Úklid ROM, RAM + využití antivirů na PDA

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Oxios Memory se skládá ze dvou utilit: 'Oxios Close' a Oxios Hybernate'.
Doporucuji pouzivat JEN Oxios Hybernate, ptze Oxios Close i delsi dobu po pouziti ukoncuje neohlašeně aplikace bezici na pozadi. Hybernate plne stačí.
DragonIII
nováček
nováček
Zařízení: ASUS P320

Post by DragonIII »

skunk wrote:tak to jsem rád, že nejsem jedinej kdo nepoužívá anitivir :tlem: nemám ani firewall, ani antispyware.. prostě jsem na ostro a nic jsem nechytl... naštěstí - musím zaklepat. tuk tuk tuk :-D
Jak víš, že jsi nic nechytl, když nemáš antivir, který by to zjistil. Jen se tak ptám? ;oI
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

paměť

Post by IkE Blaster »

Žádné symptomy, žádné navíc spuštěné procesy? :)
DragonIII
nováček
nováček
Zařízení: ASUS P320

paměť

Post by DragonIII »

No když myslíš ...
Já si říkám, že je lepší i špatný antivir než žádný ( nějaký čas jsem dělal správce sítě, tak vím o čem mluvím ).
Zvažuji na zkoušku ten od Avastu, když to bude o moc pomalejší vždy ho můžu vyhodit.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

paměť

Post by Ruslan Botsyurko »

Konec OT, nebudem tu řešit antiviry pro PC, to by bylo na dlouho.
Ale instalace antiviraku na PocketPC je jen a pouze způsob jak si snížit RAM, rychlost systému a s trochou snahy za to ještě zaplatit slušnou částku peněz. Firmy jako Norton nebo ESET jen využívají slávy svých produktů na stolních PC a snaží se poskytnout zákázníkům 'kompletní ochranu' jak na PC tak i na PDA , ale málokdo z prodejců informuje o tom, že viry na Windows Mobile téměř neexistují a z pohledu crackerů se ani nevyplatí nad něčim takovým ztrácet čas.
A když se někdo chlubí tím, že vysolil několik tisíc za nejlepší antivirový system a firewall pro svoje PDA od firmy ESET nebo Norton a přitom chodí po městě se zapnutým BlueTooth, tak je to s odpuštěním vůl.

A trochu tu pozměním název topicu. Slovo 'paměť' je dost zavádějící na to, že tu řešíme RAM, ROM i software
Post Reply

Return to “Aplikace”