Zdravím, mám dlouhodobý problém a protože mi nikdo ze známých nebyl schopen dát radu, tak to zkusím ještě tady. Po léta vlastním jen mobilní telefony Sony Ericsson kde mám pravidelně zálohovaný telefonní seznam, kde jej pravidelně aktualizuji. Při synchronizaci s outlookem mi však vždy oddělí kontakty kde mám u jména více slov čárkou. Bohužel tak nešťastně, že otočí jméno s příjmením. To pak přenese samozřejmě i do WM zařízení kde mám celý seznam totálně rozhašený. U UIQ telefonů bylo možné změnit řazení obráceně a tím to bylo OK, u WM to ale není možné.
Nemáte na to nějakou praktickou radu, aby outlook nedělil kontakty čárkou? Díky moc za případné rady...
EDIT: Tak jsem to zatím pořešil aplikací Sunnysoft Contacts, která umí v nastavení přehodit jméno s příjmením.....
Pravidelný přesun kontaktů ze Sony Ericssonu do WM
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Prohodit jméno s příjmením umí WM v základu, sám to tak dělám...
Kontakty > klikneš na jeden z kontaktů > klikneš až nahoru do řádky kde máš jméno, tim se ti otevře úprava kontaktu a vybereš si tam na 6té řádce jak chceš aby se ti kontakt zobrazoval jestli jméno/příjmení nebo příjmení/jméno.
Mám to takhle u všech kontaktů a je to ok.
Kontakty > klikneš na jeden z kontaktů > klikneš až nahoru do řádky kde máš jméno, tim se ti otevře úprava kontaktu a vybereš si tam na 6té řádce jak chceš aby se ti kontakt zobrazoval jestli jméno/příjmení nebo příjmení/jméno.
Mám to takhle u všech kontaktů a je to ok.
-
Martin V.
- nováček

- Zařízení: HTC One X, Blackberry Bold 9790
No jasně, ale to bych musel dělat u každého ze 600 kontaktů a při příští aktuální synchronizaci ze Sony Ericssonu zase znovu....takže to je k ničemu, to si můžu udělat i v PC přes outlook, ale vždy jen jednotlivě a ne hromadně:-(. Právě proto hledám možnost jak převést vždy a správně....