Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody 2

Post by jacek »

Použil jsem alternativní možnost, ty tweaky jsou dva, popsané na stejném řádku a ten druhý funguje. mám EN ROM a taky tam ten registr nejni, asi záleží na verzi ROM
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Shooter »

Mam EN ROMku a taky to tam neni.
Silvretta
nováček
nováček

Post by Silvretta »

Lemmy wrote:Koukam na smartwiki na ruzne sikovne tweaky. Zaujalo me Zruseni automatickeho vypinani displeje behem tel. hovoru - at hledam, jak hledam na adrese v registrech HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL proste polozku EnableFastDormantDisplayDuringCall nemam. Mam Cz verzi HDcka.
Mám taky CZ a nic jsem tam nenašla a druhý tweak neprovedl žádnou změnu. Nakonec jsem naznala, že mi to až tak nevadí, že se to vypíná. Vpohodě se to dá kdyžtak během hovoru probudit a takto aspoň šetřím baterku a nic si uchem nezmáčknu.
BEZY
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 925

Post by BEZY »

Mam problémček - importoval sem si kontakty z Outlooku a v kalendáři se mi nevytvoří upozornění na narozeniny, ikdyž v adresáři narozeniny jsou. Zkoušel sem i ručně přidat nové kontakty a i tak se v kalendáři události nevytvoří...
Nesetkali ste se s tim někdo?
Silvretta
nováček
nováček

Post by Silvretta »

Tak teď koukám, že taky v kalendáři nic nemám:( Kontakty jsem si importovala ze starého telefonu přes "Centrum synchronizace". U kontaktu narozeniny zapsány jsou, ale v kalendáři nic není. V předešlým mobilu mi vše fungovalo jak má.
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by martintrestik »

Co se problému se zhasínajícím displejem při volání týče, tak na to mi pomohl taktéž druhý návod na úpravu registru, ale za to mě štve jiná věc, nevšiml jsem se během sledování for, že by tímto trpěl ještě někdo jiný, proto se zeptám, přepíná se vám při volání (cca. po 3 sekundách) sluchátko na reproduktor? Je to šok mít telefon u ucha v domnění, že to bude mluvit normálně, ale ono ne, ono se to přepne hned na reproduktor, je fakt že je to otázka 1 kliku na displej, ale i tak je to divný, že to dělá ne?
Silvretta
nováček
nováček

Post by Silvretta »

Nemá to něco do činění se světelným čidlem? Někde jsem tuším četla, že se to někde nastavuje. Nevím to teď jistě, ale zaměřila bych se tímto směrem. Zkus zavolat na nějakou zadarmo linku a nedávat telefon k uchu jestli to taky přepne na hlasitý.
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by martintrestik »

Tyto hovory testuji výhradně na infolince (popř. členové rodiny), a dělá to i když zařízení mám položené před sebou (ať je světlo nebo tma). Co se nastavení světelného čidla týká, zkoušel jsem Advanced Config + HD Tweak (obojí v nejnovější verzi), ale tam mám nastaveno disabled, proto si už nevím rady :o)
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Post by Lemmy »

Rad bych se zbavill tech radoby bonusu jako defaultni pevne nastavena home page v opere a dalsi veci ohledne hctmail.cz.Poradite jak?Dik
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by martintrestik »

To Lemmy:
HTCmail.cz se řeší zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=78433#p78433
Co se opery týče, vždyť si můžeš nastavit jako výchozí Home Page cokoliv (centrum.cz/seznam.cz), ale tuším že pokud chceš nějakou co ji čerpá prohlížeč ze zařízení, tak nasměrovat na nějakou třeba vlastní (upravenou pokud ovládáš základy html není problém si tu stávající "vykleštit")
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Existuje něco v čem bych mohl pustit VGA hry tak aby místo toho nevyužítýho místa dole byl d-pad, 4směrnej ovladač... prostě šipky. Vim že existujou nějaký VGA fixy, ale potřeboval bych něco s šipkama na co bych namapoval ovládání. Mám pocket gba emulator a kdyby měl tohle tak by fungoval v pohodě. Je něco takovýho ?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ne, neexistuji... Ale PocketGnuBoy (snad nekecam) ma moznost Virtual Pad - ale i jen navigacnim sipkam se to nevyrovna =) (brzy nastane doba, kdy budou vsichni HDckari zavidej kurzorove klavesy)
bobik91
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobik91 »

