HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715

HTC Touch Pro (Raphael) - paměťová karta

Post by bj »

kesidiii wrote:Ahoj lidi, mam takovy problem. Nejdou mi na pametovou kartu nahravat video soubory. Pokud to zkousim pres Windows Media Player, tak mi to pise hlasku "wmp nemuze prevest format videa na format pozadovany zarizenim". Ale .wmv to prece prehrat musi ne? :-( :-( Jak lze na pametovku dat treba avi soubor nebo v jakemkoli jinem formatu a pres co? Poradite mi nekdo? :-(
Doporučuju nahrávat soubory přes volbu Disk Drive bez Active Sync, je to rychlejší a neobtěžují při přehrávání pitomosti. Mě takhle třeba hlásí, že TXT soubor z PC nepujde otevřít v PDA a co by jsi řekl - jde :-D . Úplně nejrychlejší je kopírování přímo na kartu, ale kdo by ji pořád vyndaval, že :???: . Na přehrávání souboru - ať video nebo hudbu si pořiď něco šikovnějšího než WMplayer :roll: třeba CorePlayer, ten přehraje vše.
kesidiii
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro, SE W800i

Post by kesidiii »

Myslis zvolit misto Activesync Disk? To jsem zkousela, ale kam tedy mam potom ty soubory vkladat (v pocitaci), aby se mi ulozily na pametovku? :wink:
ps: to s tim vyndavanim me uz taky napadlo, ale nemam ctecku a navic mi to prijde desne neprakticke. :???: (core player je uz nainstalovany :grin: )
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Pro VladimirSE a všechny co nechtějí, aby se jim vypínal display během hovoru.

Kesidiii, měl by se ti objevit Raphael jako flash disk /jen paměťovka/ a kopirovat třeba v TotalCommanderu.
Attachments
No Sleep Raphael.zip
(389 Bytes) Downloaded 267 times
kesidiii
nováček
nováček

Post by kesidiii »

To jsem si taky myslela, ale jako externi disk se mi nechce zobrazit :-( :-( ...myslis, ze by to mohlo byt pametovkou? Pres commander se to taky zkousela ale nezobrazuje se mi. :cry:
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Pokud se ti neukáže v TotalCommanderu, tak zkus rozbalit panel se stromem /pátá ikona zleva - cca pod příkazy/ a tam by se ti měl ukázat i při Active Sync i v režimu Disk.
kesidiii
nováček
nováček

Post by kesidiii »

Tak se to vyresilo. Stacilo v nastaveni activesync dat, aby se automaticnky nespoustelo po pripojeni zarizeni a uz to slape. Dekuji za tvuj cas bj i za to, ze tady vsem pomahas. :)
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

off topic :-D taky děkuju :oops: :salute:
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Nová verze Mobilnaut Mobilnaut SYM
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

diky, diky, diky :smt023
VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire 8GB

Post by VladimirSE »

Ako ste spokojny s baterkou?? Ja velmi nie, pretoze vydrzi jeden maximalne 1,5 dna. Vyskusal uz niekto bateriu do tohoto pristroja s vyssou kapacitou?? Na nete som nasiel 1800 mAh original alebo 2400 mAh neorigina.
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

Tak jsem dneska napsal na Raphaelovi docela dooost dlouhý e-mail včetně diakritiky pomocí Mobilnaut SYM a je to fakt skvěle vyřešené a použitelné. Můžu jen doporučit. :smt023 Velké díky autorovi!

Pro VladimirSE: Baterka je kámen úrazu snad u všech takovýchto komunikátorů. Ale není se čemu divit. Velký displej, rychlý procesor a další náročná hardwarová výbava si prostě tu energii odněkud musí vzít! Zaleží i na vyladěnosti samotné ROM, ale v tomto ohledu si myslím, že se ROMky od HTC řadí mezi ty nejlepší. Já Touch Pro celkem dost používám a osobně nabíjím každý večer. Ale není to nic nepřekonatelného a jde jen o to zvyknout si a přijmout to za samozřejmost nabíjet Raphaela pravidelně a při každé příležitosti.
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Hledam hru, byl to nejaky defender a byl v cestine. Nevite nazev?
telatko23
nováček
nováček

Post by telatko23 »

zdravim,

nemuzu najit nejaky SW který by umel automaticky nahrávat veskere prichozi a odchozi hovory a uchovavat je v pameti. Nejlepsi by bylo kdyby umel i sam po urcitem case mazat.. Drive na symbianu tento SW bal.. na WM marne hledam :oops: :oops: :oops:
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

Nahrávat hovory umí například VITO AudioNotes. Ale nepoužívám, takže podrobnosti si budeš muset najít sám.
telatko23
nováček
nováček

Post by telatko23 »

tak Vito audio notes Touch je paraadni.. ale je to nepouzitelne kuli jednomu problemu :???:

kuli tomu.. ze je to v nekterych zemich pry nelegalni.. nejde slyset druha strana ale jen jaaa.. coz je jaksi knicemu.. nebudu lhat ze jsem si program koupil.. nicmene kdybych ho zaplatil a prisel na tuhle drobnost asi by me to moc nepotesilo :-( JInak tento problem pozorovali uz majitele HTC kaiser... a nevim otom ze by to bylo nejak doresene.. nemela by to byt zalezitost SW na nahravani.. ale nejspis asi primo ROM nebo nevim :-D

nekdo nejakee napady jak to resit? :?: :?: :roll: :roll:
shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1320

