První kusy české verze Touche HD jsou skladem

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Wolfenzi »

Pěkná pyramida. Za to koupíte novou fabii a ještě zbyde :-)
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Post by Lutri »

Tak chlapy, jsem rád, že jsem si ho koupil již dřív, protože to čekání a doufání, že bude CZROM a pak prdlajs, to by za to nestálo. Jen dotaz na nové majitele HTC HD CZ: Jak se Vám zobrazuje klávesnice pro telefon? Taky tak jak na minulé stránce popisuje HIS? To by totiž značilo, že je tam narvaná čeština z Diamonda, protože takto mi to dělalo, když jsem donahrál CZ z Diamonda. Ovšem, pokud to ostatním maká good, nemohl by jste CZ někdo vypraparovat a poskytnout nám jí??? :D Díííky ;)
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGN II + Lumia 930

Post by Mong3R »

Tak to by se Lutri soudruhům z HTC a jiným prodejcům, viď Ospene :-D , určitě moc libilo :-D :smt038 :smt075
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Pokud já vím,tak tyto CABy s IW tu u predchozich modelu byli a nikomu to nevadilo. Stejně tak Hard SPL a ostatní, které se nepovažují za warez,ale za tunning ROM.
I když je pravda,že tebou zminovaný Ospen prodává CZ verzi o 61,- korun více.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

To Mong3R: a proč by mi to mělo vadit. to může vadit tak SNS nebo HTC :-D mi je naprosto jedno jestli prodám CZ nebo EN verzi.
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Post by Lutri »

Tak tak Mong3R!!! :) Zde nejde o warez, ale o pomoc napravit to, co neschopný výrobce neumí dodat při začátku prodeje. Navíc na češtině nikdo nevydělává a i na předchozí verze je jich tu dost, osobně jsem je testoval.
Ale víc by mě zajímalo, jak šlape ta čeština těm, co si na ní počkali. Dík za info!!!
fisco
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD /w ntb Sony VAIO Z11

Post by fisco »

To Kubec > No nebudu tady řešit něčí chorý mozek, ale budíž - kolik kusů dnes přišlo na sklad EDčka (a zároveň odešlo :-)? Jsem docela zvědavý na odpověď, když to máte mistře tak dobře zmapované. :) Předchozí dodávky byly, to ano, ale řekl bych, že už to je pár dní, a pokud si projdete nové kusy, tak zjistítě menší změnu v lokalizaci. Občas možná lepší koupit ENG než se trápit s polofunkční cz...
Co se dodavatelů týče, neprodáváme telefony, každpoádně EDčko nakupuje často od GSMobile a akorát anglické kusy šly myslím více distributorům přímo, ATC ani cz nenaskladňuje zatím. Tvrdit, že máte zmapovaný každý kus, to je k pousmání, distributoři si je totiž předávájí mezi sebou jako většinu ICT zboží..
Co se týče mých plánů, tak nejsem si vědom, že bych nějaký kdy měl a publikoval, akorát jsem přešel na Symbian a přečkal dobu nepoužitelných (alespoň dle mých požadavků na stabilitu a rychlost) WM zařízení :lol: Jinak do telefonů rozhodně nedělám a u eshopu taky nechci skončit jako někdo :)
Teď jsem akorát reagoval na takovou předčasnou hurá zprávu z bleskovky SM.
Takže hurá mistře na sklad, vyrovnat kupku krabic ať se tady blejsknete :)

Btw a sorry za offtopic: Řešili jste něco jiného krom launcheru na CD u neonode? Jde mi o otevření OS (.NET), nebylo by totiž špatné to trošku upravit...

EDIT: 2Lutri: Zkoušel jsem kusy co dnes dorazily a už je to trochu jiné kafe. Sice to není žádná bomba, ale na WM dosačující, na žádný bug jsem zatím nenarazil. Snad jako dárky nezklamou...

Používej tlačítko Upravit a necituj poslední příspěvek. ziminix
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Milé dítě myslím, že tě tu zná dost lidí včetně Jirky, tak si každej udělá obrázek sám. Jinak se chlapče živíme trošku něčím jiným než je eshop :-D :-D :-D To se W.I.N.C.O. pobaví až mu řeknu že jsi, exhumován :-D Ano skončil jsi jako zaměstnanec :-D :-D :-D

Ještě jednou Jirko soráč za OT, ale ty víš, že na tohle jsem přiměřeně reagovat musel :wink: Je příjemné se po ránu pobavit.

