Spousta naivních otázek ohledně HDčka
Zdravim,
mam takovy naivni dotaz, takze bych jej vlozil. Jedna se o zobrazovani stranek na HD v OPere a to v zobrazeni na vysku a na sirku.
Pokud mam stranku (napr. toto forum) zobrazeno na sirku a posouvam prstem stranku, tak se mi stranka prekresluje s chybou. No chyba. Jedna se o takovy pomalu dokreslujicise preouzek v pravem rohu.
Toto se nezobrazuje v rezimu na vysku.
Otazka je. Mam neco pokazene, nebo se to deje i vam? Dik
mam takovy naivni dotaz, takze bych jej vlozil. Jedna se o zobrazovani stranek na HD v OPere a to v zobrazeni na vysku a na sirku.
Pokud mam stranku (napr. toto forum) zobrazeno na sirku a posouvam prstem stranku, tak se mi stranka prekresluje s chybou. No chyba. Jedna se o takovy pomalu dokreslujicise preouzek v pravem rohu.
Toto se nezobrazuje v rezimu na vysku.
Otazka je. Mam neco pokazene, nebo se to deje i vam? Dik
pokud vim tak iphone reaguje jenom na dote prstu, a na nic jineho ne, zatimco HD reaguje an dotyk všeho... mam blby pocit z jedne veci... když si dam HD do kapsy u ryflí, s vypnutym displejem, a někdo mi bude volat, tak se aktivuje displej, a i ty senzorove tlačitka co sou dole, takže je možné že se nahodou opřu o to tlačitko a přijmu/odmitnu hovor ještě dřiv než se podivam kdo to byl, (popravde ješte sem to nevyskoušel, protože v te kapse prakticky jeste nebyl, mam ho tri dny a jeste sem ho neodlozil
)
jinak na nošeni v kapse je lepší než muj stary mobil, protože je mnohem vic plochy... mel sem SE - T630 (zni to jako terminator)
ale samotneho by me zajimalo co ty tlačitka udělaji v kapse....
edit: jak sem prave zjistil ty talčitka by meli jít zablokovat pomoci pocket shield
takze by to nemel byt problem 
jinak na nošeni v kapse je lepší než muj stary mobil, protože je mnohem vic plochy... mel sem SE - T630 (zni to jako terminator)
ale samotneho by me zajimalo co ty tlačitka udělaji v kapse....
edit: jak sem prave zjistil ty talčitka by meli jít zablokovat pomoci pocket shield
Prosím: je možné v kontaktech HD hledat "fultextově" ?...nejen podle jména a příjmení, ale i podle bydliště, poznámky, a pod... A nebo-pokud to HD neumí, existuje nějaký prográmek? :Děkuji Honza
Ahoj, s takovym programkem jse mse jeste nesetkal....
Necituj poslední příspěvek. ziminix
To je zajímavé, že takovou "stupidní" funkci asi HD nemá!...a to ji měl každý elektronický diář!..bylo příjemné si do Poznámky dát pár hesel, aby sklerotický majitel byl úspěšný...
Př.: Kajgr s.r.o.
Příbram, Dobříš
telefon....
v Poznámce: gumy, pneu, ...
A to by bylo, abych nenašel - skleroze-neskleroza!
))
Poradí někdo? Díky
Př.: Kajgr s.r.o.
Příbram, Dobříš
telefon....
v Poznámce: gumy, pneu, ...
A to by bylo, abych nenašel - skleroze-neskleroza!
Poradí někdo? Díky
To upi: Dekuju moc za odpoved, ja mam v soucasne dobe SE P1i a oproti HD je to aspon co se tyce tloustky pekna cihla
takze myslim, ze prechod bude bez problemu
co ovladani? pohodlne? nebo nejake potize 
ovladani v pohode, zatim vylepšuju nedostatky ktere te časem budou stvat, a co te trosku stve to si opravis par programama, to se mi na Wm libi, ze to co nejde v wm dokaze program co mu vnutis...
coz mi pripomina ze mam jeden stupidni dotaz
jak se dostanu do registru, rad bych si nastavil par veci
ale neumim ty registry nikde najit....
coz mi pripomina ze mam jeden stupidni dotaz
jak se dostanu do registru, rad bych si nastavil par veci
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
upi: co se registrů týče, toto se tu omílá stále dokola.
http://www.smartwiki.cz/navody/editace- ... ows-mobile
http://www.smartwiki.cz/navody/editace- ... ows-mobile
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
jeste doplnim jednu stranku na pomoc s registrama
http://www.wmmania.cz/content.php?id=1012
jestli je to brano jako reklama tudiz proti pravidlum tak to smazte a omlouvam se
http://www.wmmania.cz/content.php?id=1012
jestli je to brano jako reklama tudiz proti pravidlum tak to smazte a omlouvam se
mam problem s nastavenim vypnuti displeje. Nastavim si vypnuti displeje po 10sek, vypnuti mobilu po minute. V momente, kdy pripojim HTC k nabijecce, tak se mi rozhodi nastaveni a zmeni se na 5min vypnuti displeje a 10 minut vypnuti telefonu. Mate nekdo stejny problem? Nebavi me to porad prenastavovat.
