Chyba startkey.exe
Chyba startkey.exe
Dnes rano po zapnuti meho MDA compact IV me prekvapila hlaska na displeji "Chyba startkey.exe - odeslat hlaseni o chybe...???". Radeji jsem Compacta vypnul a po dalsim zapnuti nenabehlo TouchFlo 3D a system byl zabrzdeny,az po softresetu vse nabehlo tak jak ma. Mate nekdo podobnou zkusenost???
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Chyba startkey.exe
No, prostě se stala asi chyba spouštěče Start menu (nebo chyba toho speciálního HTC Start menu). Pokud po restartu vše šlape, neřešil bych to - podobná věc se občas stane.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Chyba startkey.exe
Startkey spise obsluhuje panel pod displayem... HTC Start Menu je resene pres dll sluzbu a zakladni Start menu je primo kodovane v systemu, spadl by ti nejaky dulezitejsi proces (ty nazvy si nepamatuji).
// Diky, dusicka ma pokoj
Se taky nezblazni, jsem te jen doplnil.
// Diky, dusicka ma pokoj
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Chyba startkey.exe
Dobře, takže jsem pohledal, aby měla dušička klid (ale ve své podstatě se nic nemění) - startkey.exe spouští HTC SIP klávesnice.
Chyba startkey.exe
Tak dnes rano po zapnuti opet chyba,potvrdil jsem zpravu o chybe neodesilat a MDA compact IV nabehl normalne,nezkousel jsem funkcnost klavesnice pod displejem,ale pokud se chyba ukaze znovu,tak to vyzkousim.Zvlastni je,ze jsem nic nemazal,neinstaloval ani nemenil zadna nastaveni.Asi to bude brzo na HR.