Post by shaman171 »

Nazdarek lidi ....
tenhle prispevek bude spis takovej vyzvedacskej jak pouzivam Rafaela zjistuju dalsi a dalsi drobnosti co je na nem spatne zatim jsme prisel na toto
- praskla desticka USB v telefonu (uz to tu bylo popisovano)
- spatny ukazatel stavu baterie pri nabijeni
- spatna hlasitost pri hovoru
- obcasna nefuncnost klavesnice pri zapnutem WiFi (zrejme softwarova zalezitost nebo nastaveni nwm pac nekdy facha nekdy ne)
- muj Raf je dole "zavrenej" vic nez nahore popsal bych to tak ze kdyz ho chytnu do ruky citim (videt to tlik neni ale taky torchu jo jde o setiny milimetru ale prece... ) ze na horni strane ty dve casti presne dosedaji jak maji jako kdyby vysouvaci nebyl ale dole mam displej soupnuty vice vlevo jakoby vice zavreny :-D nwm jak to popsat :-D proste ze dole displej presahuje pres cast kde je baterie jakoby je to krive ale nahore to sedi... tak nwm ale urcite to tak bejt nema nebo jo ?
- občasný samovolný SR (vetšinou v noci při nabíjení ale není to pravidlo a zjistit v puli dne ze mám "vypnuty" telefon jelikoz jsme nezadal pin tak to je vazne gol... )
- pomalá a nestabilní navigace /vypadávání satelitů a připojení/
- občasné samovolné uplné vypnutí přístroje
- občasné zatuhnutí přístroje v Albumu při prohlížení fotek
- velice špatná odezva HW klávesnice /já píšu - ona nepíše - a když už skoro stratím nervy tak na displeji naskočí všechna stisknutá písmena :tlem: /

jelikoz se chystam reklamovat chci vycet chyb co nejvetsi abych dostal jine zarizeni protoze nemam rad opravy stejne se to ve vetsine pripadech podela znova ..... rad ybch vedel vase zkusenosti abych mohl dat vycet chyb co nejvetsi jake mate problemy vy ? treba je mam taky ani o nich nwm toto jsou ty co me tedka napadli urcime me toho stve vic :-( samozrejme vim ze nektere josu problemem ROM a ze nova ROM je mozna vyresi ale to me nezajima at mi tam HTC novou ROM nahraje a budu spokojenej ... atd asi bych se hadal kdyz uz jsem za to dal 16 klacku tak chci aby to bylo bez chyby sakra:-) diky moc za vase zkusenosti :-)
kesidiii
nováček
nováček

Post by kesidiii »

Z toho vyctu chyb mam teda jenom jeden, ale docela me taky stve. :???: ;-)
Je to, jak si popisoval drzeni horni casti telefonu. Nahore je to, jak ma, ale dole mi nalevo kousek (asi desetina milimetru, ale videt to je)precuhuje a napravo nedosahuje. :cry: :)

Mozna bys mohl mit jeste problem (ten mam ja) s neustalym pripojovanim telefonu na GPRS. Stvalo me to neustale vypinani, tak sem zavolala operatorovi, aby sluzbu u meho zarizeni zrusil (stejne sem to nikdy nepouzivala). Vyresilo to ale jenom to, ze se mi GPRS nepripoji, ale telefon se o to neustale pokousi. Vetsinou nasleduje softreset. Nevite nekdo, jestli by se s tim nedalo neco udelat? :?: :roll:
shaman171
přispěvatel
přispěvatel

Post by shaman171 »

mel by to vyresit program ModacoNoData snad jsme to napsal spravne strejda google ti rad poradi :-)

mimochodem ja ybch se rad zeptal jaky mate zkusenosti s vanocnim dareckem od Vodafonu internet na 6 mesicu zadara jeslti na rafovi facha popripade jak jej nastavit + k tomu sms gratis (jsem student juchu) pouzivam momentalne simku vodafonu na SE D750i kvuli podpore java aplikace student sms gratis ale kvuli tomu netu bych to i ozelil a posilal je z portalu vodafone live jak to mam nastavit aby k tomu fachal i net popripade QIP ? diky moc ;-) + stale plati prispevek o neco vyse :-) s tema zavadama :-D (si to nejdriv nastavim pak jim to poslu a oni mi poslou nove HTC uz to vidim :-D )
kesidiii
nováček
nováček

Post by kesidiii »

Tak s tim bych tak nepocitala :) ;-) . Ale hodne zdaru.
Muzu jenom doporucit to neposilat do zadne opravny. Jednou jsem to absolvovala s mym SE w550i (nefungoval vystup na usb kabel a nabijecku). Vratil se cely omlaceny...odreny display...myslela sem, ze zesilim :x ;-)
shaman171
přispěvatel
přispěvatel

Post by shaman171 »

neboj jsou jen dve mista kam ybch to poslal a to sunnysoft a ofiko HTC servis nikam jinam .. :-)
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”