Funguje Nyditot Virtual Display na Omnii? Protože ať dělám, co dělám, vždy mi zstane původní rozlišení...
Nenapsal by mi prosím někdo stručný návod na používání? Chtěl bych si být jist, že nědělám nějakou chybu v nastavení.
Nyditot Virtual Display
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Nyditot Virtual Display
Jenom se chci zeptat - jaky mas duvod k pouztiti Virtual Displaye? Kdyz jsem to jednou zkousel, tak to bylo tak zalagovane, ze to nemelo smysl
Nyditot Virtual Display
Potřeboval bych spustit jednu DOSovou aplikaci, která se bohužel nekamarádí s žádným emulátorem (i na PC musí běžet pod DOSem nebo Virtal PC). Tak bych ji chtěl zkusit naemulovat pomocí Bochs. Je sice riziko, že to bude nepoužitelné, ale ta aplikace není zase tak moc náročná...
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Nyditot Virtual Display
PocketDos a ani nepotřebuješ měnit rozlišení (ale mě tam nešla rozjet myš, ani pod Win3.1)
Nyditot Virtual Display
PocketDOS jsem zkoušel - to bylo první řešení. Jde totiž o hodně starou aplikaci na zakázku. Jde o pár výpočtů k domácí frézce (je celkem nepohodlné přebíhat ze sklepa nahoru k PC). Bohužel ta plikace je dost špatně napsaná, takže proto to asi nejde rozjet. Uvažoval jsem o vlastním portu na klasický winy, ale zatím na to nezbyl čas...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Nyditot Virtual Display
Co si na PC spustit v emulatoru danou aplikaci a pouzit VNC nebo podobne nastroje
? Pokud tam mas WiFinu
Nyditot Virtual Display
Aha, to není špatněj nápad. Díky, vyzkouším