Vypnutí kontaktu na SIM a změna klávesnice

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
vhojta
nováček
nováček

Post by vhojta »

Zdravím,
potřebuju poradit.
1) nejde mi vypnout zobrazovaní kontaktů, které jsou uloženy na SIM, uprava registrů :HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone...ShowSIM nepomáhá. Vždy se vrátí po restartu na hodnotu 1.
2) nejde nějak v registrech nastavit defaul klávesnice, odebral jsem ze složky StartUp zástupce internat.ink, aby se mi nezobrazoval ta ikona od Sunnysoft InterWrite. Lokalizace funguje, ale po restatru se mi vždy nastaví jako defaul klavesnice TouchKeyboard a ja chci používat od SPB a nebaví mě to přehazovat.

Díky...mam HTC Cruise W6
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

1)Viz. SmartWiki:
Skrytí kontaktů ze SIM
Na většině dostupných ROM zatím nefunguje všeobecný tweak (editace registrů) pro skrytí kontaktů na SIM kartě, nepomáhají ani nástrore jako SKtools a jiné. Naštěstí se už objevil CAB soubor, který SIM kontakty spolehlivě skryje, a tento stav zůstane i po softwarovém restartu. Vyzkoušeno na T-Mobile MDA Compact IV i HTC Touch Diamond.
http://smartwiki.cz/_media/pocket-pc/ht ... ache=cache

2) Buď u SPB klávesnice musíš nastavit, aby byla jako výchozí, nebo u té Touch odnastavit, aby byla výchozí. Nevím jak vypadá nastavení těch klávesnic, ale nějak by to jít mělo.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ještě dodám, že ten program na skrytí SIM-kontaktů se jmenuje Niki SIMfix, ja ho používám a funguje bez problémů.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

Niki SIMfix mi na HTC HD nefungoval správně.
Tady se dá stáhnout utilitka HideSIM 2.1, která při softresetu skrytí kontaktů na SIM provede.
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

Post by Lemmy »

Potrebuji skryt kontakty na sim karte, ale problem je, ze po nainstalovani HideSIM 2.1 ten soft nikde nevidim. nevim jestli se do neceho interuje. Proste nevim jak ho pouzit. Zkusim jeste najit ten Sim fix.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Vidis ho ve Windows/StartUp/INGHideSim.Funguje vytecne.
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by martintrestik »

Mohu souhlasit s uživatelem htcjirka v tom že funguje výborně, sám jsem potřeboval tento program kvůli tomu, že mám kontakty přiřazený přes Windows Live kde sem je měl lépe doplněné o informace (adresa/www atp.) takže tak... v zařízení ho najdeš jen ve složce po spuštění, protože myslím že nemá žádný důvod ho njak nastavovat, provede to po soft resetu okamžitě a sám, takže žádné jiné nastavení není potřeba a kyby jsi pak nutně potřeboval kontakt který jsi měl na SIM kartě stačí ho vyvolat z Nabídka > Správce SIM a tam odtud už můžeš provádět co potřebuješ.

A co se změny klávesnice týče, sem na tom podobně a taktéž se mi nedaří ji všelijakým nastavováním vypnout. U IW mam nastaveno aby byla defaultní klávesnice jiná než ta IW, ale vždy po restartu je tomu jinak...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”