Využití G-Senzoru v nových modelech od HTC je velice rozmanité. Program GRemote využívající pohybové čídlo, vám umožní ovládat stolní počítač či notebook, bez pomoci klávesnice a myši, tedy pouze vaším komunikátorem. Nedávno byla uvolněna jeho nová verze s názvem GCenter, kde lze využít pohybové čidlo ve hrách jako gamepad. Nová verze má rovněž mnoho nových fukncí a vylepšení
Více informací a odkaz na stažení naleznete na stránkách GBM Software.
Tak jsem to zkusil, zatim jen psaní a ovládání myši. NFS jsem ještě nehrál :D .
Ale zajímala by mě jedna věc... Proč když položim mobil na stůl tak se mi furt myš hýbe. Musim vršek mobilu nadzvednout asi o 2cm aby to bylo v rovnováze. To samé mi dělal ten virtual dpad o kterym byla bleskovka nedávno. A přitom nastavenej ho mám dobře, položenej na stole - teeter mi funguje normálně- když položim teeter na stůl tak se nehýbe kulička. jaktože u dvou jiných aplikací se mi vždycky hýbe ? a vždycky nahoru.
Prečo nevymyslia hru pre mobil v takomto type? naklánaš tel. a auto v telefóne zatáča.Tak vela funkcii v nových komunikátoroch a tak málo dobrých hier že fakt kvalitných.pýtam sa prečo?Nemá ich kto robiť alebo čo??Ja viem ,že tieto telefony niesú moc nato aby sa nanich niekto hral ale niekedy by bodla mna dosť potešila takáto super hra.
To je fakt. Mozna se tu strhne hadka ze windows mobile nejsou na hrani, ale to ani hloupe telefony v zacatku nebyly.. aneb co neni muze byt
K tomu programu - vsecko super akorat se mi nedari zprovoznit pohybove cidlo. Muzu jen pouzivat touchpad styl a tlacitka.. U mysi zase jen klikat ale zadna reakce neni pri pohybu telefonem. Stale se v tom hrabu, pokud vite co s tim dejte vedet, jestli na to prijdu tak doplnim. Diky
EDIT: Tak uz to mam. Na telefonu se musi v profilu mysi vespod obrazovky uprostred zapnout Touch Free (rozsviti se zlute).
mam problem vse funguje jak ma az na gamepad!!kdyz zapnu gamepad tak se jiz nemuzu vratit zpatky do nabidky!!proste se celej program sekne i kdyz u aplikace v pocitaci se nacitaji frames jako by se nic nedelo!!nevite co s tim??
Jurda : musis podrzat tlacidko spat minimalne 3 sekundy , ja som to riesil na touch HD celu aplikaciu , neslo mi napojit na PC pomocou bluetooth , tak som nakoniec pisal cez ICQ s vyrobcom tejto aplikacie , testovali sme a nakoniec stacilo vypnut firewall v NOD 32 , a potom spustit gremote server , mozno to niekomu pomoze ak by mal s tym problem a nainstalovany nod32 , inak mi to slapalo super , a ako volant som hral LFS
diky za odpoved!!uz mi funguje tlacitko zpet kdyz ho podrzim 3 vteriny!!pripojeny to mam od prvni chvile a vyplej nod taky a vsechno ostatni mi funguje jak ve windowsech tak ve hrach jen ten joystick mi proste nereaguje a nefunguje
zdravim lidicky, ja to rozchodil prez wifinu, prez bluetooth mi to taky nejede, ale chtel bych se zeptat jak sprovoznit ten gamepad, poradite?????????????? dik
ja sem to zprovoznil tak,ze sem nejdriv na pocitaci nastavil novou vlastni sit v rezimu ad hoc pote pripojil telefon pres wifi a na konec spustil g-senzor a nastavil na mobilu ip adresu pocitace a jiz vse fungovalo jak ma(kdyz nebude porad fungovat vypni firewall)!!teda mimo g-padu timto se primlouvam za nejaky napad jak bych to moh zprovoznit!!
no tak asi po 3hod. snazeni sa my konecne podarilo rozchodit ten gamepad
otestovane na NFS ProStreet, MotoGP07
pre jeho fungovanie je potrebne stiahnut utilitu ktora do PC prida novy GAMEPAD.. potom je za potreby ho v tej utilite nakonfigurovat
config_gamepad.JPG (26.13 KiB) Viewed 6972 times
a nakoniec urobyt kalibraciu... a uz len spustit nejaku gamesu a HRAT
Touch HD som pripojil k PC taktiez cez WIFI.. bluetooth sa my zatial rozchodit nepodarilo...
este podotknem ze to bolo testovane na PC s OS Windows XP
super za ten gamepad, teda alespon dik za radu, vyzkousim pozdeji
jinak pres wifi jsem nic nevymyslel, mam doma domaci wifi sit pres router k internetu
nainstaloval jsem g-senzor, ten po spusteni zalozi server, spustil jsem v telefonu aplikaci g-senzor, vytvoril profil, dal jsem aktualizovat ip, OK a uz to ficelo
podle me neni treba zakladat novou sit, ta plikace vytvori vlastni server
Lidi tak nevím ale udelal sem restart telefonu zapl wifi napsal IP pocitace a jede to ten samej postup
sme udelali u kamarada na jeho HTC touch diamond a jede to stejne akorad mi nefunguje otaznik :(
PS: tohle pisu na HTC Tytn II prez hw klavesnici
Tak jsem to vyzkoušel a funguje to dobře, akorát se mi nepodařilo zprovoznit to hraní přes gamepad, zkoušel jsem to s nejnovějšími nfs, a myslel jsem že namapuju tlačítka jako u klávesnice, to ale nejde. A nevim stejnak jak nastavit, aby to fungovalo i s G-senzorem.