Upomínky v kalendáři (volat, narozeniny)?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
jzajko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: T-Mobile MDA Compact IV

Post by jzajko »

Ahoj,
jsem čerstvý majitel MDA Compact IV a zatím jsem nepříšel na jednu věc (manuál jsem četl, ve fóru hledal): Jak si lze nastavit v kalendáři upomínku že mám někomu volat? Abych pak jen máčknul tlačítko a volalo to? Když dám typ upomínky "telefon" tak stejně nejde nikam zadat telefonní číslo. A pak ještě mi jde o narozeniny - tenhle typ události tam také je ale nejde už psát komu, kdy se narodil atd. Nešlo by třeba nějak propojit narozeniny které mám uložené u osob v kontaktech do kalendáře? Nebo aby se aspoň zobrazovaly na ploše dnes?
Vím že pro zkušené uživatele nebude problém poradit, tak doufám že mě v tom ze začátku nenecháte :-) Díky.
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Na zobrazení narozenin kontaktů na Today byl, tuším, plugin - zkus pohledat. Ohledně narozenin a jejich upomínek - pokud je u kontaktů máš uložené a nemáš je v kalendáři, musíš všechny kontakty znovu editovat a oni se přidají - v Outlooku to tak žel Bohu funguje.

Ohledně "Volání" ani narozenin obecně radu nemám - nevím o tom, že by na to WM byl nějak zařízený. U Sony Ericsson a jiných značek hloupých telefonů samozřejmě problém není, možná ale existuje nějaká aplikace - to opravdu nevím.

Kai's -Today Birthday/Notify Plugin.Net
Best Birthday for Windows Mobile
BirthdayBoy 3.0
Birthday Planner 0.861
CT Birthday 2.0
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”