Agile Messenger - problém

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
soel
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Agile Messenger - problém

Post by soel »

Mam problém, v agile se mi vždy po vypnutí programu stratí všechny kontakty. Nevíte někdo co s tim dělat, aby tam zůstali. Před tím tam byla zaregistrovaná moje sestra a ty to fungovalo. Mě už pak NE! Nepomůže ani přeinstal. agile ani master reset, kterej sem mimochodem ďál už asi 10x protože se MPXka vždycky zničeho nic vypla a nešla nakopnout (jen po logo M). Někdy i 2 dny po sobě. To mě taky štve. Díky za pomoc.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

a kdyz se pripojim na ICQ na PC pres svuj ucet, tak tam mas kontakty v poradku ? Tohle nevypada na chybu agile, jelikoz jak pises, sestre to v jejim profilu funguje v poradku... spis bych videl problem na tvoji databazi kontaktu.

Master reset nemusis zase delat kvuli kazdy "blbine", u toho problemu se zamrzavanim pri startu, melo by to jit vyresit tak, ze kdyz to dela, tak zkus treba na 30sec vytahnout baterku a pak zapnout, melo by to najet.

Ja mam s AgileMSN jinej problem, konkretne dnes sem si stahl update (bylo mi automaticky nabidnuto) na verzi 3.0 (AMST-WMPPC-59), a od ty doby mam problem, ze me nikdo nevidi online, porad se tvarim pro vsechny jako offline (status mam nastaveny na Online, ne Invisible),ale stejne me nikdo nevidi. Deje se to pripadne nekomu taky nebo je chyba u me ?

// (presunuto do sekce Software)
soel
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by soel »

jo dik, ja se teda mrknu na ICQ pres PC. Snad to bude tim. Ale s tim mester resetem: pokaždý sem zkoušel snad všechno (i stou baterkou - i na několik hodin!) ale nikdy to nepomohlo. Ted uz ale jede dez problémů asi 10 dní, tak snad už bude v poho.
soel
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by soel »

tak to neni v poho, zase se každý 3-5 dní sekne :-(
web.pavlik
nováček
nováček

dotaz

Post by web.pavlik »

ahoj mam agile messenger a kdyz se prihlasim tak me to ukaze uzivatele bez jmen jsou tam jenom velky O u kazdyho uzivatele tento problem mam na mpx220 nevim com to je jinak na pc je to v pohode :!: :!:
Post Reply

Return to “Aplikace”