behem par dni co ho pouzivam jsem prisel na par veci co mi vadi nebo jsem neprisel na to jak je vyresit..
1) pri prijmuti hovoru napr bocnim tlacitkem trva cca 2 sekundy nez se jako hovor spoji a nez me druha strana slysi a ja ji.. Je to docela trapne kdyz to zvednu pozdravim nebo se predstavim a je tam stale ticho na druhe strane tak zacnu rikat halo halo atp.. da se to nejak vyresit?
2) pokud hovor trva dele jak je nastavena doba na vypnuti dyspleye jak pak zavesit???? bocni cervene tlacitko jaksy nefunguje.. musim zapnout dyspley (power nebo backlight) a pak ukoncit hovor na dyspley nebo pak az tlacitkem.. Opet docela neprijemna featura.. Spolehat se na to ze druha strana zavesi neni to prave orechove..
3) da se nejak nastavit notifikace na zpravy na mp3? ne ze by mi to nejak extremne vadilo ale..
4) da se nejak vytweakovat vibrace, aby vibrovala NORMALNE? A ne jednolite stale vibrovani??? Chtel bych klasicke prerusovane..
5) obcas se mi stane po soft resetu ze nenabehne okynko pro zadani pinu na simku a nechce to najit sit.. Pomuze otevrit okno s tlacitky pro vytaceni a pak se to zbercha a nahodi se normalne pin a najde se sit..
6) ma ten windows media player nejakej ekvalizer? Nebo jaky program pouzivate pro prehravani mp3? Zda se mi ze basy ktere to vyluzuje do mych porta pro nejsou zrovna adekvatni..
7) jak dlouho vam tak pristroj vydrzi se standartni baterkou? Pri mem pouzivani tj. tak 20 minut hovoru , tak 20 sms odeslano a stejne prijato, bt jel tak 2 hodiny pri tom jsem obcas zaserfoval pres operu, poslouchal jsem mp3 tak hodinku tak baterka ted ukazuje 28% a to je to cca 26 hodin po odpojeni od nabijecky.
8) zkousel jsem skype pres synchornizaci pres BT.. Pouzitelnost nevim no. Ja jsem slysel dobre ale druha strana me slysela dobre pokud druha strana mlcela.. Pokud jsem chtel promluvit kdyz druha strana mluvila tak se nic neprenslo.. Kdyz jsem pak dal test rychlosti pripojeni tak mi to namerilo 40kB down a 10kB up.. Tak v tom bude asi ten problem.
9) doporucuji folii na dyspley brando.. z mych drivejsich nevalnych zkusenosti s foliema sem naprosto prekvapen. zadne bublinky a vyborna pruhlednost jak kdyby tam nebyla..
10) nemoh by mi tu napsat nejakej kratkej list programku a utilit bez kterych by si pouziti sveho zarizenni nedokaze predstavit? Vim ze tehle treadu je tu plno, ale jen ve skratce.. V tuhle chvili je pro me nepostradatelny wisbar s tematem panorama, dale total commander a TCPMP, idos, opera..
Tak to je zatim vse diky za reakce..