Aplikace a software - problémy, rady, návody

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Legend » sob pro 27, 2008 21:47

Jak odinstaluji program, který již nadále nechci používat?
Jednoduše přes nabídku Start -> Settings (Nastavení) -> System (Systém) -> Remove programs (Odebrat programy).

Měl jsem nainstalovaný program, ale kvůli jeho nefunkčnosti a chybovým hlášením jsem se rozhodl ho odinstalovat. V nabídce programů již není, ale jeho fragmenty o sobě stále dávají vědět. Jak se pozůstatků programu zbavit?
Zde je možné použít několik programů. Jmenovitě to je soubor pro správu SKTools, program ClearTemp či MemMaid. Zcela jisté je pak manuální vyčištění registrů.

Existuje nějaký program, který by po stisku klávesy uměl začít nahrávat právě probíhající hovor?
Toto by měl zvládnout program Vito Audio Notes.

Při snaze editovat záložky v Opeře se záložka hned aktivuje. Jak ji upravit?
Stačí podržet déle prst na konkrétní záložce a zobrazí se nabídka možných akcí.

Je součástí systému program s totožnou funkcí, jakou má Průzkumník v PC verzi Windows?
Nejlepší je použití Total Commanderu, který je v mobilní verzi freeware.

TouchFLO 3D
Lze změnit defaultní kalendář přístupný z Touch Flo 3D?
Pokud máte zakoupený či stažený freeware program, lze ho přiřadit k záložce do Touch Flo 3D pomocí následujícího patche.

Má Touch Flo 3D možnosti vlastní úpravy?
Bohužel, uživatelské prostředí Touch Flo 3D má několik málo možností úpravy, ale žádné divy s ním dělat nelze, z velké části je prostředí neměnné. Případné úpravy naleznete ve speciální sekci na xda-developers fóru.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » stř pro 31, 2008 13:34

Nešlo by nějak převést nainstalovaný aplikace z paměť. karty do telefonu? Já vim, měl jsem si to uvědomit dřív, když jsem je instaloval,ale nevadí. Takže kdyby někdo věděl, tak budu vděčnej :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 31, 2008 14:29

No nejjednodušší bude je odinstalovat z karty a nahrát znova do telefonu, není to snad nic tak složitého a časově náročného :-) jinak ale třeba takový QIP nebo Total Cmd ani neinstaluji, mám je na kartě a můžu je přesouvat kam chci, neplatí to ale pro všechny aplikace.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » čtv led 01, 2009 3:48

No ono sepsat si všechny ty aplikace a začít odznova.Neni to nejlepší, ale nic jinýho mi asi nezbyde..nedávno jsem si totiž uvědomil, :roll: že bude lepší ty prográmky instalovat do mobilu,když tam stejně nic jinýho nemám. Hudbu a ostatní média mám na kartě, ale právě ty programy jsou problém. :roll: Když ji vyměnim, nepoběžej. Takže to zkusim přeinstalovat :-D dám na tebe :tlem:

Nomad37
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát led 02, 2009 19:39
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Nomad37 » ned led 04, 2009 12:13

Já bych také potřeboval poradit. Chtěl bych synchronizovat HTC Touch HD s Windows Mail, Kontaktama a Kalendářem ve Vistách. Jenže nemám Outlook (ve Vistách není a nechci si jej zbytečně kupovat) neví někdo jak na to?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned led 04, 2009 12:56

Prakticky jinak než Outlook nelze.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » ned led 04, 2009 13:39

jina moznost nez outlook bohuzel neni, windows mail a kontakty ve vistach synchronizaci nezvladne - takze reseni je pouzit outlook a nejakej zpusob importu a potom synchronizace s nim (zde MS zaspal vlastni "invenci")

Uživatelský avatar
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 191
Registrován: pát lis 14, 2008 15:41
Zařízení: Samsung Galaxy S II
Bydliště: .: In Your Mind :.
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od martintrestik » ned led 04, 2009 19:51

Používám synchronizaci přes Windows Live (je i u WM) a nedám na to dopustit.Používám ale jen Windows Live Hotmail + Kontakty, kalendář jsem neskoušel...

