ahoj vsichni,
nevite jak dat volbu nova sms na plochu dnes?
chtel bych dat ikonu na plochu dnes, abych nemusel porad kdyz chci psat novou sms jit na posta, sms , menu a pak vytvorit nova sms, prijde mi to hrozne zflouhavy, nevite nekdo jak si vytvorit nejakou rychlou volbu aby me to dalo do vytvorit novou sms rovnou z obrazovky dnes?
diky za radu
sms nova na plochu dnes
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
sms nova na plochu dnes
umí to WM5NewMenu
sms nova na plochu dnes
ahoj, diky a nevis kde to stahnu nebo to musim nekde koupit?
edit//jo a jeste mam jeden dotaz se kterym si nevim rady, mel jsem nokia E66, chtel jsem si pretahnout kontakty mezi e66 a x1 tak jsem si pres nokia pcsuite sesynchronizoval ms outlock 2003, vsechny kontakty se mi pretahly, ale v kontaktech kde jsem mel pod polozkou telefon cislo mi to outlock oznacil jako jine, a do X1 se mi to uz nenahralo, nevite co s tim? prehrali se mi jen polozky pod oznacenim mobil.
používej tlačítko upravit...Waiet
edit//jo a jeste mam jeden dotaz se kterym si nevim rady, mel jsem nokia E66, chtel jsem si pretahnout kontakty mezi e66 a x1 tak jsem si pres nokia pcsuite sesynchronizoval ms outlock 2003, vsechny kontakty se mi pretahly, ale v kontaktech kde jsem mel pod polozkou telefon cislo mi to outlock oznacil jako jine, a do X1 se mi to uz nenahralo, nevite co s tim? prehrali se mi jen polozky pod oznacenim mobil.
používej tlačítko upravit...Waiet
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
sms nova na plochu dnes
Ohledně WM5NewMenu - http://www.saman-cz.com/ppc/index.html
Ohledně kontaktů - leda bys je musel v PC všechny upravit, jinou cestu neznám. Bohužel synchronizace s Nokiemi občas něco pomotá, proto jsem rád za WM telefony.
Ohledně kontaktů - leda bys je musel v PC všechny upravit, jinou cestu neznám. Bohužel synchronizace s Nokiemi občas něco pomotá, proto jsem rád za WM telefony.