synchonizace s outlookem

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Post Reply
loleklel
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

synchonizace s outlookem

Post by loleklel »

dobry den,
omlouvam se, ze zakladam nove tema, ale chtel bych se zeptat na jednu vcelku zasadni vec,

jde mi o to jak prevest kontakty z me nokie N73 do hdčka.

snychronizace s outlookem se mi nedari, vzdy mi to vyhodi nejakou chybu v programu Centrum zařízení Windows Mobile,
ale ostatni synchronizace jako jsou obrazky a hudba jdou v poradku

nevite jak nejefektivneji dam kontakty do hdcka - pres bluetooth to je dobry ale nejde poslat vsechny najednou a kdyz dam zalohu v nokia pc suite tak se mi exportujou do cvs souboru, ktery nejde v hdcku otevrit

diky za rady ! a jeste jednou se omlouvam
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

synchonizace s outlookem

Post by spermosh »

csv soubor jde naimportovat zase do outlooku - konkretne do ms outlooku 2007 jde, u starsich tez (jsem delal)
jinak k te synchronizaci samotne - zkus si v nastaveni vypnout rychlou synchronizaci (start-settings-connection-usb to pc)
jinak hledat, btw existuje i vyhledavac, co se jmenuje google a ten je sakra dobrej
loleklel
nováček
nováček

synchonizace s outlookem

Post by loleklel »

no prave v tom nastaveni jsem to vypnul a i presto mi to nefunguje a fakt uz nevim...
a google - tam jsem nic fungujiciho nenasel :-(
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

synchonizace s outlookem

Post by spermosh »

zkus se podivat zde anebo zde anebo zde
btw chce to ale nejnovejsi verzi WMDC (aktualni je tusim 6.1.6965), starsi mely problem s outlookem
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

synchonizace s outlookem

Post by Lemmy »

Treti den laboruji a s HDCkem. Jak na XP synchronizovat kontakty z HDcka s outlookem. Activesync je spojeno, pise, ze se synchonizace probehla, momentalne nemam v outlooku zadne kontakty, activesync pri synchonizace pise ze synchonizuje 120 kontaktu (to odpovida mnozstvi co mam v telefonu). Ale kdyz se podivam do outlookudo kontaktu, tak tam proste nic neni. Uz fakt nevim, kde muze byt chyba. V HD mam nastavenu synchonizaci s outlookem. nemate nejaky tip, kde muze byt chyba? Uz fakt nevim.

EDIT: tak ono to zrejme funguje, pokud dam v outlook 2007 najit kontakt , tak mi ho najde, pokud dam adreasar, tak to ukaze jen kontakty s email adresou, jde to nejak zobrazit komplet v outlooku?
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

synchonizace s outlookem

Post by Kwazzy »

Zdravim!
Synchronizace s Outlook 2003 mi dela vrasky na cele.Kazdy den mi po synchronizaci nasackuje cca 300ks prazdnych neaktivnich slozek kalendare. Nevim si s tim rady a i po nekolika HR se mi to dokola objevuje. Nemel nekdo podobny problem? Jak se zbavit toho neduhu? Je to problem Outlook 2003, nebo toho kalendare, co je v PPC? :?:
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

synchonizace s outlookem

Post by Milan Pištělka »

AS se mi vůbec nelíbí, je to zdroj neustálých problémů při synchronizaci. Už jsem synchro při připojení zrušil a AS používám jen tehdy,když musím něco instalovat z PC. Raději dělám každý den zálohu pomocí SpbBackup.
Post Reply

Return to “Software a multimédia”