Používání PIN kódu
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Používání PIN kódu
Když používám při restartu PIN kód jako ochranu, tak přístroj (Xperia) vůbec nebere PIN na vědomí a normálně se zprovozní. Jenže jen ve Flight modu, ptz není signál.
. Musím to ručně nastavit a pak to teprve chce PIN. Už se mi tak pochopitelně stalo, že jsem byl několik hod. bez signálu a liboval jsem si, že mě nikdo neotravuje.
. Ještě mám dotaz, je nějaká utilitka na požadování hesla na unlock? V menu je jen nastavení, že se přístroj zamkne po určité době, ale já bych to chtěl ovlivnit sám. Prostě zamknu ho a na unlock budu potřebovat kód... 
Používání PIN kódu
Throttle Lock
neni to presne popisujes, protoze tenhle programek nechce ciselnej kod ,ale grafickej(vizualni) a to spojenim nekolika bodu(lze si zvolit pocet bodu 2x2-5x5 ,ale aby to bylo ostry, tak by asi byl potreba predelat skin...), kombinaci si samozrejme zvolis sam
+podporuje ruzny nastaveni jako zamknuti po startu, zamknuti pri vypnuti displaye atp.
Code: Select all
http://www.throttlelauncher.com/portal/+podporuje ruzny nastaveni jako zamknuti po startu, zamknuti pri vypnuti displaye atp.
-
mike-biker
- moderátor

Používání PIN kódu
Díky, ale mě spíš jde o to, proč program po restartu nevyžaduje PIN, ale rovnou nabootuje do stavu s neaktivním tel. signálem. Přitom v Comm Manageru mám pochopitelně fce Phone i Data Connection na ON.
Takže se jedná o to, proč telefon odmítá vzít na vědomí blokaci PINU! 
Používání PIN kódu
S tím PINem je to zvláštní, zkoušel jsem googlit, zda s tím někdo nemá podobný problém, ale nic jsem nenašel. Zkoušel si, zda ti to dělá i po hard resetu?
-
mike-biker
- moderátor

Používání PIN kódu
Ano, to byl i jeden z důvodů. Potom to fungovalo, ale jak jsem nastavoval, tak po jednom soft resetu už to naběhlo takto. Prostě se to nezeptá v průběhu načítání na PIN, sice se dotaz objeví, ale ihned zmizí a načítání pokračuje. Myslel jsem, že to dělá Spb Pocket, tak jsem ho odinstalil a pořád stejné.. 
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
Používání PIN kódu
mne to obcas urobi tiez moj i780. Naskoci na chvilku pin a hned zmizne.. ostane mi len today obrazovka a na lavom softkey tlacitku hlasenie o PIN. Ked na to kliknem naskoci mi opat pin klavesnica a uz mozem zadat. Robi to nahodne. Tak mozno kazdy 5x co restartnem. Ale co to sposobuje netusim.. je mozne ze nejaka SPB aplikacia pripadne ina.. Ale neni to tragicke tak som neriesil 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Používání PIN kódu
Mě to u jedne nepovedené ROM delal UNI jednou za čas taky, musel jsem pak bud zapnout/vypnout flight nebo se nekomu pokusit volat, aby po mne zase chtel PIN. Taky mi nekdy nechtel naskočit signál po zadání pinu, až napodruhé. Pomohla jina ROM.
Ale ted jsem požadavek na PIN zrušil uplně a hlavně z toho důvodu jak říkáš ty: nekdy udelam SR a nechci cekat nez system nabehne, strcim pda do kapsy, pak na to zapomenu a nejmíň hodinu se mi nikdo nemůže dovolat, protoze jsem nezadal PIN...
Ale ted jsem požadavek na PIN zrušil uplně a hlavně z toho důvodu jak říkáš ty: nekdy udelam SR a nechci cekat nez system nabehne, strcim pda do kapsy, pak na to zapomenu a nejmíň hodinu se mi nikdo nemůže dovolat, protoze jsem nezadal PIN...
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
Používání PIN kódu
tak presne na to ja mam nastavenej kod v systemu (lock) ale pin vyplej 
-
mike-biker
- moderátor

