Synchronizace HTC Touch HD bez Outlooku
Mám dotaz, chci synchronizovat HTC Touch HD se svým počítačem s Vistama. Pochopitelně Visty nemají Outlook ale Windows Mail. Z tohoto důvodu mi nejde synchronizovat ani Kalendář, ani Úkoly a ani Kontakty. Poradí mi někdo jak provádět synchronizaci a nekupovat zbytečně Outlook? Děkuji.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Mám takový pocit,že se bez velkého Outlooku neobejdeš.A jelikož nemam visty,nezkoušel sem ani expres,ale ten asi ve vistách nejní.Někde pod HLEDEJ synch nebo AS skus něco najít,ale obávám se,že to možná půjde přes nějaký prog a placený.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
MS synchronizace neumi jiny program nez Outlook, mam visty a zde zadny Outlook neni (ani Express), bohuzel v tomto MS predbehli samy sebe - jedina moznost je doinstalace Outlooku a importu dulezitych dat do nej a potom synchronizace
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Není to jediná možnost - je tu přece Windows Live. Tedy - je nutné používat Windows Live ID, Windows Live Hotmail (není nutné), Windows Live Kontakty a Windows Live Kalendář a synchronizace pojede nejen s PC, ale i kdekoli přes internet. Windows Mobile v sobě klienta má.
P.S.: Kdybych si kvůli WM nekupoval Outlook a už léta nepoužíval jiné služby, hned bych jel plně na Windows Live - ideální řešení! Teď se mi to měnit ale nechce a 3000 Kč za Outlook taky zpět nedostanu. Ale možná, že pokud vychytají Outlook Connector (připojení Outlooku na Windows Live) a bude v češtině (jsem na to háklivej), ještě migruju...
P.S.: Kdybych si kvůli WM nekupoval Outlook a už léta nepoužíval jiné služby, hned bych jel plně na Windows Live - ideální řešení! Teď se mi to měnit ale nechce a 3000 Kč za Outlook taky zpět nedostanu. Ale možná, že pokud vychytají Outlook Connector (připojení Outlooku na Windows Live) a bude v češtině (jsem na to háklivej), ještě migruju...
Tak jsem našel řešení nestojí sice 3000kč ale nějaká investice je zhruba tak 530 Kč. Jmenuje se to Birdie Sync. Jen je třeba nainstalovat a převést kontakty do Thunderbirdu a Sunbirdu a Birdie Sync to sesynchronizuje.
-
MINICOOPER
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6+
Mužeš mi říct jak se ti povedlo synchronizovat kontakty přes Windows live stejně tak i kalendář? Já jsem zaregistrovanej mám všechny "live " v PC a v mobilu jsem se přihlásil, ale na web se mi to neprospisuje, nastavuje se to ještě nekde?wizaard wrote:Není to jediná možnost - je tu přece Windows Live. Tedy - je nutné používat Windows Live ID, Windows Live Hotmail (není nutné), Windows Live Kontakty a Windows Live Kalendář a synchronizace pojede nejen s PC, ale i kdekoli přes internet. Windows Mobile v sobě klienta má.
na synchronizaci kalendáře, kontaktů a úkolů lze použít program GooSync.
kalendář je zdarma (ale musí se synch. ručně) úkoly + kontakty + automatická sychro jsou už v placené verzi.
Testuji tu free verzi a z google calendar funguje dobře. (google pak navíc synchronizuji s outlookem)
kalendář je zdarma (ale musí se synch. ručně) úkoly + kontakty + automatická sychro jsou už v placené verzi.
Testuji tu free verzi a z google calendar funguje dobře. (google pak navíc synchronizuji s outlookem)