Edit: Jinak mám pro vás nepříjemnou zprávu U nové dodávky HTC Touch HD, která se začne distribuovat v ČR od pondělí 22.12.2008 půjde cena HD díky kurzu Eura přibližně o 500 Kč nahoru.
psychopat
přispěvatel
přispěvatel

Post by psychopat »

Dobrý den, jak váš obchod sleduji stále píšete že máte 3 kusy skladem, rozhodně si tento komunikátor chci koupit ale mám strach že po vánocích ohlásí nějaký novější a lepší typ, myslíte že se to může stát (přeci jen touche HD není úplně dokonalý)? Má cenu čekat nebo ne? Jinak máte asi nejlepší cenu takže rozhodně ho budu kupovat od Vás. Děkuji za odpověď. Ještě jedna věc pokud výjde nová verze anglické rom ale česká kterou budu mít bude stará a budu chtít aktualizovat tak nemohu? Děkuji a přeji hezké svátky
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

3 jsou skladem protože je do 26.12. 2008 zavřeno :-) Pořád bude něco nového a lepšího. První dva až tři měsíce v novém roce určitě nebude na trhu nové HTC.
fisco
nováček
nováček

Post by fisco »

Ospen wrote:Milé dítě myslím, že tě tu zná dost lidí včetně Jirky, tak si každej udělá obrázek sám. Jinak se chlapče živíme trošku něčím jiným než je eshop :-D :-D :-D To se W.I.N.C.O. pobaví až mu řeknu že jsi, exhumován :-D Ano skončil jsi jako zaměstnanec :-D :-D :-D

Ještě jednou Jirko soráč za OT, ale ty víš, že na tohle jsem přiměřeně reagovat musel :wink: Je příjemné se po ránu pobavit.
Neznalost, arogance a naivita - takto se prezentuješ výše uvedenými slovy :wink:
Nevim, proč tu zatahuješ WINCA, ale klidně ho pozdravuj, myslím, že je jasné, co ti odpoví...:)
A Jirku (nebo p. Hlaváčka z Microsofu? :tlem: :tlem: :tlem: ) taky pozdravuj, on je ten poslední, který by měl co povídat, ale jinak nic ve zlém :grin:
Btw je vidět, že víš kulové - zaměstnancem nejsem a doufám, že nikdy nebudu (i když na tom nevidím zase tak nic špatného)
Ospen wrote:Edit: Jinak mám pro vás nepříjemnou zprávu U nové dodávky HTC Touch HD, která se začne distribuovat v ČR od pondělí 22.12.2008 půjde cena HD díky kurzu Eura přibližně o 500 Kč nahoru.
Ano, € šlo nahoru, ale rozhodně ne o 500,- Kč na Touch HD - stále se nákup drží +/- stejně => prodejní cena HTC Touch HD ofiko CZ verze vč. microSD 8GB = dnes 13 550,- Kč vč. DPH

Také omluva za částečný offtopic, snad se tady někdo vzpamatuje...
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Ano rád tě z lidma z Microsoftu sesznámím :-)) jsem s nima skoro v každodenním kontaktu, tak to problém není ;-)
Tady nejde o Jirku nebo W.I.N.C.A. ale o tu horu lidí co tě znají z dávných dob a co mi psali na SZ jak jsi je zase po dlouhé době nádherně pobavil.

K té aroganci asi toto: jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá

Dnes jsem opět mluvil s HTC a ta cena je opravdu přibližně o 500 bez DPH vyšší, jen se zatím nepromítla do ceníků (staré zásoby). Tak máš trošku špatné informace.

Tím to končím OT a zaříkávám se, že na blbosti už fakt reagovat nebudu :-)
fisco
nováček
nováček

Post by fisco »

Ospen wrote:Ano rád tě z lidma z Microsoftu sesznámím :-)) jsem s nima skoro v každodenním kontaktu, tak to problém není ;-)
Blbost vládne světu a Ty jsi toho skvělým příkladem :tlem: - zeptej se na p. Hlaváčka z Microsoftu místního šéfredaktora a pak pochopíš, co bylo smyslem předchozího příspěvku (byl to solidní úlet a nemíním jej poškozovat a rozebírat to tady více) Reaguj na události o kterých nic nevíš a ideálně k tomu přidej i frajeřinu, že jsi ve styku s lidmi z MS každý den (myslím, že i to zde nikoho nezajímá), znalí této "kauzy" Tě budou obdivovat a jistě se dobře pobaví jak pravíš. :wink: Ti samí také ví, že seznamovat s MS nepotřebuji.

Pořekadla evidentně znáš, ale kdy je použít evidentně nevíš. Mluvit o někom, o kom nic nevíš, je docela ubohé a trapné. Rád bych slyšel něco o té aroganci v mém případě, ideálně pár příkladů, ať se lidé pobaví ještě více :grin:

K cenám HTC Touch HD: Ok, nepopírám, že cena půjde nahoru vlivem změn na forexu, ale nová objednávka na 20ks potrvrzena za výše zmíněnou cenu - co k tomu dodat? Asi jen to, že tak rychle ke změně ceny nedojde a balamutit zákazníky těmito "předpovědmi" je jen snaha o vyšší prodeje ke konci roku, ale možná, že to zabere. S HTC kontakt nemám, nepotřebuji ho, stačí mi vidět aktuální nákupky.

Je jasné, že tato bezvýznamná diskuze stejně nikam nepovede, takže víc než Bůh s Tebou psát nebudu :wink:

Bye Bye :-D
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Tak tak dítě bye bye :-D :wink:
(je vidět, že jsi to s tím MS nepochopil :-) a s upozorněním lidí také ne, nebylo co honit před koncem roku, bylo vyprodáno a obchod mne rozhodne neživí, je to jen koníček :wink:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Věnujte se tématu!
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGN II + Lumia 930