2 ziminix: Ano, ano , omlouvám se, nevšiml jsem si, zasloužím potrestat. Nebo alespoň upozornit na mého slabého ducha.
Stylus, problém!
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Stylus, problém!
2 ziminix: Ano, ano , omlouvám se, nevšiml jsem si, zasloužím potrestat. Nebo alespoň upozornit na mého slabého ducha.
Stylus, problém!
No problem, jen víš jak :D
Stylus, problém!
Na základní obrazovce Gyratoru je napsáno <STYLUS> a to tam je pořád ikdyž vytahuju stylus.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Stylus, problém!
Takže on Ti neukáže ani, jestli je "IN" nebo "OUT"? To je špatný... Stejně bych ale radši udělal hard reset, aby se vyloučil SW problém - je to otázka maximálně pár hodin. S backupem to může být klidně jen pár minut.
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Stylus, problém!
Na SmartWiki je pod Raphaelem aplikace Stylus Lock, zkus ještě tu a pokud ta taky nic /i po HardResetu/ tak reklamovat.
Stylus, problém!
Chlape, mám pocit, že ani hard reset ti nepomůže, mám úplně stejnej problém jako ty, gyrator neukazuje ani jestli je stylus venku nebo uvnitř, prostě to nedokáže zjistit. Raphael na vytažení stylusu nereaguje vůbec a to ani při hovoru, kdy by měl otevřít poznámky, bohužel ti nezbyde asi nic jinýho než reklamace, jelikož jde opravdu o vadu smíče polohy stylusu, mě odešel taky po týdnu.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Stylus, problém!
Ano, to si myslím taky, ale HR vyloučí SW chybu, proto bych ho před reklamací jednoznačně udělal.