-
Shooter
- stálý přispěvatel

Vim, ze uz se to tady nekde resilo, ale potreboval bych trochu poradit co mam u HDcka udelat, kdyz potrebuju internet z PC rozchodit i na HD, kdyz je pichle pres ActiveSync. V Connection Settings(na PC) mam nastaveno Computer is connected to: Internet a kdyz na HD spustim Operu tak se mi zobrazi bila stranka(ikdyz kdyz by to nefungovalo tak by to melo bejt neco jako ze domena nebyla nalezena ne? ). Jinak mam XPcka.
2952: HD jsem měl jen chvilku a nestihnul jsem to vyzkoušet, ale na mém stařičkém PDA s WM03 je Start->Hledat. V záložce mohu nastavit hledání v kontaktech a najde mi to všechny, u kterých se vyskytuje např. autoservis....Tato fce už v nových WM není?
HLEDAT V KONTAKTECH:
Snad nejsem slepý, ale nevidím nic a neumím to!...moje nadšení z toho zázraku ..HD polevuje čím dál víc...
Snad nejsem slepý, ale nevidím nic a neumím to!...moje nadšení z toho zázraku ..HD polevuje čím dál víc...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Samozrejme i na HD to je a funguje.Start-programs-search(zalezi kde mate search umisteny) a pak si nastavit treba zminene contacts.ale na mém stařičkém PDA s WM03 je Start->Hledat. V záložce mohu nastavit hledání v kontaktech a najde mi to všechny, u kterých se vyskytuje např. autoservis
Děkuji, nenapadlo mne hledat ve Start.....je a funguje
Aspoň jedna malá radost 
I kdyz nema HD TV out, tak jsem premyslel, jak to obejit. Sice to neni to prave a umit o jen multimedia, ale aspon neco. A udelal dva pokusy:
1. HTC Touch HD a konzole Sony Playstation 3
pripojil jsem HD k PS3, vybral Disk a konzole nasla a spravne rozdelila do kategorii vsechny videa, fotky a mp3 na karte v HD. Prehrat slo vsechno bez problemu.
2. HTC Touch HD - televize s USB vystupem
opet vse bez problemu, TV prehrava fotky, videa, mp3
1. HTC Touch HD a konzole Sony Playstation 3
pripojil jsem HD k PS3, vybral Disk a konzole nasla a spravne rozdelila do kategorii vsechny videa, fotky a mp3 na karte v HD. Prehrat slo vsechno bez problemu.
2. HTC Touch HD - televize s USB vystupem
opet vse bez problemu, TV prehrava fotky, videa, mp3
-
Shooter
- stálý přispěvatel

Bohuzel ne kazda televize ma USB... ikdyz mozna pak by to slo pres DVD.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ne kazde DVD ma USB... Taky ne kazda televize ma composite vstup. Ja jen cekam, az budeme mit na ppc miniHDMI nebo HDMI pres redukci 
Ahoj mam dva dotazy predem diky za odpoved
1) jelikož doma mam wifi ktera mnohonasobne rychlejsi jak internet do mobilu od vodafone tak se ptam jeslti neexistuje nejakej programek na jednoduche prepinani mezi internetem wifi
2) jsme novacek a jaksi jsem nepostrehl co dela softreset .. Asi to bude znit blbe ale to se mi odnstlaujou vsechn programy nainstlalovane v mojim hd nebo jak??? opravdu diky za odpovedi
1) jelikož doma mam wifi ktera mnohonasobne rychlejsi jak internet do mobilu od vodafone tak se ptam jeslti neexistuje nejakej programek na jednoduche prepinani mezi internetem wifi
2) jsme novacek a jaksi jsem nepostrehl co dela softreset .. Asi to bude znit blbe ale to se mi odnstlaujou vsechn programy nainstlalovane v mojim hd nebo jak??? opravdu diky za odpovedi
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
clovece, hledej a cti priste poradne
1) nechapu, co myslis prepinanim - HD ma wifi, v jednotlivych programech si muzes definovat, co ma pouzivat - ale treba v Opere, ses odpojen pres EDGE, pripojen pres wifi, pojedes pres wifi
2) soft reset jen restartuje stroj, o nic neprijdes, v podstate je to reset jako na normalnich windows (desktop PC)
1) nechapu, co myslis prepinanim - HD ma wifi, v jednotlivych programech si muzes definovat, co ma pouzivat - ale treba v Opere, ses odpojen pres EDGE, pripojen pres wifi, pojedes pres wifi
2) soft reset jen restartuje stroj, o nic neprijdes, v podstate je to reset jako na normalnich windows (desktop PC)