Ahoj
Poradí mi prosím někdo jak mám zkopírovat kontakty z Outlooku který mám v PC do HTC.
Z original instalačky HTC jsem si znovu neinstaloval trial verzi outlooku a v synchronizaci mi to nenabidne zatržení kontaktů.
Díky
Kontakty z Outlooku do HTC Touch HD
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Vim, ze jsem s tim mel na jednom PC taky problem. Pote stacilo z AS komplet odebrat zarizeni, odinstalovat outlook, restartovat, nainstalovat outlook, restartovat a pote znovu sesynchronizovat. Je to zdlouhave, ale pomohlo mi to
Doufám, že nebude vadit, když se zeptám zde...je to vlastně k tématu
Jako e-mailového klienta používám Thunderbird od Mozilly, ale při synchronizaci mi to vždycky nabízí jen Outlook...existuje nějaká možnost jak docílit toho aby se mi synchronizovalo moje ppc s Thunderbirdem?
Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem si nainstaloval z dodaného CD trial verzi Outlooku, ale ta mi jednoho krásného dne vyprší a já si ho kupovat rozhodně nemíním
Jako e-mailového klienta používám Thunderbird od Mozilly, ale při synchronizaci mi to vždycky nabízí jen Outlook...existuje nějaká možnost jak docílit toho aby se mi synchronizovalo moje ppc s Thunderbirdem?
Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem si nainstaloval z dodaného CD trial verzi Outlooku, ale ta mi jednoho krásného dne vyprší a já si ho kupovat rozhodně nemíním
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
http://www.downloadsquad.com/2007/02/26 ... le-minute/
Pokud nekdo potrebuje Outlook kvuli praci, tak si myslim, ze za ty 3k to stoji
a za 4,5k je cely small bussiness pack.
Pokud nekdo potrebuje Outlook kvuli praci, tak si myslim, ze za ty 3k to stoji
Díky za rychlou odpověď, zkusím se s tím poprat 
Jinak, když to platí firma, tak ty 3k není moc, ale pro domácí použití používám téměř výhradně freeware (Thunderbird, Open Office, Avast, Kerio, Gimp atp.
)
Jinak, když to platí firma, tak ty 3k není moc, ale pro domácí použití používám téměř výhradně freeware (Thunderbird, Open Office, Avast, Kerio, Gimp atp.