Přesun kontaktů SEk800i-->Touch HD

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
xprecise
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by xprecise »

Dobrý den, je možné přesouvat telefonní seznam z SE K800i do HD bez outlooku? Nerad bych nahrával zbytečné údaje z Outlooku do mobilu. Díky za reakce Vašek
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

sony ericsson vers. Touch HD

Post by wizaard »

K800i umí přes BT posílat kontakty, nicméně nevím, v jakém formátu. Pokud by to byl shodný formát s Windows Mobile, pak není problém - WM umí přijímat kontakty. Jinými slovy - přetahal bys je přes Bluetooth.
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

naprimo pochybuji ale pres MyPhone explorer jsi schopny je z SE dostat v rozumnem formatu. ;-)
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

Post by pankrejro »

MyPhone explorer je uloží ve formátu jen pro seny ericsson. Já bych to zkusil poslat přes nějakej soft na BT aby jsi mohl s WM zařízením si je "nacucnout" z SE. Anebo pokud jich nemá víc jak 200 zhruba tak si je zkopíruj na SIM a je to :-)
xprecise
nováček
nováček

Post by xprecise »

No jo, jenže já jich tam mám cca 850 kontaktů a ve více položkách což přes SIm nelze. Rozháže se návaznost na jméno. Umí HD načíst CSV oddělené čárkama? Nějak jsem tuto funkci nenašel. Dík Vašek
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

pankrejro wrote:MyPhone explorer je uloží ve formátu jen pro seny ericsson. Já bych to zkusil poslat přes nějakej soft na BT aby jsi mohl s WM zařízením si je "nacucnout" z SE. Anebo pokud jich nemá víc jak 200 zhruba tak si je zkopíruj na SIM a je to :-)
daji se exportovat - sam jsem to tak delal ;-)
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

Post by pankrejro »

Dají se exportovat z čeho do čeho? Mluvím ted o WM a pokud WM čte složku kontaktů z SE tak potom se vyřeší více problémů najednou. Vím že jeden kontakt poslaný přes BT funguje v každém telefonu skoro, ale já mám na mysli celkový soubor který z SE udělá zálohu všech kontaktů a vytvoří z toho jeden soubor. Přesně toto čte WM? ;oI
cZip
nováček
nováček

Post by cZip »

to xprecise:
Resil jsem uplne stejny problem, pouzil jsem trial instalaci MS Outlook co je u Touch HD, z MyPhone Exploreru jsem udelal synchronizaci do MS Outlooku, ale pozor, pokud pouzivas u cisel format +420 777 777 777 tak to bohuzel spatne exportuje a vynecha to znak +, takze jsem udelal z MS Outlook export do CSV tam jsem predelal vsechny 420 na 00420 ( pozor je treba zkontrolovat cisla, jelikoz nekde je 420 i u prostred cisla, tam je to treba opravit ) a potom zpatky importnul do MS Outlooku.
Nasledovala synchronizace do HTCcka... a bylo :)

cZip
duuri
nováček
nováček

Post by duuri »

staci mat spravne nastavenu krajinu a da ti tam aj to +...vo windows control panel nastavenie telefonu a modemu
xprecise
nováček
nováček

Post by xprecise »

tak se mi to jaksi podařilo nahrát (po cca 5 hod laborování), ale z dat je katastrofa. Řazení se rozhádalo podle "příjmení, jméno" místo "celé jméno". Celková organizace je na ... Jak donutit HD aby sechoval v seznamu jako K800i na ne jako outlook? Dík
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

Mno a SE suite export do Outlooku a nasledne synchro jste zavrhli? Tak jsem delal prevod kontaktu z p990i do iPaqu...
xprecise
nováček
nováček

Post by xprecise »

no tak jsem to dělal. Přes thunderbird protože mi to z outlooku natahovalo i e-mailové adresy které pro telefonování nepotřebuju. Nepochopil jsem ale organizaci tel. čísel v HD. Totální chaos a špatné třídění. Nechci telefonovat přes outlook, ale z klasického seznamu. A to je to co nevím jak na to
duuri
nováček
nováček

Post by duuri »

on to zoradi podla priezviska..
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”