja dopadl stejne (vidim ze mame stejne verze ROM). Az uvolni HTC novou verzi ROM pro TP tak snad na ni to uz pujde.
-
Matrix44
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S
mne to este urobilo nejaky bordel v ovladacoch pre BT, a moje BT handsfree mi zacalo detekovat ako stereo, a niekedy ostava vysiet pripojenie s BT sluchatkom, takze doposial nedostupna vec, pocuvanie hudby na mono BT sluchatku ktore nepodporuje tento rezim sa stala skutocnostou. Problem je ze ked ostane vysiet spojenie, tak to sakramensky zerie baterku. Neviem ci nakoniec neskoncim s HR, lebo tento stav sa mi nepozdava :(
Mám HTC TOUCH HD, verze ROM 1.14.479.3 a bohužel to nefunguje.Nechápu proč-před týdnem jsem věnoval synkovi úplně novou OMNII,protože mi nevyhovovalo ovládání a koupil si HD.Na OMNII však VITO fungovalo bez problémů.Tato funkce je pro mou práci poměrně zásadní,stejně jako hromadné odesílání SMS podle kategorií.Je mi z toho divně.Dal bych nevím co za rozchození těchto dvou funkcí.
Taky mi nahraný zvuk protistrany vynechává, tak že se to nedá poslouchat. ROM: 1.14.401.3 (22273) WWE.
S touto romkou mi nahravanie funguje paradne!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637
-
MaxxMaxx
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC Touch Pro Rom ProVen 1.14a
Ahojte na Touch Pro nahravanie hovorov ide a je na Rom ProVen 1.14 CZ a 1.14a .
Tu druhu mam ja a som velmi spokojny. Je dost rychla a rychlo si na nu zviknete lebo je podobna original Rom len je tam doplnene co treba ... :D
Tu druhu mam ja a som velmi spokojny. Je dost rychla a rychlo si na nu zviknete lebo je podobna original Rom len je tam doplnene co treba ... :D
Ahojte. Takze niektorym to ide inym zasa nie. No to ma tesi komu to fachá, a tým čo nie to ma mrzí, ja patrím k tej skupinke. Takže prosim o radu ak uz niekto niečo našiel komu to ide v pohode aj pod ROM 1.14, tak nech to nejako podrobne rozpiše ako a čo inštaloval. Srdečná vďaka. 
Čauko. mám tú istú verziu ROM ako ty! ROM 1.14.479.3 Tiež mi to nejde. Podarilo sa ti to už nejako vyriešiť? Aj ja by som to potreboval rozchodiť, no zatiaľ som na nič nenaďabil. Daj mi prosím ťa vedieť, ak si niekam dospel. Vďakavendaf wrote:Mám HTC TOUCH HD, verze ROM 1.14.479.3 a bohužel to nefunguje.Nechápu proč-před týdnem jsem věnoval synkovi úplně novou OMNII,protože mi nevyhovovalo ovládání a koupil si HD.Na OMNII však VITO fungovalo bez problémů.Tato funkce je pro mou práci poměrně zásadní,stejně jako hromadné odesílání SMS podle kategorií.Je mi z toho divně.Dal bych nevím co za rozchození těchto dvou funkcí.