BT problém
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
BT problém
zkus v conmanageru krom bluetooth zapnout i beam ... ja mel za to ze pod beamem v conmng je infrak, ale bez toho mi na unim neslo prijmout pres bt nic (ani kdyz v nastaveni byl pololenej prijem "all incoming beams")
BT problém
Tuhle volbu nikde nemám....Omnia ani infra nepodporuje...
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
BT problém
tak nevim, ja mam v conmanageru beam normalne, ale ja mam Uniho
nevim jakej manager mas na Omnii ...
BT problém
Uni má jinak stavěný CommManager, u Omnie je úplně jiný.
Jinak cílová složka přenášených souborů změnit lze, myslím u filtrů. A funguje přenášení souborů - můžeš přijímat? A jakou chybou hlášku to vyhazuje?
Jinak cílová složka přenášených souborů změnit lze, myslím u filtrů. A funguje přenášení souborů - můžeš přijímat? A jakou chybou hlášku to vyhazuje?
BT problém
No už jsem moBlue odinstaloval, příjímat soubory mužu, ale ukladat lze pouze do zařízení....
BT problém
Ukládat můžeš kam chceš a dokonce si můžeš nastavit filtry a různé typy soubory ukládat na různá místa. A pokud moBlue fungoval, tak bych doporučoval ho ještě pořádně vyzkoušet.
BT problém
Tak jsem to s tím ještě zkusil....Faktem je že se musím přiznat že jsem na poprvý zřejmě nepochopil systém toho programu....Po o opětovné instalaci už ani nevyhazuje chybovou hlášku.Soubory přijímat můžu...Nicméně, ve filtrech můžu mít nastaveno cokoli a stejně automaticky ukládá do zařízení...Takže opět nepoužitelné....
Stejně tak jsem myslel že by to mohlo být něco jako jsem četl u Obex inboxu - že ukáže bublinu s průběhem přenosu, případně jiné volby nebo něco podobného. Nic takového nenabízí, takže funkčnost (tedy alespoň na mé omnii) je uplně shodná jako když program naistalovaný není....
Stejně tak jsem myslel že by to mohlo být něco jako jsem četl u Obex inboxu - že ukáže bublinu s průběhem přenosu, případně jiné volby nebo něco podobného. Nic takového nenabízí, takže funkčnost (tedy alespoň na mé omnii) je uplně shodná jako když program naistalovaný není....
BT problém
Měl jsem dojem, že bez dalšího SW ti přijímání souborů na Omnii nechodí.
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
BT problém
Tohle už není možné na plně funknčím zařízení. Já testnul ten Obex inbox a na touchy chodí v pořádku. Takže krom toho že se ti ještě mrknu po nějakým softu bych koncem konců zkusil HR.
BT problém
Jsem čerstvě po HR.....děla jsem ho včera....
BT problém
To nemá cenu.