Používání PIN kódu
Asi to pořeším taky tak, je to stejně "ochrana" na nic. Kartu každej vezme a zahodí, než riskovat lokalizaci. Jen se ještě zeptám, nějaká rezidentní aplikace na zlepšení vestavěného Locku? Ten umí jen nastavit čas, kdy se app. zamkne. Mě by se hodilo, kdyby šlo i navolit, že po ručním zamknutí to pro odemknutí bude chtít ten kód. To by mě stačilo!
.
EDIT: Synátor i synovci jsou nenechaví a hraví, tak aby zbytečně neškodili...
EDIT: Synátor i synovci jsou nenechaví a hraví, tak aby zbytečně neškodili...
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
Používání PIN kódu
no ja donedavna pouzival 5 min lock, ale ono to plati i kdyz neco bezi, takze kdyz sem zkousel navigaci mi to furt zamykalo :D chtelo by to neco jako vyjimku ....
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Používání PIN kódu
Nevím, jak funguje ThrottleLauncher, ale já mám S2U2 (pro tebe nevhodný, jde jen o princip) a ten se spustí při hibernaci telefonu (přes tlačítko power), po určité době nebo manuálně přes zástupce. Takže očekávám, že 1. a 3. postup by mohl také fungovat...
Vestavěný lock mi nepřijde moc vhodný...
Vestavěný lock mi nepřijde moc vhodný...
Používání PIN kódu
S PINem mám stejný problém, někdy je potřeba, někdy ne, asi jak se zrovna E-Tenovi zachce.
Jinak mě překvapila ještě skutečnost, že i když nezadám PIN, tak mohu volně procházet zprávy a kontakty. Sice nic nenapíšu, ani nezměním žádný kontakt, ale volně to všechno můžu číst, což není zrovna supr zabezpečení.
Zprávy jsou sice v telefonu, ale kontakty mám pouze na SIM, tak bych předpokládal, že aspoň ty budou pod heslem.
Jinak mě překvapila ještě skutečnost, že i když nezadám PIN, tak mohu volně procházet zprávy a kontakty. Sice nic nenapíšu, ani nezměním žádný kontakt, ale volně to všechno můžu číst, což není zrovna supr zabezpečení.
Zprávy jsou sice v telefonu, ale kontakty mám pouze na SIM, tak bych předpokládal, že aspoň ty budou pod heslem.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Používání PIN kódu
Nemyslim si, ze mas vazne kontakty pouze na SIM...
Jinak kdyz to nechce pin, nepomuze ani tapnuti na ikonu na liste? Netusim, jak presne to je, ale ma se zobrazit bublina s tlacitkem a po kliknuti na tlacitko normalni PIN nabidka
Jinak kdyz to nechce pin, nepomuze ani tapnuti na ikonu na liste? Netusim, jak presne to je, ale ma se zobrazit bublina s tlacitkem a po kliknuti na tlacitko normalni PIN nabidka
Používání PIN kódu
Ani po kliknutí na lištu. Pouze, když se chci podívat do kontaktů, tak to na mě vybafne, ale když dám Zrušit (nebo tak nějak) tak můžu pokračovat i bez PINu.
Všechny kontaky jsou pouze na SIM kartě a i bez PINu si je můžu prohlížet. Neví někdo, co je to za BUG?
Všechny kontaky jsou pouze na SIM kartě a i bez PINu si je můžu prohlížet. Neví někdo, co je to za BUG?
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Používání PIN kódu
Jsem na tom úplně stejně, vždy pak musím stisknout zelený telefonek a až poté se mi zase objeví výzva k zadání PIN. Dnes jsem musel nastartovat telefon v safe módu a překvapivě výzva k zadání PIN jen neproblikla a mohl jsem tak PIN zadat normálně. Proto bych řekl, že to určitě způsobuje nějaký doinstalovaný program (nějaký který pracuje s Today obrazovkou - takže nejenom od SPB), který se spouští po spuštění systému.mike-biker wrote:...Prostě se to nezeptá v průběhu načítání na PIN, sice se dotaz objeví, ale ihned zmizí a načítání pokračuje. Myslel jsem, že to dělá Spb Pocket, tak jsem ho odinstalil a pořád stejné..
-
mike-biker
- moderátor

Používání PIN kódu
Pin jsem zrušil, už mám jen bezp. kód a to stačí...