HTC TOUCH PRO a problem s emailem

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Post Reply
kechnerxy
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC touch pro

Post by kechnerxy »

Zdravim Vas,

ac jsem se snazil na foru tento problem najit moje hledani bylo neuspesne proto Vas prosim o radu.

Problem:
Pri nastaveni emailove klienta pres registrovanou domenu jde nekolik dni vse ok. Po par dnech se mi prestanou odesilat emaily. Emaily jde nadale prijimat, ale odeslat jiz ne. :((
pise mi to chybu:
"Zpravy nelze odeslat.
Zkontrolujte, zda je pokryti signalem dostatecne a zda jsou udaje o vasem uctu spravne. Pak zkuste odeslat znovu."

2.problem:
Prijate emaily mi zmizi ze slozky dorucene a ja je jiz nejsem schopen nikde dohledat

Je mozne, ze by to delala nejaka aplikace?
Mel jsem HTC kaiser TyTn 2 a po spusteni opery se mi zrusilo vyzvaneni u prichozi sms.

Dekuji za pomoc
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tohle je dost složité určit, může to dělat nějaká doinstalovaná aplikace nebo si systém prostě postavil hlavu. Asi bych v tomhle případě zkusil provést hard reset a vyzkoušet, zda to funguje v "čistém" telefonu, a pak případně zkusit vysledovat, zda to nedělá nějaký "3rd party" program. Některé verze Opery Mobile dělaly docela čurbes v telefonu, to je pravda.
Martin Dam
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC touch pro

Post by Martin Dam »

Ahoj, musím říct, že jsem si HTC koupil před nedávnem z druhé ruky. Véééélká chyba. Ale co už nadělám. Pár docela nepříjemných problémů budu muset řešit přímo se servisem a tak uvidím v jakém stavu se mi HTC vrátí. Každopádně i mě tyhle maily blbnou. Ne, že by nešly odesílat, ale nějak se mi vytrácejí do neznáma. V Mio jsem byl zvyklý, že pokud smažu mail, jde první do odstraněné pošty, a pak tekprve odsud je můžu smazat definitivně. V HTC to řešit nemusím vůbec. Už nadruhý den není ani v doručených
JFK
nováček
nováček

Post by JFK »

Mám ten samý problém. Emaily se přijímají v pohodě včetně příloh, ale neodesílá se nic. Nastavení serveru smtp je v pořádku, nevím, kde udělali asijští soudruzi chybu.
davirek
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by davirek »

Taky uz se mi toto stalo. Musis vymazat ucet a nastavit jej znova.. Taky se mi celkem casto stava, ze odeslu sms a ona proste neprijde. I kdyz ji mam v odeslanych. Meli by toto rychle resit nejakym Firmwarem.
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

A neztrácí se vám ty maily ze složky doručené, protože máte nastaveny stahování mailů jen třeba za poslední den, 3 dny...a pokud už je starší, tak z té složky zmizí? Zkuste nastavit třeba měsíc, popřípadě všechny zprávy.
Co se týká odesílání mailů, taky mi to nějak nefungovalo než jsem nastavil, že server odchozí pošty požaduje ověření.
davirek
nováček
nováček

Post by davirek »

Myslel jsem to tak, ze nastaveni emailu jako takove ( prihlasovaci jmeno, heslo, atd ) se v pameti pristroje nejak prepise a tudiz uz nejsou prihlasovaci udaje spravne. I kdyz jsem je kontroloval, dokonce vymazal a napsal znovu, nepomohlo to. Pri prihlasovani na email to hodilo chybu, ze prihlasovaci udaje nejsou spravne... Jedine, co mi dokazalo pomoci bylo cely ucet smazat a nastavit jej komplet znovu.
Dalsi vec, co me celkem trapi je, ze jsem po jednom HR pomoci backup instaloval zpet data a do mailu se mi vratily i dva drive pouzivane mail profily ( ty jsem mazal z duvodu nefunkcnosti viz vyse...) Nastaveni, ani ucet tech mailu v zarizeni fyzicky nejsou, ale v Touch flo 3D se mi objevily odkazy na ne- formou obalek. A nevim, jak ty dve zbytecne obalky z Touch flo smazat. Je na to nejaky zpusob?
Coz me stve vice jsou ty sms. poslu ji potvoru a ona adresatovi nedojde, nestava se to porad, jen obcas, ale prece. Budu muset zapnout dorucenky.
JFK
nováček
nováček

Post by JFK »

Tak jsem udělal brutální hardreset a zas to odesílání emailu funguje. Pro jistotu tam mám z aplikací jenom T9_Input_14_Languages_Update na českou klávesnici a NoData na blokování nechtěného připojení k netu. Uvidíme, jestli to nerozhodilo zrovna to NoData, ale zatím se krabice tváří spokojeně.
davirek
nováček
nováček

Post by davirek »

Chci se zeptat, ta T9, kterou mas v pda, dokaze si pamatovat naucene slova? Ja ji nejake slovo pridam do slovniku a druhy den uz tam neni. Zvlastni. Jakoby se ta doinstalovana T9 nebyla schopna novym slovum ucit.
JFK
nováček
nováček

Post by JFK »

Zase to neodesílá emaily. Odstranil jsem účet, znovu nastavil, ale nepomohlo. Nakonec jsem odebral aplikaci NoData, celý nastavení připojení k netu od O2 a účet. Pak jsem nastavil znovu připojení od O2 (automaticky) a znova účet. NoData radši ne, mám takový (nepodložený) podezření, že tam mohla být chyba. Zas to chodí. Doufám, že takhle nebudu blbnout často :evil:
Pro davirka: Ta T9 je bez problémů učenlivá.
davirek
nováček
nováček

Post by davirek »

JFK wrote:Zase to neodesílá emaily. Odstranil jsem účet, znovu nastavil, ale nepomohlo. Nakonec jsem odebral aplikaci NoData, celý nastavení připojení k netu od O2 a účet. Pak jsem nastavil znovu připojení od O2 (automaticky) a znova účet. NoData radši ne, mám takový (nepodložený) podezření, že tam mohla být chyba. Zas to chodí. Doufám, že takhle nebudu blbnout často :evil:
Pro davirka: Ta T9 je bez problémů učenlivá.

Co presne myslis aplikaci "NoData"? nevim, ze bych neco takoveho v tel. mel. Ceho se to tyka? Diky
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”