To mi bylo jasny jeste pred tim, nez jsem to flashnul a dokonce sem s tim i pocital.
Zajimalo by me spis, jestli se to neda nasledne do diamonda dohrat...
??
Cestina HTC Touch Diamond (vsechny verze ROM, vcetne 1.93)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano staci mit lokalizacni soubor TF3D vytahnuty z predchozi romky a nakopirovat ho do slozky windows,pak uz po zmene bude korektne cestina.
Aaaaaha.
To me nenapadlo.
Ciste nahodou tu neni nekdo, kdo by tenhle souburek(y) mohl vycucnout a predhodit ho sem...?
Myslim, ze kdyby se podarilo dat celou tuhle Asia ROMku z EN do CZ, spousta lidi odtud by na ni asi preslo.
Popravde se mi kvuli tomu nechce flashovat zpatky na puvodni ROM a pak zase na tuhle.
To me nenapadlo.
Ciste nahodou tu neni nekdo, kdo by tenhle souburek(y) mohl vycucnout a predhodit ho sem...?
Myslim, ze kdyby se podarilo dat celou tuhle Asia ROMku z EN do CZ, spousta lidi odtud by na ni asi preslo.
Popravde se mi kvuli tomu nechce flashovat zpatky na puvodni ROM a pak zase na tuhle.
dobrý den, potřeboval bych od Vás pomoc, koupil jsem HTC Diamond od známého, přístroj nebyl koupen v CZ takže nemá češtinu, celej den jsem různě zkoušel přístroj počeštit, ale stále se mě to nedaří, stáhnul jsem do složky windows 2 .cab soubory a následně je nainstaloval, udělal jsem softreset a jazyk je stále holandský, nevíte jak to mám udělat???
prosím o češtinu na HTC Touch Diamond wm 6.1. díky