Synchronizace HELP

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Synchronizace HELP

Post by Libunda »

Hoj vsem,
nemá nikdo z majietlů problém se synchronizací kontaktů?? Je to podle googlování stálý boj s Outlookem, ale me se nepodarilo ho vyhrát. Existuje jiný způsob migrace tel seznamu z SE P1i na novou SE X1 ?? v PC s XP se me ani Xperia neobjeví, bo nejsou ovladace k USB a v PC s Vistama se sice spáruje pomocí Centrum zařízení Windows Mobile, ale jde pouze prenáset a prohlízet soubory, ale synchro s Outlookem, kterého jsem si speciálne kvuli tomu nainstaloval nejde !!
Zkousel jsem uz dle návodů Outlook nastavit jako výchozí, nastavit aby byl off line, preinstaloval jsem jeho i Centrum zařízení. Furt nic.
Z SE P1i jsem udelal zálohu kontaktů snad ve vsech formátech, ale X1 je neumí precíst :-( Dokonce mám zazálohované jednotlivé kontakty, které jdou napríklad naimportovat do Win Kontakty atd........ ale X1 nic. Hrabu se v tom uz třetím den a leze me to na mozek......
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Synchronizace HELP

Post by Jiří Hrma »

A máš v tom PC s Windows XP nainstalovaný ActiveSync? Já jsem kdysi synchronizoval pres SE PC Suite K850i s Outlookem a ten pak s Windows Mobile a běhalo to v pořádku.
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Synchronizace HELP

Post by Libunda »

JJ, myslím, ze 4.5 verzi...... P1i se pripojí, X1 ne..... :-(

EDIT: Tak jsem volal do SE, do Microsoftu.......... Hotlajny jsou k prdu :-)
Uplne omylem jsem prisel na to, ze pokud prilozený USB kabel. Strcím do konektoru USB do různých PC s XP profi. Tak je vsude stejná chyba. Ale v klávesnici mám USB hub a no nej kdyz jsem strcil X1, tak se hned chytla. TZN. ze ted ji mám pripojenou v USB 1.1 a funguje.
No ale pri synchronizaci s Outlookem ( tentokrát 2003) to hodí stejnou hlásku jako obvykle: 85010014.
Mám na uchu Microsoft HotLine........ delají ze me blbce......... klasika. :???:

Používej tlačítko Upravit. ziminix
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia Pro

Synchronizace HELP

Post by HADES »

Pro XPčka si ty drivery musíš nechat stáhnout z netu, když se ti nenainstalují spolu s AS 4.5. A možná bych zkusil pro synchronizaci kontaktů použít Jeyo Mobile Companion, nevím jak s P1i ale s WM to funguje perfektně
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Synchronizace HELP

Post by Libunda »

JJ, zkusil jsem nainstalovat Jeyo Mobile Companion 2.1, ale problém je stále stejný, hodí mi to hlášku, že zařízení USB nebylo rozpoznáno, bla bla bla...... nenašel jsem nhikde driver k X1 pro XP.......... nebo mám hledta driver pro WM6.1 ??
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Synchronizace HELP

Post by HADES »

Když už píšeš že máš notebook, nechceš to zkusit sesynchronizovat přes BlueTooth? A není pro USB v Xperii nějaké nastavení jako mám třeba já v Kaiserovy, tzn: povolit rozšířené funkce sítě? Jinak ten driver hledej na webu Microsoftu, minimálně pro HTC tam někde je a protože Xperia je vlastně HTC tak by ti to mohlo pomoct
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Synchronizace HELP - vyřešeno

Post by Libunda »

Takžew všechny Hotline me byli k prdu. Nakonec jsem vzdal Outlook. Uz nevím v kterým software ( bo jsem jich vyzkousel asi 6) jsem si uložil kontakty z P1 do souborů Symbian vCard format a zjistil jsem po nainstalování Jeyo Mobile Companion 2.1 že umí tento formát naimportovat. Klik a bylo to z Jeyo Mobile Companion 2.1 do X1 behem pár sekund.......... bez jediného problému. Díky za rady.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Synchronizace HELP

Post by Jiří Hrma »

No tak hlavně že jsi to nakonec rozjel ;)
X-HURD
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4 White Frost

Synchronizace HELP

Post by X-HURD »

Ahoj všem, když mám mobil připojený k pc přes AS tak se mi už pár dní zobrazuje u té aplikace červené kolečko s bílím vykříčníkem u toho zeleného loga. A navíc mi to píše, že AS zjistil problém v zařízení (počítač) Support code:85010014
Nevíte co to je ani čím to může být? Zatím jsem nezjistil nějaký vliv na chod, ale už z principu mě to obtěžuje :).
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Synchronizace HELP

Post by HADES »

Opět stačí použít g....e a dostaneš spostu rad a podnětů co by to mohlo být, například zde: http://czaxim.wordpress.com/2006/05/25/ ... 4-u-as-41/
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”