Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

ja bych klidne seznam udelal, ale ne vsechno by bylo uplne freeware :D
Legend
přispěvatel
přispěvatel

Spousta naivních otázek

Post by Legend »

Ono freeware by se to docela hodilo, výše už jsem zmiňoval proč. Ale proč neudělat část freeware a část shareware? Teda pokud se ti chce tomu dávat tolik času :) .
Legend
přispěvatel
přispěvatel

Spousta naivních otázek

Post by Legend »

Tak dnes jsem opět věnoval několik hodin prolézáná všech možných i absolutně nemožných fór, kde by byla alespoň zmínka o HD a našel jsem poměrně zajímavou věc. Několik lidí si stěžuje, že nelze nastavit vibrační odezvu displeje a přesto jsem na to našel odkaz, jakýsi TouchResponse. Jedná se o uživatelskou free nástavbu či nějaký placený soft? Je tam zmínka, že funguje i na Diamondovi a Pro. Nechci sem dávat odkaz pro případ, že by to byl další cracknutej vtípek nějakýho šikuly z Horní Dolní.
enzo
nováček
nováček
Zařízení: lumia 1520

Spousta naivních otázek

Post by enzo »

po instalovani prekladacieho slovniku od SUNNYSOFTu som ho softwarovo restartoval, nebal som sa na va se doporucenie.
A co sa nestalo? Zmizla mi veskera slovencina! dakujem
mozete mi poradit ci sa to da nikde nastavit aby som ju mal spat, alebo je tototalne v riti?
spermosh
smartstar
smartstar

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

Jak jsi tam tu slovencicnu dostal? A v kterych aplikacich byla? Protoze takhle to vypada, ze ji delala pouze nejaka aplikace za pohodu a tato aplikace se nespousti sama pri startu (takze reseni je spustit tuto aplikaci rucne nebo nastavit to takto a resetovat znovu), i kdyz se mozna uplne pletu
enzo
nováček
nováček

Spousta naivních otázek

Post by enzo »

po zakupeni tam sla slvenska klavesnica, kontakty, kalendar, Touch Flo menu...
predpokladam ze islo o slovensku verziu TOUCHFLO, ale uz to po slovensky nenabehlo. Da saniekde nastavit jazyk? Nenasiel som to
bol to prvy restart
spermosh
smartstar
smartstar

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

jestli to byl soft reset...kazdopadne jazyk TF3D mozna pujde nastavit TF3D Configem pro Diamond - ja osobne TF3D nepouzivam, ostatni aplikace mozna pres jejich nastaveni - je kazdopadne zvlastni, ze se ti toto nastaveni neulozilo, asi nebylo uplne standartni, bude mozna v tomto pripade lepsi pockat na CZ/SK ROM.
enzo
nováček
nováček

Spousta naivních otázek

Post by enzo »

mohla byt ta slovencina sposobena lokalizovanym windowsom? (http://www.mobilnaut.cz/?a/493)
da sa niekde zmenit jazyk WM na slovencinu?
spermosh
smartstar
smartstar

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

napada me akorat Settings-Regional Settings, ale netusim, zda to meni jazyk celeho WM, nikdy jsem to nedelal
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Spousta naivních otázek

Post by IkE Blaster »

Ne, to vazne jazyk celeho systemu nemeni, naco by pote bylo vubec potreba mit CZE ROMky. Ale je mozne, ze to meni zbytek popisovaneho nastaveni. Kazdopadne jazyk TF3D se pry meni pres registry univerzalne
eis
nováček
nováček
Zařízení: Desire HD

Spousta naivních otázek

Post by eis »

Pánové právě jsem nainstaloval to nové Googlemapení funguje perfektne, jen by mě zajímalo jak je to se staženými daty? To číslo v pravém horním rohu značí stažená data? Mám Vodafone Fupku na 100MB! a po jedné zkoušce mi to načetlo víc jak mega! Dík
spermosh
smartstar
smartstar

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

rekl bych, ze takto to bude - mene dat stahnes, kdyz nebudes pouzivat satelitni mapy, ale jinak ja to pouzivam hlavne pres wifi :-D
MichalP
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Spousta naivních otázek

Post by MichalP »

eis wrote:Pánové právě jsem nainstaloval to nové Googlemapení funguje perfektne, jen by mě zajímalo jak je to se staženými daty? To číslo v pravém horním rohu značí stažená data? Mám Vodafone Fupku na 100MB! a po jedné zkoušce mi to načetlo víc jak mega! Dík
Odkud si to nainstaloval? Pokud je stahnu z www.google.com/gmm, napise mi to, ze mapy nefunguji na vasem telefonu HTC Touch HD.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Spousta naivních otázek

Post by IkE Blaster »

Nenapise ti to nahodou pri spusteni aplikace, ze funkce Moje poloha neni dostupna??? :lol:
MichalP
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Spousta naivních otázek

Post by MichalP »

nene. to co pisu. :-)
spermosh
smartstar
smartstar

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

viz. tento topic, tam uz se to resilo

Code: Select all

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=10458&start=45
Legend
přispěvatel
přispěvatel

Spousta naivních otázek

Post by Legend »

Jak vidno, tak se softwarem TouchResponse zde nikdo zkušenosti nemá, i když pro takové psaní zpráv by mohl být velmi zajímavý.

Můj další dotaz je již (snad) zajímavějšího charakteru nejen pro mě: Je nějaká možnost, jak ze starého hloupého (Sony Ericsson W800i) telefonu přenést do Touch HD SMS zprávy? Kdysi jsem měl zajímavý program "MyPhoneExplorer", který uměl SMS uložit do PC. Bohužel po výměně PC jsem o ně přišel a tak nemám možnost zkoumat, v jakém formátu se SMS uložily. Nemá někdo tušení, zda to je možné, popřípadě dokonce zkušenosti přímo s přenosem?
spermosh
smartstar
smartstar

Spousta naivních otázek

Post by spermosh »

ja bych si vse normalne zalohoval do PC a potom prenesl do HD, toto neprenese smsky?ani kompletni zaloha mobilu?
nemam zkusenosti se Sony Ericssonem, nikdy jsem tento telefon nemel, nastesti :-D
andre7
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"

Spousta naivních otázek

Post by andre7 »

Legend:
S tym kopirovanim smsiek ti pomoct neviem, ale co sa tyka Touchresponse: ak ti ide o vibracnu odozvu trebars pri pisani sprav toto ti dokaze zariadit aj klavesnica. Neviem ako je na tom Resco keyboard ja pouzivam SPB keyboard v slovencine, pod menu a options si mozes nastavit vibracie po stlaceni a zvukovu odozvu stlacenia...

Enzo:
Spermosh ma pravdu, ak to o com si pisal bolo nastavenie slovenciny v TF3D, tak to skus poriesit ako ja. Po uprave jazyka cez Diamond TF3D Config mam defaultne nastavenu v TF3D slovencinu, ktora samozrejme nabehne aj po softresetoch.
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Spousta naivních otázek

Post by hafush »

To: andre7
SPB a RESCO by vibrační odezvu měli umět.
Ale Touchresponse je trochu něco jiného. Má jít o vibrační odezvu při doteku na displej v jakémkoliv menu..
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”