Výhrady k Touchi HD aneb co mi u něj vadí...
Vyhrady k HD!
ja som teda prehrávaním videa veľmi sklamaný, ani by ma nenapadlo,že toto môže byť problém.. predtým som mal Mio A701 a prehrával som tam akékoľvek video s akýmkoľvek bitrate úplne bez problémov, námatkovo som našiel 720x576 s 2159 kbps a žiadny problém... a novinka na trhu, s perfektnými papierovými parametrami má problém aj s bitratom vyšším ako 1000 kbps? to je fakt smutné...
ešteže nepoužívam toto zariadenie primárne na prehrávanie videa, tých pár video súborov si pre vlastnú potrebu prekonvertujem,ale v princípe je to ozaj na zamyslenie, že má takéto problémy, škoda
ešteže nepoužívam toto zariadenie primárne na prehrávanie videa, tých pár video súborov si pre vlastnú potrebu prekonvertujem,ale v princípe je to ozaj na zamyslenie, že má takéto problémy, škoda
Vyhrady k HD!
Ano, specifikace sice vypadají lákavě, ovšem po softwarové stránce je zařízení poměrně hodně nevyladěné.
Vyhrady k HD!
Mně to tedy přehrává perfektně. Nasypu tam filmy tak, jak jsou stažené z netu (většinou tedy divx) a hrajou jak z partesu. Přehrávač-Coreplayer
Vyhrady k HD!
Ano, je možné, že další softwaré vylepší vlastnosti zařízení, ovšem pokud budeme brát zařízení jako celek už při koupi, tak se předpokládá, že bude umět přehrát video v nativním rozlišení už se základním přehrávačem.
Vyhrady k HD!
no me docela stve jen to "praskani krytu" kdykoli za nej vemu :( jinak jsem max!!! spokojen a jeste je blby, ze si pokazdy nechtene menim hlasitost, jde to nejak zamknout?
Vyhrady k HD!
To praskání krytu jde prý vyřešit vložením tvrdého papíru pod kryt.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Vyhrady k HD!
ano, papir to vyresil, ale trosku zamrzi, ze clovek da nemale penize za neco, cemu vrze kryt baterie - pritom by stacilo jen umistit tlacitko SR nekam jinam, protoze dost mozna obcasne sundani krytu za ucelem SR ma toto za nasledek, ale zase je tam slot na kartu...
Vyhrady k HD!
Ano, zamrzí to. Někteří lidé se s tím však smíří, já osobně bych se tedy nesmířil s tím, že zařízení za cca 15k není perfektní a má takovéto nedostatky.
...Sry za OT...
...Sry za OT...
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
tak ono nic jineho nezbyva, kdyz uz clovek za to vice jak 15k dal :D
Vyhrady k HD!
Do 14dní ho můžeš vrátit, pokud jsi kupoval přes internet.
Jinak si myslím, že vrzající kryt by se možná dal reklamovat, jako vada vzniklá při výrobě.
Jinak si myslím, že vrzající kryt by se možná dal reklamovat, jako vada vzniklá při výrobě.
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
ale v nepuresenem obalu, jelikoz ho hned pri prodeji rozbalili, uz se to vratit neda :D
btw kryt by se asi dal reklamovat, ale skoda casu
btw kryt by se asi dal reklamovat, ale skoda casu
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Vyhrady k HD!
Myslím si,že vrzající a skřípající kryty nikde nevyreklamujete.
1. Jaké by vám místo nich asi dali? Vyrobili by je z kvalitnějšího plastu?
2. Více či méně , dříve či později vám bude vrzat cokoli , kdekoli. Míra vrzavosti není nikde uvedena.
Preciznost a kvalita provedení telefonu LG to sice není,ale zkuste si zavrzat s Nokií.
1. Jaké by vám místo nich asi dali? Vyrobili by je z kvalitnějšího plastu?
2. Více či méně , dříve či později vám bude vrzat cokoli , kdekoli. Míra vrzavosti není nikde uvedena.
Preciznost a kvalita provedení telefonu LG to sice není,ale zkuste si zavrzat s Nokií.
Vyhrady k HD!
roti wrote:jeste je blby, ze si pokazdy nechtene menim hlasitost, jde to nejak zamknout?
jo a k tomu "za 15K chcem dokonalý výrobok", nič také ako dokonalý výrobok bohužial (pre nás, zákazníkov) nie je, preto sme odkázaní na voľbu "menšieho zla", resp. produktu s najmenej chybami, ktorým HD určite je.. ja som až na tých pár drobností (zatiaľ) spokojný
Vyhrady k HD!
Chlapy, HDéčko můžete zamknout několika způsoby
1/ bez jakéhokoliv softu - přidž více jak 3s červené tlačítko
2/ nainstaluj soft Gyrator2 - je free - a tam si můžeš nastavit zamykání vyndáním / zandáním stylusu
3/ určitě je ještě více variant .....
