Hudební přehrávač v TF3D
- čiko7
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond
Hudební přehrávač v TF3D
Ahojky lidičky, prosím o radu.Hledal jsem , ale nenašel nic k mému problému. Ať umístím hudební soubor do Internal Storage, kamkoli do složky, nebo pod složky, nezobrazí se daný hudební soubor v nabídce TF3D tak , aby v tom šlo listovat.Aktualizoval jsem knihovnu v zřízení i v Internal Storage a pořád nic. A ještě jeden dotaz, četl jsem, že po vypnutí TF3D a vložení hudebního souboru a následném zapnutí TF3D se to zobrazí. Jen nevím, jak úplně vypnout TF3D. Prosím o radu a předem děkuji.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Hudební přehrávač v TF3D
tak s tym listovanim ti nepomozem,lebo nepouzivam ten prehravac,ale coreplayer...
a tf3d vypnes normalne cez "start-settings-personal-today-items" a tam odznac touchflo 3d,potvrd a potom to zasa zapni...
a tf3d vypnes normalne cez "start-settings-personal-today-items" a tam odznac touchflo 3d,potvrd a potom to zasa zapni...
Hudební přehrávač v TF3D
Nu co jsem si ja vsiml tak pokud mas mp3 v adresari My Music tak to knihovna najde - dokonce mam ten dojem, ze je jedno jestli to je v dokumentech nebo jinde. Ale ta defaultni slozka na internal storage je - tak proc ji nepouzit 
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Hudební přehrávač v TF3D
Pokud uložíš hudbu do jakéhokoliv adresáře kromě těch, které má TouchFLO 3D nastavené na přeskakování (vyzvánění a tak), pak se hudba musí v TouchFLO 3D vždy zobrazit - aplikace Music v TF 3D automaticky obsah knihovny v daných intervalech aktualizuje. Ale jinak ano - nejlepší je používat složky Music (výchozí umístění pro synchronizaci s Windows Media Player) a My Documents\My Music.
-
skyluke.
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Hudební přehrávač v TF3D
A kam nahrát obrázky alb aby se mi v TF3D prehravaci zobrazily?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Hudební přehrávač v TF3D
Do složky s daným albem, pojmenuj je jako Folder.