Hláška při přenosu souboru přes Bluetooth
Fotka je to mizerná, ale co je potřeba je vidět. 
- Attachments
-
- DSC00148.JPG
- (96.89 KiB) Downloaded 64 times
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ahá, chapu. Mozna to bude tim, ze jsem nikdy neposilal soubory touto cestou. Vyzkousej posilani v Total Commanderovi, jen trochu dele nacita OBEX modul, ale melo by to jit. Pripadne Resco Explorer, pokud nekdo pouzivate. Jsem si jisty, ze tento dialog pujde nahradit 
// TotalCMD - pri tap'n hold by melo byt Send by bluetooth
// TotalCMD - pri tap'n hold by melo byt Send by bluetooth
IkE Blaster: Tak tomu říkám rada, přes Total Commander to frčí jedna báseň! Bravo a moc díky, to mě nenapadlo.
Využil bych toho ještě ke 2,5 otázce:
1. v Advance Configu je jedna z voleb nastavení pro Bluetooth OBEX: Enable/Disable - já mám standartně nastaveno Disable a přenos přes Total Cmd je ok, stejně tak jako když je Enable. Co to je za volbu a k čemu je dobrá?
2. mám HD a starý telefon spárovaný a oba mám přiřazeny v Moje zařízení, standartně jsem měl vždy a mám nastavenu volbu, aby telefony nebyly viditelné (kvůli bezpečnosti) a vždy mi to fungovalo, pokud byly spárovány zařízení i bez té viditelnosti, ale nyní musím přepnout zařízení na viditelné, aby mi ho HD našlo a přeneslo na něj soubor - je to vlastnost (moc se i nelíbí), nebo dělám něco blbě a dá se to nastavit, viz. můj dotaz v jiném foru:
Jsem nováčkem těchto zařízení a chtěl bych se zeptat na automatické připojení (spárování) a viditelnost zařízení v bluetooth modu. V "hloupých" telefonech mi to dosud fungovalo tak, že jsem telefon spároval např. s PC a přidal do mých zařízení, pak jsem v pohodě vypnul viditelnost telefonu, ale s tím spárovaným PC se telefon kdykoliv byl v dosahu přesto okamžitě a automaticky spojil. U HD jsem postupoval stejně, ale když vypnu viditelnost, tak se HD s PC nespojí (jenom když je viditelnost zapnutá). Nechce se mi kvůli bezpečnosti nechávat viditelnost zapnutou, ale potřebuji automatické připojení - jde to nějak nastavit?
Předem díky za odpověd.
Využil bych toho ještě ke 2,5 otázce:
1. v Advance Configu je jedna z voleb nastavení pro Bluetooth OBEX: Enable/Disable - já mám standartně nastaveno Disable a přenos přes Total Cmd je ok, stejně tak jako když je Enable. Co to je za volbu a k čemu je dobrá?
2. mám HD a starý telefon spárovaný a oba mám přiřazeny v Moje zařízení, standartně jsem měl vždy a mám nastavenu volbu, aby telefony nebyly viditelné (kvůli bezpečnosti) a vždy mi to fungovalo, pokud byly spárovány zařízení i bez té viditelnosti, ale nyní musím přepnout zařízení na viditelné, aby mi ho HD našlo a přeneslo na něj soubor - je to vlastnost (moc se i nelíbí), nebo dělám něco blbě a dá se to nastavit, viz. můj dotaz v jiném foru:
Jsem nováčkem těchto zařízení a chtěl bych se zeptat na automatické připojení (spárování) a viditelnost zařízení v bluetooth modu. V "hloupých" telefonech mi to dosud fungovalo tak, že jsem telefon spároval např. s PC a přidal do mých zařízení, pak jsem v pohodě vypnul viditelnost telefonu, ale s tím spárovaným PC se telefon kdykoliv byl v dosahu přesto okamžitě a automaticky spojil. U HD jsem postupoval stejně, ale když vypnu viditelnost, tak se HD s PC nespojí (jenom když je viditelnost zapnutá). Nechce se mi kvůli bezpečnosti nechávat viditelnost zapnutou, ale potřebuji automatické připojení - jde to nějak nastavit?
Předem díky za odpověd.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Ad Total Commander - Aha, já myslel, že to chcete vyřešit a ne najít náhradu
- prakticky jakýkoliv alternativní správce souborů to samozřejmě umí...
Ad 1 - OBEX by měl být povolený. Jinak Total Commander má asi svůj vlastní protokol, takže nevyužívá ten systémový a proto to jede.
Ad 2 - Je to vlastnost.
Ad 1 - OBEX by měl být povolený. Jinak Total Commander má asi svůj vlastní protokol, takže nevyužívá ten systémový a proto to jede.
Ad 2 - Je to vlastnost.
No, ono jde o to, že je to nějaká novější verze překladu/aplikace - je to modul Průzkumníka. U Diamonda (a všech telefonů, které jsem viděl) je to text na jeden řádek - pouze "Vyberte zařízení k přenosu". Takže čistě teoreticky se tam střetává iniciativa Sunnysoftu (dlouhý překlad) s neschopností Microsoftu (pevná velikost textového pole/popisku).IkE Blaster wrote:(...) Mozna to bude tim, ze jsem nikdy neposilal soubory touto cestou. (...)
-
JohnyRicio
- nováček

Mam ten samí problem s bluetooth.. taky jsem si puvodne myslel ze to gyrathor vyresi, ale nic... bohuzel... Zkusil jsem i vypnout překlad toho bloutooth setting a kdyz jsem to projel poradne tak jsem zjistil ze to dalo do eng jen jednu zalozku v nastaveni bluetooh... neyl by jinej navod a nebo napad jak to zprovoznit? děkuji za případné návrhy
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
návodů tady máš několik, bud vypnout češtinu úplně, nebo používat teba total commander, kterej fakt můžu doporučit
-
JohnyRicio
- nováček

tak tady je opravnej patch na tu cestinu na bluetooth... otestovano
http://www.sunnysoft.cz/download/actual ... .armv4.cab
http://www.sunnysoft.cz/download/actual ... .armv4.cab
- Attachments
-
- HTC-TouchHD-2_OEM-patch_IW095cz.armv4.cab
- (53.79 KiB) Downloaded 147 times
-