1/ bez jakéhokoliv softu - přidž více jak 3s červené tlačítko
2/ nainstaluj soft Gyrator2 - je free - a tam si můžeš nastavit zamykání vyndáním / zandáním stylusu
3/ určitě je ještě více variant .....
-
hrdlicka85
- nováček

Vyhrady k HD!
Bohužel si nechtěně měním hlasitost i přes uzamčení...
Vyhrady k HD!
To:Lutri
No furt hledam to cervene tlacitko a furt nic ...
Jinak to ovladani hlasitosti v zamknutem stavu me taky trochu stve. Pri poslechu hudby (jeste mi stale nedoslo pouzdo objednane jeste ve ctvrtek ... vanocni press
) mi to v kapse nekdy zesili tak, ze mi jde urvat bubinky ... hold metal je metal. 
No furt hledam to cervene tlacitko a furt nic ...
Vyhrady k HD!
Tak se hrdě hlásím jako novopečený majitel HDéčka. Je to můj první PPC po mnoha hloupých (přesněji řečeno nechytrých) Nokiích, takže první dojmy byly rozpačité. Ona filosofie ovládání je úplně jiná...Ale už si zvykám a objevuji možnosti dosud netušené. Co mi však asi vadí nejvíc, je vypínání obrazovky během hovoru. Pokusil jsem se podle návodu zde upravit registry, háček však spočívá v tom, že je nemůžu najít...ani Total commanderem. Mohli by jste někdo poskytnout polopatistický návod, jak na to? Jako mírně poučenému laikovi? Omlouvám se všem IT odborníkům... Děkuji. 
RE by farokh: " Když spustíš Total CMD, tak vpravo nahoře je několik malých čtverečných tlačítek a na jednom z nich je lomítko ( / ) a když na to tlačítko tapneš, tak se dostaneš do kořenového adresáře, pak jenom postupuješ \\moduly\registry\... atd. pak už je cesta uvedena u konkretni upravy. Ale příště zkus hledat na foru, našel bys dost podrobný návod na úpravu registrů. "
RE by farokh: " Když spustíš Total CMD, tak vpravo nahoře je několik malých čtverečných tlačítek a na jednom z nich je lomítko ( / ) a když na to tlačítko tapneš, tak se dostaneš do kořenového adresáře, pak jenom postupuješ \\moduly\registry\... atd. pak už je cesta uvedena u konkretni upravy. Ale příště zkus hledat na foru, našel bys dost podrobný návod na úpravu registrů. "
Vyhrady k HD!
OT:
Toto je ovsem nepravdive a zakonem nijak nepodlozene tvrzeni, kterym se akorat ceske eshopy snazi odradit zakazniky od vraceni vyrobku v zakone lhute. Viz: http://www.lupa.cz/clanky/vite-kdy-a-ja ... v-e-shopu/spermosh wrote: ... ale v nepuresenem obalu, jelikoz ho hned pri prodeji rozbalili, uz se to vratit neda ...
-
spermosh
- smartstar

Vyhrady k HD!
mno,muzes se o zaruce s nimi hadat,ale to je tak vsechno,co zmuzes - zakonne bys potreboval trpelivost a x pravniku
to Lutri: bohuzel,pri zamknuti stroje stale funguje zmena hlasitoti - moc teda nechapu,k cemu to zamykani je,hned jsem to vypnul
to hafush: mas pravdu, toto ani vyreklamovat nejde, by to neuznali - blby zde je, ze to je proste spatne udelane a zacalo to vrzat hned
to furo: ja nechci za 15k dokonaly stroj, jen odpovidajici cene, tohle (vrzajici kryt) trosku pusobi jako cinsky vyrobek z Libne
to yuris: pokud ten prislusny klic nemuzes v registrech najit, zkus ho tam pridat
to Lutri: bohuzel,pri zamknuti stroje stale funguje zmena hlasitoti - moc teda nechapu,k cemu to zamykani je,hned jsem to vypnul
to hafush: mas pravdu, toto ani vyreklamovat nejde, by to neuznali - blby zde je, ze to je proste spatne udelane a zacalo to vrzat hned
to furo: ja nechci za 15k dokonaly stroj, jen odpovidajici cene, tohle (vrzajici kryt) trosku pusobi jako cinsky vyrobek z Libne
to yuris: pokud ten prislusny klic nemuzes v registrech najit, zkus ho tam pridat
Vyhrady k HD!
To b.art:
Ceske e-shopy si dokonce pri vraceni do 14ti dnu uctuji i naklady (kolikrat zmyslene) na to aby co nevcice zakazniku odradili od moznosti vraceni aparatu.
Ceske e-shopy si dokonce pri vraceni do 14ti dnu uctuji i naklady (kolikrat zmyslene) na to aby co nevcice zakazniku odradili od moznosti vraceni aparatu.