Přesun kontaktů SEk800i-->Touch HD
Dobrý den, je možné přesouvat telefonní seznam z SE K800i do HD bez outlooku? Nerad bych nahrával zbytečné údaje z Outlooku do mobilu. Díky za reakce Vašek
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
sony ericsson vers. Touch HD
K800i umí přes BT posílat kontakty, nicméně nevím, v jakém formátu. Pokud by to byl shodný formát s Windows Mobile, pak není problém - WM umí přijímat kontakty. Jinými slovy - přetahal bys je přes Bluetooth.
-
Kolda.o
- častý přispěvatel

- Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
naprimo pochybuji ale pres MyPhone explorer jsi schopny je z SE dostat v rozumnem formatu. 
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
MyPhone explorer je uloží ve formátu jen pro seny ericsson. Já bych to zkusil poslat přes nějakej soft na BT aby jsi mohl s WM zařízením si je "nacucnout" z SE. Anebo pokud jich nemá víc jak 200 zhruba tak si je zkopíruj na SIM a je to 
No jo, jenže já jich tam mám cca 850 kontaktů a ve více položkách což přes SIm nelze. Rozháže se návaznost na jméno. Umí HD načíst CSV oddělené čárkama? Nějak jsem tuto funkci nenašel. Dík Vašek
-
Kolda.o
- častý přispěvatel

- Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
daji se exportovat - sam jsem to tak delalpankrejro wrote:MyPhone explorer je uloží ve formátu jen pro seny ericsson. Já bych to zkusil poslat přes nějakej soft na BT aby jsi mohl s WM zařízením si je "nacucnout" z SE. Anebo pokud jich nemá víc jak 200 zhruba tak si je zkopíruj na SIM a je to
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Dají se exportovat z čeho do čeho? Mluvím ted o WM a pokud WM čte složku kontaktů z SE tak potom se vyřeší více problémů najednou. Vím že jeden kontakt poslaný přes BT funguje v každém telefonu skoro, ale já mám na mysli celkový soubor který z SE udělá zálohu všech kontaktů a vytvoří z toho jeden soubor. Přesně toto čte WM? 
to xprecise:
Resil jsem uplne stejny problem, pouzil jsem trial instalaci MS Outlook co je u Touch HD, z MyPhone Exploreru jsem udelal synchronizaci do MS Outlooku, ale pozor, pokud pouzivas u cisel format +420 777 777 777 tak to bohuzel spatne exportuje a vynecha to znak +, takze jsem udelal z MS Outlook export do CSV tam jsem predelal vsechny 420 na 00420 ( pozor je treba zkontrolovat cisla, jelikoz nekde je 420 i u prostred cisla, tam je to treba opravit ) a potom zpatky importnul do MS Outlooku.
Nasledovala synchronizace do HTCcka... a bylo
cZip
Resil jsem uplne stejny problem, pouzil jsem trial instalaci MS Outlook co je u Touch HD, z MyPhone Exploreru jsem udelal synchronizaci do MS Outlooku, ale pozor, pokud pouzivas u cisel format +420 777 777 777 tak to bohuzel spatne exportuje a vynecha to znak +, takze jsem udelal z MS Outlook export do CSV tam jsem predelal vsechny 420 na 00420 ( pozor je treba zkontrolovat cisla, jelikoz nekde je 420 i u prostred cisla, tam je to treba opravit ) a potom zpatky importnul do MS Outlooku.
Nasledovala synchronizace do HTCcka... a bylo
cZip
staci mat spravne nastavenu krajinu a da ti tam aj to +...vo windows control panel nastavenie telefonu a modemu
tak se mi to jaksi podařilo nahrát (po cca 5 hod laborování), ale z dat je katastrofa. Řazení se rozhádalo podle "příjmení, jméno" místo "celé jméno". Celková organizace je na ... Jak donutit HD aby sechoval v seznamu jako K800i na ne jako outlook? Dík
Mno a SE suite export do Outlooku a nasledne synchro jste zavrhli? Tak jsem delal prevod kontaktu z p990i do iPaqu...
no tak jsem to dělal. Přes thunderbird protože mi to z outlooku natahovalo i e-mailové adresy které pro telefonování nepotřebuju. Nepochopil jsem ale organizaci tel. čísel v HD. Totální chaos a špatné třídění. Nechci telefonovat přes outlook, ale z klasického seznamu. A to je to co nevím jak na to
on to zoradi podla priezviska..