prosim vas jak se s HD dostanu do registru? dekuju moc za odpoved
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

bobik91: Nauč se už používat to tlačítko Hledat (a všichni nováčci taktéž). Denně se vás tady X z vás ptá na úplně stejné věci, které se tu už řešily. Ještě chvíli takhle pokračujte a příspěvky budeme rovnou mazat, protože díky tomu je fórum extrémně nepřehledné a moderátoři pak ve volném čase nedělají nic jiného, než že mažou duplicitní posty.
Tady máš návod jak na to: http://smartwiki.cz/navody/editace-regi ... ows-mobile

Na SmartWiki.cz jsem také přidal český návod na provedení HardSPL unlocku + postup na případné nahrání továrního SPL zavaděče.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Mám jednu lame otázku : Jak se zbavit programů ? Vymazal jsem ho v program files ale mezi programama to furt je. Nebo to zmízí po resetu ?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

2 Wolfenzi:
Jiří Hrma wrote:Nauč se už používat to tlačítko Hledat...
a taky přečti manual. Nevím jestli na svém stolním PC taky odinstalovávaš programy tak, že je smažeš z Program Files, ale normálně se to dělá přes Správce programů. U WM konkretně Start-->Settings-->System-->Remove Programs a pokud je soft problémový a neodstraní se ani po tomto kroku, tak teprv tehdy vymazat z Program Files, vyčistit registry některým z programů k tomu určených(třeba MemMaid) a provest SoftReset. I tohle se tu řešilo několikrát a nebudeme vám to pořád vtloukat do hlavy jako ve školce.
marabu
přispěvatel
přispěvatel

Post by marabu »

Měl bych pár dotazů k funkcím HDčka.
1) Dost často mi vyskakují informace o chybách programů a odeslání info na Microsoft.- Je to normální a děje se Vám to taky, případně vypli jste toto hlášení Microsoftu, aby se jim to neposílalo?
2)Neustále se zapíná Active Sync. Prakticky kdykoliv se podívám do task managera, vždy je AS zapnutý. Zkoušel jsem nastavení, ale nikde nic takového jako je automatické zapnutí není. Nevíte někdo co s tim?
3) Taková prkotina ohledně zobrazení data na úvodní obrazovce Touch Flo. Ať nastavim formát času jakej chci, vždy se mi zobrazuje měsíc.den.rok. Jediný co jde změnit je oddělovače a pokud mám nastavenou angličtinu, tak formát Dec.27.2008, pokud dám češtinu, tak úplně nesmyslně XII.27.2008. Nevíte někdo, jak se toho zbavit? Ani v advanced configu jsem to nikde nenašel.
4) Ohledně advanced configu. Dá se někde najít nějakej popis jednotlivejch nabídek nebo se to musí zkoušet metodou pokus-omyl?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

to Wolfenzi:Opravdu takto se programy neodinstalovavaji,jak zde bylo receno.Pokud jsi to takto nestastne odebral a chces se zbavit zastupce v programech pak musis do Windows/Start Menu/Programs a tam ho odebrat.
to Marabu: hlaseni chyb Microsoftu vypni,funkce k nicemu.Co se tyce formatu data - pokud chces mit treba "pondeli 27 prosince 2008" tak naistaluj a pouzij TF3D config.Nastaveni najdes v zalozce appearance-date format.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ad 2) ActiveSync je program, který slouží k synchronizaci PDA s PC, ale nemusí běžet vždy na pozadí, pouze při synchronizaci.Nedávno napsal Jiří Hrma článek o aplikaci, která 'hlídá' aby se program sám nespouštěl, najdeš ho ZDE a jmenuje se ActiveSync killer
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

ActiveSyncKiller na Touch HD nefunguje,to je zname.Navic me bezici activesync na pozadi nijak neirituje.Nijak zarizeni nezpomaluje a RAM ma Touch HD az az..
Locked

Return to “ROM, HardSPL unlock, tweaky”