Několik dotazů ohledně Diamonda *VYŘEŠENO*

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Locked
Konig
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Několik dotazů ohledně Diamonda *VYŘEŠENO*

Post by Konig »

Zdravím.

Jsem, dá se říct, čerstvým majitelem HTC Touch Diamond (mám ho třetím dnem) a hned se mi zde vyskytlo několik chyb. Vždy po resetu, nebo respektive po nabootování systému mě Diamond vyhodí chybové hlášky s device.exe, cprog.exe, gwes.exe. Zkoušel jsem hledat zde na fóru, ale nic moc sem nenašel. Akorát ohledně device.exe, něco o klávesnici (ale řeč byla o HW klávesnici Raphaela) - tu mám v pořádku.
- Vyřešeno! Pomohl Hard reset.

Dále by mě zajímalo jak se dá nastavit pro jednotlivé formáty svůj vlastní program - zkoušel jsem pár programů pro MP3, AAC, AVI apd. a nejlépe vyšel Core. Problém je v tom, že při odinstalaci jednoho kvalitního prográmku se mě stále chcou soubory spouštět přes ten dávno smazaný program. Například když jdu přes průzkumník řekněme do hudby a chci něco spustit nejde to - musím zapnout Core a v něm přímo otevřít ten daný soubor (tak samo je to třeba i u AVI).
- Vyřešeno! Stačí přes TotalCMD najet na daný soubor, podržet stylus kliknout na Properties (ta poslední), vybrat záložku associate a tlačítko Associate.

Pak bych se chtěl zeptat na jednu věc ohledně BT - jdou nějak posílát celé složky? používám TotalCMD, který má tu možnost poslat celou složku, ale když na tu složku podržím stylus a dám poslat nic se neděje.
- Vyřešeno! Stačí použít program Resco Explorer a zasílát jdou i složky.

A ještě bych se chtěl zeptat na poslední věc - jak si mohu nastavit můj vlastní zvuk při příjmu SMS.
- Vyřešeno! Stačilo do My Documents v Internal Storage nakopírovat daný song.

Ještě mě napadla jedna věc - dá se nějak vypnout ta otravnost - vypnutí displaye během hovoru?
- Vyřešeno! Stačila použit utilita Dimondtweak 0.5.3 a v záložkách 1.1.1 dát DISABLED, v 1.1.2 DISALLOW a v 1.1.3 DISABLED

Tak a tímto jsou všechny mé problémy vyřešeny! Všem děkuji za pomoc.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Několik dotazů ohledně Diamonda

Post by IkE Blaster »

Vzhledem k "novosti" pristroje bych udelal HR, dokud tam nemas nic tak nenavratneho

CorePlayer by mel mit v nastaveni asociaci souboru. Jinak vzdycky, kdyz se testuje SW, tak se asociace nastavuje az kdyz ses rozhodnuty si jej nechat...

To chces posilat pres BT? Nejlepe mne napada tak zazipovat (PocketRAR) a poslat to... ale osobne bych toho stejne neposilal tolik pres BT. Pokud na PC, tak kabel a pruzkumnik/spolecna wifi sit a sdilena slozka (ted jsem chtel napsat "nebo vyndat kartu a pres ctecku, ale tahle rada by ti asi moc nepomohla :lol: )
Konig
přispěvatel
přispěvatel

Post by Konig »

HR si nechávám až jako poslední možnost.

Ano, vím, že při testování se asociace nastavuje jako poslední - jde o to, že při instalaci mě to nenabídlo možnost asociace - jde to tedy nějak ručně?

Přes BT chci posílát pouze třeba kamarádům, jinak mám na to kabel. A nikdo koho znám nemá WM, nanejvýš Symbian takže když bych jim to poslal v raru asi by si s tím moc nevěděli rady :).
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

To prirazeni typu souboru urcite najdes v nastaveni Core Playeru.
Konig
přispěvatel
přispěvatel

Post by Konig »

Tak většina problému vyřešena. Teď bych se chtěl zeptat na zbyvalé, jestli mi můžete poradit :). Viz. výše.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

vypinanie displeja spolahlivo odstranis v freeware utilitke diamondtweak 0.5.3. tam na zalozke 1.1.1. das disabled,1.1.2. disallow a 1.1.3. disabled.

zvuk na sms som riesil aj ja a podarilo sa mi to jedine tak,ze som si tu mp3-jku skopiroval priamo do adresara windows a potom sa mi uz to zvonenie objavilo vo vybere zvukov...
Attachments
Diamond Tweak 0.5.3_English.cab
(399.42 KiB) Downloaded 100 times
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iP7

Post by Nolf »

zvuky v mp3 staci nakopirovat do vnitrni pamet/My documents a budou se ti objevovat ve vyberu v nastaveni zvuku
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Na ty mp3 na SMS mě osobně fungovalo u HTC TOUCH tak i ted u HTC VOX vše WM6.0 fígl,kdy si na pamětové kartě vytvoříte novou složku s názvem MY DOCUMENTS a tam nasypat všechny mp3 a pak by se vám měly zobrazit standartně v nastavení zvuků.Ahoj Olda :wink:
EDIT: A tak to je paráda a zase jeden problém vyřešen.Ahoj Olda :wink:
Konig
přispěvatel
přispěvatel

Post by Konig »

Díky všem za odpovědi. Jdu vše vyzkoušit a záhy vám dám vědět jak jsem dopadl.

Edit1:

Všechny vaše názory byly úspěšné - nakonec sem aplikoval návod od oldy - kdy jsem nakopíroval do My Documents na Internal Storage songy (mp3 i aac) a poté se mi oběví jak v nastavení zvuku pro vyzvánění tak i do zvuku pro SMS.

Edit2:

Vyřešen i problém s vypináním displaye, návod od matelkoxxl.

A teď už zbyvá jen posílání složek přes bluetooth -- tákže > jde to nějak nebo ne?
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

v internal storage som uz mal spravene my documents a tam som vytvoril este my ringtones,kde som skopiroval zvonenia.potom SR a ked som skusal menit zvonenie pre hovory,tak ich naslo vsetky tie mp3 ,ale ked som uz xcel vybrat ine zvonenie pre sms tak tam uz nebolo ziadne z mojich...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Vyzvaneni muze byt i tady :wink: -> \Storage Card\My documents\My Ringtones
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Co se tyce posilani slozek, vyzkousej Resco Explorer, u nej kdyz dam poslat slozku pres BT, tak mi normalne vyvola okno pro poslani.
Konig
přispěvatel
přispěvatel

Post by Konig »

Dobrá, vyzkouším.

Edit vše fachčí takže můžete lock ...
Locked

Return to “HTC Touch Diamond”