Nefunkcni usb kabel u tytna 2

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
Roman777
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: TyTn 2

Post by Roman777 »

Zdravim,
mam takovy "mensi" problem - jeste vcera mi fungoval USB kabel (po dlouhe dobe jsem ho pouzil), ale dnes mi nefunguje - po pripojeni do zdirky u notebooku (HP) mi windows vista nic nenahlasi (pripojeni noveho zarizeni atp) - zarizeni se jen nabiji a tim to hasne....

Synchonizaci jsem po desnem porodu zvladl i pres BT, ale chtel jsem se pustit do upgradgu ktery jde jen pres kabel (alespon myslim) - bohuzel to mi asi nepujde...

Nasel jsem jakousi diskuzi v angline, ale skoro vubec ji nerozumim - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=362542

Mohli by jste mi prosim nekdo poradit?

jeste jeden mensi problem - nakopal jsem si manillu a po jejim zruseni (odskrtnuti manilla) se mi v pravem hormim rohu nezobrazuje task manager (takova mala ikonka na kterou kdyz kliknu tak zobrazi spustene ulohy a muzu to krizkem vypinat) - lezeni pres settings >> system >> task manager se mi zda zdlouhave - to taky nevim jak to dat zpatky :-(

Diky
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: BB Q10

Post by lukas.manak »

na tu diskuzi zkus google translator jestli ti o pomůže a ohledně task manageru,tak použij nějakou jinou alternativu.

např. tuhle

Code: Select all

http://www.dotfred.net/TaskMgr.htm
Bender
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Post by Bender »

Stává se mi to často, ale vždycky pomohl restart zařízení a PC, pak se to připojilo. Někdy stačí zakázat a zase povolit připojení k síti (bůh ví proč).

No ale nedávno to přestala být legrace, zkrátka asi jako tobě mi přestal kabel fungovat. Nepoužíval jsem originál od HTC ale od foťáku (je trochu větší, ale v pohodě fungoval, v autě mám zase od Motoroly). Mám pocit, že jsem si konektory v kaiserovi trochu polámal, ale s originálním kabelem od HTC to zase funguje v pořádku.
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by jjiirrii »

Taky mi to dělá často problémy. Někdy to přes ten USB káblík jde a někdy ne. V práci mám synchronizační USB kolébku a ta mě zatím nezklamala. Jinak když se potřebuji připojit doma tak to dělám přes Bluetooth.
BlackSheep
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)

Post by BlackSheep »

Mam podobny problem.
Telefon se mi pres nabijecku nabiji. Sluchatka taky funguji, ale kdyz telefon pripojim datovym kabelem k pocitaci, tak ani nenabiji, ani mi Vista nic nezahlasi. Napada nekoho neco, co s tim ?? Za kazdou radu budu velice vdecny. Asi nejlepe pres MSN, nebo zde v ceskych zemepisnych sirkach pres ICQ :(
Bender
nováček
nováček

Post by Bender »

Jak už jsem psal, zkusil bych jiný kabel. Sluchátka mají originalní konektor, ale ty kabely bývají různé. A taky se často lámou, já už zlikvidoval asi 4.

Nezoufat, se zařízením by nemělo nic být, protože by sluchátka nehrála :) Kabel nabíjí, na to stačí dva krajní kontakty, a ty jsou spojené vždycky.
BlackSheep
nováček
nováček

Post by BlackSheep »

Ja uz vzykousel 8 kabliku ... vic jich uz doma opravdu nemam :( Dokonce ani kablik,,ktery mne nikdy nezklamal. ktery mam k prenosnemu HDD, neuspel :( Zkusim ece na ebay koupit cradle .... ale pokud mate ece nekdo nejake napady, tak sem s nima ....
Bender
nováček
nováček

Post by Bender »

Mně když přestal konektor fungovat, tak jsem si ostrouhal zápalku, omotal vatou a lihem pročistil konektory. Když se na ně podíváš, vidíš něco neobvyklého? Jako prach nebo poškození?

Zkus to vyfoukat. Jo a kablík mi fungoval když jsem ho lehce "ohnul nahoru" :tlem:

Ještě informace:
- když strčíš kabel do kaisera, vidíš v oblasti u hodin v počítači takový ten počítač jak tam běhá cosi (načítání IP adresy)?
- zkus ho připojit, chvíli počkej a jdi (v PC) na Start->Ovládací panely->Síťová připojení a tam najdi ten windows mobile, klikni pravým tlačítkem a dej zakázat. Po chvíli zase povolit, mně to často pomůže
BlackSheep
nováček
nováček

Post by BlackSheep »

Mno trosicku prachu tam je, ale nic hrozneho .... az prijdu domu z prace, tak to zkusim jeste procistit, ale pochybuju. S kablikem jsem zkousel ruzne hybat, ohybat a otacet ... nic .....
ve Win mi nic nenabiha .... proste ho nenadekuje ....
a v Sitovych pripojenich WM nemam .... na ten laptop co mam ted, telefon pripojuju poprve .... stary uz nemam .... a zkousel jsem to pripojovat i na dalsi pocitace, ale nic ....
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”