Pro vlastní potřeby jsem si naprogramoval dvě jednoduché aplikace, které jsem nazval jednoduše SoftReset a ScreenOff. Ty slouží, jak už většina tuší podle názvu, ke snadnému provedení softwarového resetu a vypnutí displeje (například při přehrávání hudby apod.). Takový prográmek jistě například ocení majitelé Touche HD, kteří nemají zrovna snadný přístup k tlačítku softwarového resetu, protože se nachází pod zadním krytem. A určitě nejsou jediní, kterým se něco takové hodí. Vím, že tuto funkci nabízí kdejaký launcher pro today obrazovku, ale ne každý něco takového využívá. A jsou i další programy, které tyto funkce nabízí, ale na můj vkus to má v sobě většinou spousty dalších zbytečností. Já si například umístil zástupce těchto programů do rychlé nabídky programů v prostředí TouchFLO 3D na mém Touchi Pro a jsem nadmíru spokojen

.
Na screenshotu si můžete všimnout ikon zastupujících programy ScreenOff a SoftReset, a také okna se zprávou, které se zobrazí po spuštění programu SoftReset.
Stažení aplikací
- ScreenOff 1.0.CAB
- Utilita pro snadné vypnutí displeje
- (23.45 KiB) Downloaded 629 times
- SoftReset 1.0.CAB
- Utilita pro rychlý softwarový restart
- (24.19 KiB) Downloaded 558 times
Obě utility jsou napsány v programovacím jazyce C#, tudíž vyžadují přítomnost prostředí Microsoft .NET Compact Framework ve verzi 2.0, které je již standardní součástí systému Windows Mobile 5 a vyšších.