Psaní SMS a chatovaní...?

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Post Reply
peta
nováček
nováček

Post by peta »

Ahoj,

rád bych se zeptal, jak pohodlné to je pomocí dotykového displeje? Na TyTN II je pro mě nemyslitelné psát pomocí displeje (velmi pidi klávesnička). HD nemá HW klávesnici, tak nevím, zda je vůbec "možné" psát pomocí displeje.

Děkuji za postřeh.

Dále předpokládám, že lze zhasnout displej... :-)

Díky
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Displej lze zhasnout :grin: .
A co se tyce psani, u HD uz je nahrana klavesnice s vetsimi tlacitky, takze by to melo jit celkem dobre. Pripadne existuje dost alternativnich klavesnic. Cili i u Tytna by to melo jit dobre, kdyz bys nahradil tu vychozi klavesnicku nejakou jinou.
peta
nováček
nováček

Post by peta »

Ahoj,

děkuju moc. Šlo mi spíš o defaultní klávesnici jaká tam je. Nemáš nahodou někde scrshot, jak to vypadá, klávesnice na HD? Nic kloudného jsem nenašel. Je to jediná věc, kvůli které se rozhoduju, zda HD vzít...
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

me se osvedcila Spb Keyboard 4 , dobre ovladatelna, komplexni(na 2.8display, QVGA
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Zde najdes dost informaci o Touch HD, vcetne screenu.
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=191
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Jelikoz pouzivam HD jako PPC tak mi psani stylusem uz zadny problem nedela. Da se nastavit i pohodlnejsi klavesnice tzv."full qwerty", ktera je dobra pri psani jednou rukou, nebo kdyz je clovek zvykly i "phone qwerty".Myslim,ze nastaveni je celkem dost v zakladni vybave. Popripade si nainstaluj klavesnici (CZ) od Spb, ta je taky dobra.Jednoduse ja osobne nemam problem psat.
Display si vypnes kratkym stlacenim horniho hardwaroveho tlacitka. Tim i "znecitlivis" display ... a sup s nim do kapsy! :) Kdyby's vyplnul podsviceni uplne tak neuvidis nic.
tester1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by tester1 »

Nainstaloval jsem si SPBkeyboard a je to super včetně háčků, kroužků a čárek.
peta
nováček
nováček

Post by peta »

Ještě jednu otázečku bych připojil. Pokud si na HD nenainstaluji SPS Mobile Shell, nastavím budík, ukáže se mi na obrazovce kolik hodina minut zbývá do buzení? Pro mě opravdu moc užitečné.

Děkuji.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Kdyz vypnes TF3D a usporadas si to podle sebe, tak ano. S TF3D mas zrejme smulu (to je snad nejvic limitujici cast na novych HTC... hruza - kdyby alespon udelali i self-editor, moznost integrovat jine pluginy pod dalsi zalozky)

// Ano, Resco Keyboard Pro take vlastnim a nemuzu si vynachvalit, ale na to psat na tom prstem to stejne moc neni... Na vetsim displayi je sance celkem velika
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1

Post by Mira96 »

I já mám velmi oblíbenou Resco Keyboard, při troše šikovnosti se na ní dá psát i prstem. Měl jsem i nějakou Full Screen keyboard, ale ta mně nějak nenadchla. Taky není špatná Vito Zoom Board.
dh
nováček
nováček

Post by dh »

Zdravím vespolek,
mám takový dotaz, existuje nějaký free program, kterým se dá zaheslovat přístup do sms. Pokud ano, můžete mi na něj dát odkaz, předem děkuji.
P.S. Možná to zde již bylo řešeno, ale já nic takového nenašel.
Post Reply

Return to “Software a multimédia”