Příchozí SMSky u Windows Mobile 6.1 - jak to je?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Zdeněk L.
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Zdeněk L. »

Ahoj,

plánuju koupi Asusu P320 a zajímala by mě jedna věc, pokud se najde někdo, kdo mi řekne jak to přesně je, budu rád. :-)

Ze svého "hloupého" telefonu (SE W810) jsem zvyklý, že u každé příchozí SMS můžu zjistit, kdy přesně byla odeslána a kdy přišla na můj telefon (tyto časy se občas liší, např. při vypnutém telefonu, pokud jsme mimo signál...). Zobrazuje takovéto detaily i WM? Mohl by mi někdo udělat screen, co všechno v detailech SMS zprávy najdu? :-)

Díky,
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Nezobrazuje - pouze odeslání. Na doručení Ti přijde doručenka, ale nijak se k SMS nepřiřazuje, bohužel. V tomhle směru je WM pozadu. Jediná možnost by byla, že by někdo udělal kompletně nové prostředí pro SMS (možná existuje, nevím), které by si s doručenkami a podobnými náležitostmi poradilo.
Zdeněk L.
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Zdeněk L. »

Možná jsem se nevyjádřil úplně přesně - jde mi hlavně o SMS, které někdo pošle mně, jestli uvidím, kdy ji ten dotyčný poslal a kdy mi přišla...
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Pokud se Ti SMS zobrazují jako "chat" (tedy nový styl WM 6.1), tak určitě ne. Ale myslím si (už si to nepamatuju, dlouho už používám ten "chat" mód, tedy zobrazení vláken), že ani při klasickém zobrazení tyhle informace nijak nezískáš - je mi líto.
puskin
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by puskin »

Prave dneska jsem se chystal polozit naprosto stejny dotaz. Mam SE Xperii, a vzhledem k tomu, ze jsem na ni presel z tzv. "hloupych" SonyEriku mi chybejici udaj o case odeslani u prijate SMSky DOST chybi. Preci neni mozne, aby to nektery alternativni SMS messanger nebyl schopen zobrazit. Jenomze ktery???
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

A.SMS Messaging
Velikost: 153 kB
Kategorie: SMS

Patříte-li mezi uživatele, kteří píší denně několik desítek textových zpráv a složka SMS se tak stává docela chaotickou, může vás následující aplikace zaujmout.

Program může směle nahradit vestavěného správce, oproti kterému nabídne řadu příjemných funkcí. Předně je to přehlednější náhled na přijaté (odeslané, rozepsané) zprávy, kdy kromě data vidíte i přesný čas přijmutí (odeslání) SMS.

Pro zobrazení celého obsahu zprávy stačí klepnout na vybranou SMS, která se následně zobrazí ve větším okně. Při tvorbě nové zprávy můžete snadno měnit velikost zobrazovaného textu. Daleko zajímavější je možnost načasování odesílání zpráv, kdy z kalendáře vyberete den a určíte přesný čas odeslání.

Textové zprávy lze také chránit heslem proti nechtěnému čtení třetích osob. V takovém případě ale musí programem disponovat obě strany.

Aplikace si rozumí jak s Pocket PC, tak s WM smartphony a zdarma ji lze používat pět dnů. Nám při testování na Samsungu i780 a HTC Touch Viva bohužel nefungovala korektně a stále tuhla. Cena licence je stanovena na 19.99 eur (asi 500 Kč), což není málo.
Makavelina
nováček
nováček

Post by Makavelina »

Když na HTC Diamond otevřu přijatou smsku (ne v "chat" módu), tak se zobrazí jméno, příp. obrázek odesílatele, a pod tím text zprávy. Údaj o času a datu nikde. Ale když v tom samém "okně" vyroluju o kousek nahoru, mám nad jménem odesílatele datum i čas zprávy, kdy byla odeslána.. přijetí ale nee.
puskin
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by puskin »

Kolda.o:
Nejak jsem ve Tvem prispevku nenasel odpoved na nasi otazku - ukaze tenhle programek datum/cas, kdy byla odeslana SMSka, kterou prijmu pote, co jsem mel napriklad vypnuty telefon?

Ta dlouhá citace byla fakt zbytečná. ziminix
Potok
nováček
nováček
Zařízení: Asus P320

Post by Potok »

Ahoj vlasnim telefon Asus P320 a teda u SmS se zobrazuji jenom cas.Take me to stve ale da se to prezit :-)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”