Výhrady k Touchi HD aneb co mi u něj vadí...
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Vyhrady k HD!
tak to uz je dost teda, ja uz nekolikrat vracel veci do 14dnu, ale pokud by po me chteli nejake penize, poslu je nekam
Vyhrady k HD!
To: spermosh
Nechci byt konkretni, ale i v obchodnich podminkach to meli napsane ... ze pry obvykle do 500,- za naskladneni, manipulaci ... bla,bla,bla! Nakonec mi nauctovali pres 1.000,-CZK!!! Husty, ze?!
Nechci byt konkretni, ale i v obchodnich podminkach to meli napsane ... ze pry obvykle do 500,- za naskladneni, manipulaci ... bla,bla,bla! Nakonec mi nauctovali pres 1.000,-CZK!!! Husty, ze?!
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
tak to je nemalo husty,v tomhle bych se hadal az do krve :D v tomto pripade je asi lepsi kupovat ve znamejsich eshopech - treba me bez problemu vratili penize v kase, v czechcomputeru, v alzasoftu, v mallu.cz (mp3store, vltava, bartsport)
Vyhrady k HD!
no kvuli krytu reklamovat nebudu,snad
kazdej tel vrze.
jinak pres noc jsem mel qip,operu a skype,
ale zmacknul cerny tlacitko-asi usp.rezim?
a rano bylo hd vypnuty-aku vybita,je to normal?
kazdej tel vrze.
jinak pres noc jsem mel qip,operu a skype,
ale zmacknul cerny tlacitko-asi usp.rezim?
a rano bylo hd vypnuty-aku vybita,je to normal?
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
cerne tlacitko je jen vypnuti displeje, vsechny aplikace jinak bezi dal, v pozadi
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Vyhrady k HD!
Ono si to pánové představujete moc jednoduše. Není to tak jednoduché a jde o to v jakém stavu je vrácenej přístroj. Nikdo vám samozřejmě nevrátí za dopravu. Když vám někdo vrátí PDA ve stavu kdy byla použita folie, přístroj je totálně zasraný a nebyl proveden ani HR. všechny obaly jsou totálně rozervané atd., tak si samozřejmě až tři stovky také počítáme. Pokud přístroj v pořádku, tak samozřejmě neúčtujeme nic. On ten problém je vždy oboustranný. Jak se do lesa volá, tak by se z něj mělo taky ozývat.
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
ale tady se jedna o vraceni do tech 14dnu bez udani duvodu, takze penize vracite i v pripade poskozeneho PDA?
Vyhrady k HD!
tak jsem zkusil to zamknuti a po odemknuti to nezesiluje.jen to klape,ale nezesiluje.pouze pres display,tak nevim
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
chlapce roti, ted jsem te teda vubec nepochopil
Vyhrady k HD!
diky,to jsem nevedel.a jak se zapne sleeping,nebo co je vse za moznosti?spermosh wrote:cerne tlacitko je jen vypnuti displeje, vsechny aplikace jinak bezi dal, v pozadi
no ted pomoci tech cudliku nejde zesilovatspermosh wrote:chlapce roti, ted jsem te teda vubec nepochopil
Používej tlačítko upravit. ziminix
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
o zadnem sleepu nevim, asi jen mod "letadlo" nebo neco takoveho
tlacitka hlasitosti normalne funguji pri vypnuti displeje, asi spis ti je vypina nejaka aplikace, ne?
Necituj poslední příspěvek a když cituješ, tak pouze to nejnutnější. ziminix
tlacitka hlasitosti normalne funguji pri vypnuti displeje, asi spis ti je vypina nejaka aplikace, ne?
Necituj poslední příspěvek a když cituješ, tak pouze to nejnutnější. ziminix
Vyhrady k HD!
dela mi to spustene qip
ja mam WM teprve 5dni, takze je pro me spanelska vesnice :(
Vyhrady k HD!
Ano, můžeš zařízení vrátit do 14dnů, ale pouze nepoškozené, v původním stavu a s kompletním balením. Kam by obchody přišly, když by musely brát i rozflákaná zařízení.spermosh wrote:ale tady se jedna o vraceni do tech 14dnu bez udani duvodu, takze penize vracite i v pripade poskozeneho PDA?
...Sry za OT...pokud chcete v diskusi na toto téma pokračovat, vytvořím nové téma, do něhož příspěvky přesunu...
Vyhrady k HD!
tak mi odesel reprak :(
sekla se mi igo8 a po resetu uz nesel reprak :( jde to pouze na sluchatka, bez nich ne:( uz jsem udelal i HR ale nepomohlo to :( docela me to stve. kdyz sem si kouil novej noutas, tak po 10dnech taky odesly repraky.
sekla se mi igo8 a po resetu uz nesel reprak :( jde to pouze na sluchatka, bez nich ne:( uz jsem udelal i HR ale nepomohlo to :( docela me to stve. kdyz sem si kouil novej noutas, tak po 10dnech taky odesly repraky.
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
dnesni vyrobky obecne jsou smejdi, pokud kupujes veci v rozumne cenove kategorii (cokoliv), tak aby vyrobce tuto cenu zvladl, cpe do vyrobku horsi komponenty (dnes, bohuzel, normalni vsude - hlavne u technickych veci)
Vyhrady k HD!
ale mobil za 15t prece neni smejd, teda aspon jsem myslel
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vyhrady k HD!
HTC urcite neni smejd,vzdycky nekdo chytne cerneho petra.Jednomu muze odejit repro,jinemu displej,nehlede na znacku.Je to o stesti a smule.
Vyhrady k HD!
a musim cekat na reklamacku 30dni?nebo mi to jeste vymeni, kdyz ho mam teprve pres tyden?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Vyhrady k HD!
prošťourej se v 3,5mm jacku něčím, možná tam je jenom zaseknutej "detektor zastrčených sluchátek" (nevim jak to nazvat)
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
ty jsi me spatne pochopil, znacka HTC neni smejd, ale proste aby mohl (jako kazda vetsi firma) prodavat za urcitou cenu, musi delat ustupky - jako kazda firma, ve vsech oborechroti wrote:ale mobil za 15t prece neni smejd, teda aspon jsem myslel