Jak se zbavim ikony SUNNYSOFTu???
Může mi nekdo poradit, jak se zbavím ikony Sunnysoftu na ploše v pravo dole nad lištou... Protože nastavení sunnsoftu je při psaní všudy přítomné ,připadne mi zbytečné ho mít na ploše....Hlavně se mi tam nelíbí díky Aleshak
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Nic od sunnyho nepoužívám ale tyto nabídky se povolují/vypínají ve start->nastavení->Dnes->karta Položky a tam zaškrtni/odškrtni co chceš a nechceš na ploše
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
asi myslí Tray ikonku...
podivej se, jestli ve složce \WIndows\Startup\ je soubor internat.lnk, kdyžtak si ho někam přesuň nebo smaž a zkus soft reset jeslti tam bude
podivej se, jestli ve složce \WIndows\Startup\ je soubor internat.lnk, kdyžtak si ho někam přesuň nebo smaž a zkus soft reset jeslti tam bude
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Aha tak potom je tu ještě možnost přes program MemMaid odstraň init_tray.lnk nebo ve Windows\StartUp odstraň nebo přesuň init_tray.lnk a zrestartuj pda. Cože je to co říkal tslany ale přes MemMaid je to prakticky jistější
Díky vyřešeno, vymazaním souboru ve windovs\startup po restartu je ikona sunysoftu pryč... Ještě jednou velký dík, čauda Aleshak