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od jacek » ned led 04, 2009 20:56

Zdravím a pozdravuji. Poprosím o radu, nebo utvrzení, nebo ,,že to nejde". Tedy, jsem v prostředí Touch 3D, dorazí SMS, krásně se zobrazí, to je v pohodě. Jak ovšem zavolat pisateli přímo z obrazovky, aniž bych šel standartní cestou hlouběji do systému(otevřít složku zprávy atd. atd) , odepsat není problém, ale zavolat :???:
Zmáčknout zelené tlačítko hovoru, což mi přijde logické, nefunguje.
Pravé soft tlačítko při příchozí SMS nabídne vše, mimo možnosti zavolat. Nevíte o nastavení, které mi uteklo, nebo to vážně ,, nejde" ?

Uživatelský avatar
raven_kix
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: pát kvě 25, 2007 9:54
Zařízení: Nokia Lumia 930

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od raven_kix » ned led 04, 2009 22:40

2Tobi777: Ještě k tomu přesunutí programu z paměti telefonu na kartu. V programu SK Tools v sekci "Installed Programs" je u každého programu možnost "Move Application". Po zvolení je možné nastavit si, kam chceš program přesunout. Nikdy jsem tuto funkci ještě nevyzkoušel, ale věřím, že SK Tools program přesune kompletně včetně všech cest v registrech a v souborech. Kdyžtak vyzkoušej a dej vědět, jak to funguje.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od MINICOOPER » pon led 05, 2009 8:27

ahoj muzete nekdo poradit progran na screenshoty? Potebuji na HDcku neco otisknout a dat to sem na web. Diky

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od htcjirka » pon led 05, 2009 8:56

Je jich mraky free,napriklad SPB screenshot atd....

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » pon led 05, 2009 12:12

a pokud se ti nechce nic hledat, je uz primo v zarizeni (Capture Screen)

.soul
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pon lis 24, 2008 21:15
Zařízení: Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od .soul » pon led 05, 2009 23:58

jacek píše: Jak ovšem zavolat pisateli přímo z obrazovky, aniž bych šel standartní cestou hlouběji do systému(otevřít složku zprávy atd. atd) , odepsat není problém, ale zavolat :???:
Klikni na text zprávy a poté na číslo odesílatele a ono to nabídne Call nebo Message. Akorát mi to funguje jen, když mám číslo uložené v kontaktech...

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Lutri » úte led 06, 2009 10:49

Jacek, stačí otevřít sms a zmáčknout zelený sluchátko :) a voláš!

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » úte led 06, 2009 15:05

raven_kix píše:Po zvolení je možné nastavit si, kam chceš program přesunout. Nikdy jsem tuto funkci ještě nevyzkoušel, ale věřím, že SK Tools program přesune kompletně včetně všech cest v registrech a v souborech. Kdyžtak vyzkoušej a dej vědět, jak to funguje.
Jo. Díky. Funguje to skvěle! :wink: Používám SK Tools a ještě jsem si tam toho nevšim :roll: :tlem:

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od jacek » úte led 06, 2009 15:48

.soul, Lutri : Díky hoši, díky :tlem: , taková prkotina a já se na ní zasek :roll:

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Shooter » stř led 07, 2009 19:51

To s tim zasekem neres... me se podarilo zaseknout v Commandosu(ty hre) uz v tutorialu :D... sorry za OT

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » pon led 12, 2009 18:28

Potřeboval bych poradit s takovou "maličkostí". HD mi prostě nepřijímá SMS..Nebo třeba po dni..Když přehodim SIMku do staré nokie 6670, okamžitě ta SMS příjde..Navíc, když přehodím ty simky, na tý nokii je skoro plnej signál a HD má občas problém vůbec nějakej signál najít!! :x což mě udivilo. Neví někdo prosím čím by to mohlo být? :cry:

Uživatelský avatar
raven_kix
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: pát kvě 25, 2007 9:54
Zařízení: Nokia Lumia 930

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od raven_kix » pon led 12, 2009 18:38

Zkus si zkontrolovat, jestli máš dobře nastavené číslo SMS střediska. Najdeš ho: Start - Settings - Osobní - Telefon - Služby - Hlasová schránka a zprávy SMS. Já tam mám pro O2 nastaveno +420602909909 . Pokud ho máš špatně, tak by to mohl být důvod, proč ti nechodí SMSky.

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti