Nataveni hudebniho prehravace
Procital jsem forum a nikde jsem nevidel reseni a nebo jsem si nevsiml. Nevite nekdo, jak nastavit odkud si ma brat hudbu touchflo prehravac hudby? Rad bych poustel hudbu z karty a neprisel jsem na to. Diky.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Touch Flo nemam, ale tipuju, ze musis skladby pridat do knihovny toho prehravace (nevim, jestli WMP nebo nejaky HTC player).
Proste hledej "add files to library" nebo tak neco.
Proste hledej "add files to library" nebo tak neco.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Touchlo 3D napriklad na HTC Touch Pro si najde vsechny skladby na karte,bez ohledu na to kde je mam a v kolika slozkach je mam.
smazal jsem dve demo nahravky, co sou nahrany od vyrobce a zacne to vyhledavat. Ale nenajde to vubec nic. Pritom na karte mam hudby dost.
i kdyz jsme ty dve demo pisnicky odstranil z diku, vcetne adresare, kde byli, vidim je porad v seznamu stop - s vykricnikem a nejde s nima nic delat. co delam blbe?
i kdyz jsme ty dve demo pisnicky odstranil z diku, vcetne adresare, kde byli, vidim je porad v seznamu stop - s vykricnikem a nejde s nima nic delat. co delam blbe?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Načte se to až po SoftResetu...aspoň v Diamondu to tak je.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
u HD je taky v tomto pripade potreba soft reset, alespon u WMP to tak bylo v mem pripade, pisnicky na karte proste do te doby nevidel
chcel by som sa spýtať, akým spôsobom dostať obrázok k skladbe - tak,ako to je riešené pri tých dvoch ukážkových skladbách.. ja aj keď pridám obrázky, nezobrazujú sa.. treba dávať každú skladbu do samostatného adresára aj s obrázkom? alebo nejak konkrétne pomenovať obrázok? vopred ďakujem za radu
obrazok sa dava do samotneho ID3 tagu (album, umelec, zaner, atd) skladby... tusim to ide aj cez desktopovi winamp player
existuju vsak aj profesionalne aplikacie ktore to vestko za teba spravia a nacitaju udaje ako aj obrz. albumov cez net
existuju vsak aj profesionalne aplikacie ktore to vestko za teba spravia a nacitaju udaje ako aj obrz. albumov cez net
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
"profesionalne aplikacie " Třeba free aplikace Mp3TAG
no veď áno, vo winampe dám "show media info", keď dám download cover, nič sa nestane, takže to spravím "ručne", pridám obrázok sám, tam kde sa nachádza mp3 sa pridá obrázok s názvom albumu (občas je názov iba cover.jpg), ale keď skopírujem mp3 aj s obrázkom do telefónu, obrázok sa mi napriek tomu nezobrazí.. tak neviem,či dávať každú skladbu do adresára, alebo tiež musím reštartnúť telefón?........
/EDIT idem skúsiť ten mp3tag,dík
/EDIT idem skúsiť ten mp3tag,dík
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No, většina lidí má přidanou hudbu jako celé alba. Několik možností:
1) Do ID3 Tagu
2) Do adresáře pod názvem
a) folder.jpg
b) cover.jpg
c) front.jpg
d) <název_alba>.jpg
Pokud něco z toho bude fungovat, tak z toho celkem snadno vyvodíš, jak to bude potřeba upravit (pokud id3tag, tak stačí přímo do písničky vložit cover, pokud něco dalšího, tak budou potřeba ty složky)
1) Do ID3 Tagu
2) Do adresáře pod názvem
a) folder.jpg
b) cover.jpg
c) front.jpg
d) <název_alba>.jpg
Pokud něco z toho bude fungovat, tak z toho celkem snadno vyvodíš, jak to bude potřeba upravit (pokud id3tag, tak stačí přímo do písničky vložit cover, pokud něco dalšího, tak budou potřeba ty složky)
dík moc, mp3TAG funguje perfektne.. zatiaľ som to vyskúšal pri 10tich skladbách, pridal som obaly, uložil id3tag priamo do mp3 a je to paráda... akurát ma to čaká urobiť pri 500 skladbách, tak mi to asi pár hodín zaberie, ale na tom displayi je to potom nádherné, takže idem na to:)
ešte raz vďaka za pomoc
ešte raz vďaka za pomoc
ja som tym profesionalnym programom myslel skor Tag&RenameIkE Blaster wrote:"profesionalne aplikacie " Třeba free aplikace Mp3TAG
ale na ako taku upravu postaci aj ten mp3tag
tak ja už fakt neviem,čo robím zle.. mám 50 skladieb, všetky majú v id3tagu pridaný obrázok, kdekoľvek v kompe kliknem na náhľad mp3, obrázok sa zobrazuje správne, winamp, media player, náhľady v prieskumníkovi... všetko je korektné.. ale v HTCčku sa mi zobrazí iba 1 obrázok, pre všetky skladby rovnaký.. skúsil som dať mp3 do samostatných adresárov, priamo na kartu, do pamäte telefónu... stále to isté, tak čo robím zle?
skúšali ste to plz niekto?
ok, vyriešené.. obrázok funguje iba pre adresáre, nie pre konkrétne skladby.. keď dám každú jednu skladbu do vlastného adresára, obrázok sa zobrazí.. výhodné pre albumy, nepoužiteľné pre jednotlivé skladby (každopádne,keď chcem konkrétne skladby a chcem aj obrázok,musím vytvoriť toľko adresárov,koľko mám mp3).. fakt úplne stupídne riešenie.. ale dôležité je,že to nejako ide!